e sad, bi u uzeo (taman mi steklo 2g) ali bi i pričekao kad bi znao da bi kroz koji mjesec bilo nešto bolje..
koji je bolji,kvalitetniji,brži..? koji se lakše,jeftinije dekodira?
Tko rano rani, zajebo je pjetla
e sad, bi u uzeo (taman mi steklo 2g) ali bi i pričekao kad bi znao da bi kroz koji mjesec bilo nešto bolje..
koji je bolji,kvalitetniji,brži..? koji se lakše,jeftinije dekodira?
gidi jap!
Sumnjam da će bit nešto bolje za koji mjesec.
Ovo je valjda prva novost u posljednjih par(i više nego par) mjeseci. Nema više doba kad su se eksterni hardovi dijelili i slično.
Usporedba mobova- Galaxy mini mi se bolji čini
Ali ako ti je dostupna neka alternativa ja bi razmislio o prelasku.
nije mi dostupna nažalost, 160kn flat..veza je dobra.
možda uzmem mini,ako ih ne podjele sve u par dana..
gidi jap!
Mini ima bolju kameru i mrvu veći ekran i ima i grafičku a Y ima više rama i interne memorije,manji ekran,nema gpu itd... Ja bih svejedno minija al mislim da mi još nije isteklo ovo čudo od ugovora...
Baš više.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mini 384mb, a Y 290 mb? po ovome Mini ima vise?
Mini 160 MB storage, 384MB RAM Y 180 MB, 290 MB user available RAM
Promaknuo mi ostatak![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zna netko kako ide sa dekodiranjem? Jel t-com mora dekodirati mob ako to zatražim (onaj novi zakon)?
Otključavaju ga nakon godinu dana, sukladno odredbama pravilnika. Ja sam produžio ugovor u 12. mjesecu i dobio Nokiu C3 za stotinjak kuna (ugovor na 12 mj.).
Sad za otključavanje moram čekati 12. mjesec. Uz zahtjev za otključavanje moraš priložiti i račun od onog mjeseca kada si produžio ugovor,
jer će taj račun biti uvećan za cijenu mobitela.
Ovi koji se dobiju na produljenje ugovora mogu se odmah otključati.
Možete i preko maila dobiti kod.
Daj mi samo reci na koji mail treba poslati podatke za otkljucavanje.Uskoro mi treba doci galaxy, tako da sve pripremim.
Bolje odi u t-centar. Ja sam poslao mailom za jedan mob i stiglo je nakon 3-4 tjedna nazad sifra za otkljucavanje. Tamo ti rijese u dan-dva
iPhone 5s 16 GB
A Macove nitko ne komentira!?
Ja sam 3 moba preko mail, svaki posebno- i za svaki su me nazvali u roku od. Dan, dva! Samo sto putem maila morate poslati sliku racuna i jamstva
Zar se dobije i racun uz poklonjeni mob?
Poklone ti ga za 100kn pa prema tome moraju ti izdat i račun.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I za 1 kn ti moraju izdati racun
Nova ponuda uz produzenje http://www.t-com.hr/privatni/interne...c-explorer.asp
HTC Explorer
Preskupi T-com lovi naivne koji će se polakomiti za simbolični poklončić.
Imaš mogućnost jer svaki ozbiljniji operator može zakupiti HT-ove vodove i ponuditi uslugu.
Bookmarks