Znam za to pravilo sa USB debugingom, probao sam sve moguće kombinacije ali i dalje zaje*ava...
Jel problem u USB driverima? Ima netko link samo na neke dobre drivere a ne na ovaj glomazni i spori Kies?
možda ti je uključeno debuging pod razvoj aplikacija..
Znam za to pravilo sa USB debugingom, probao sam sve moguće kombinacije ali i dalje zaje*ava...
Jel problem u USB driverima? Ima netko link samo na neke dobre drivere a ne na ovaj glomazni i spori Kies?
Meni se ne pokrene autoplay nego mi se pojavi ikona u My Computeru koja se zove GT I9100 te pomoću nje pristupam podacima.
Također nisam trebao instalirati nikakve posebne drivere, Windowsi su mi automatski prepoznali Galaxy bez Kiesa.
Za Mass Storage mod mora se uvijek prije ukopčavanja USB kabla u Settingsima, USB utilities stisnuti Connect storage to PC.
Iritirajuće, nadam se daće na ICS staviti da bude u notification baru kao što je na drugim mobitelima ili drugačije.
Još jedna frustrirajuća stvar je kada želiš da ti mobitel prilikom dolaznog poziva vibrira, onda u notification baru uvijek stoji oznaka za vibraciju, što te totalno zbuni jer misliš da ti je mob u silent modu, a zapravo nije. Tek kada je prekrižen zvučnik onda znaš da je u silent modu. Tako da ta oznaka za vibraciju stoji uvijek u notification baru, i kad je u normalnom modu i kad je silent. Iritatno, samo na ovom mobu sam to doživio.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Potpisujem sve kaj je GT-R napisao.
Na netbooku sam problem konekcije rijesio tako da sam deinstalirao kies i samsung usb drivere te nakon toga samo spojio mob i netbook. Mass storage mod je potom proradio.
Ovako i onako mi Kies na netbooku ne radi...
imaš unutra podjela usb konekcije - tu imaš tri stavke, jedna je kies, druga je masovna memorija a treča je media player
jebeš kies ja bih ga najrađe izbacio kad bih znao.
ja sam prebacio na masovnu memoriju i to je klasika kod androida, kad spojiš doči će ti klasični ekran da potvrdiš spajanje sa kompom.
Jel to onda znači i da se izvor napajanja može uštekati preko USB kabla u USB port na TV-u?
Kupio sam 3 metra HDMI kabla, mislim da će mi to biti dovoljno da normalno mogu sjedit ispred televizora i gledati u njega, ali neznam onda gdje uštekati kabel za napajanje?
Punjač mi nije praktičan, a USB kabal mi je prekratak, tako da bih onda izgleda morao i njega uzeti dužeg, samo nisam siguran dali će televizor davati napon kada uštekam USB kabel u njega.. trebao bi
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Trebao bi puniti, da, samo je pitanje kolikom strujom. Uštekaj ga sada i preko npr. Current Widgeta vidi koliko struje dobivaš.
Sumnjam da će reprodukcija preko HDMI-a toliko trošiti (ekran će ti ipak biti ugašen) pa bi rekao da će i USB punjenje biti ok makar za održavanje baterije "na nuli" (ni punjenje ni pražnjenje).
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Probat ću čim mi stigne MHL adapter.
Sad sam se sjetio kada sam prikopčao USB kabel na TV (Mass storage) da mi je punio mob, kao što puni kad ga prikopčam na komp. Tako da bi trebao i kada ga spojim na MHL.
Naručio sam si i stylus, malo radi zezancije
Ako niste znali, uzmete bilo koju bateriju i okrenete na - pol i koristite kao olovku, radi na svakom kapacitivnom ekranu.
Stigao je MHL adapter, Samsungov. Odmah sam ga spojio na TV i mogu reći da sam razočaran.
Na TV-u se prikaže da je u full hd rezoluciji (1080p) ali nestane cijela slika u ekran, i kvaliteta slike je loša.
Pustim film, podešavam rezoluciju u mx playeru ali pola titlova se nevidi.
Šta se nemože ništa u mobitelu podesiti?
Sumnjam na HDMI kabel, 3m Transmedia, možda je zbog njega slika loša. Posuditi ću od prijatelja drugi HDMI pa vidjeti ima li razlike.
TV je Sony BX420.
Zadnji uredio GT-R : 02-03-2012 u 16:24
SGS2 proglašen telefonom godine.
Ponekad prekida sliku ili se pojave one smetnje, problem rješen kada stavim neki predmet na MHL, što znači da je problem do spoja koji ulazi u adapter.
Prvo negativno iskustvo s Ebay-a, nisam očekivao ovaj problem, ali za sve postoji prvi put.
Šteta što nije moguće za Skype da video poziv bude preko TV-a, jednostavno na TV-u dobijem poruku da je moguće samo na jednom ekranu (mobitelu) prikazivati Skype. Šteta.
CF root stavljen, lagano se nazire smanjenja potrosnja baterije nakon micanja bloatware-a.. no prerano je za konkretne zakljucke
A sad dummy question, kak unrootat, jer medu popisom sluzbenih kernela nisam naisel na onaj koji sam imal prije rootanja...![]()
Android 4.0 update for Galaxy S II said to arrive on March 15
http://www.gsmarena.com/android_40_u...-news-3930.php
imam checkrom revo hd 2 na mob. u zadnje vrijeme mi se pojavio problem da ne mogu upaliti podatkovnu vezu mada piše da je uključena. na home screenu nista ne prikazuje. t com mi je poslao postavke i radila mi je mreza jedan dan ali sad opet ne radi. zna netko u cemu je kvaka?
Jel ima ko instaliran 9gag app?
Onak neznam dal zbog Google Play update-a il kaj, al recimo tu app nemogu instalirat, da mi uredaj nije kompatibilan???
I naisel na jos neke... reko, nema smisla ili?
Stock 2.3.5.... samo Cf root...
RIJEŠENO-- for the future reference..
Ak se igrate s LCD Resolution, imajte na umu da prilikom instalacije se ta trenutna rezolucija uzima kao referentna pa to moze zbunit aplikaciju i nece vam je dat instalirat![]()
Zadnji uredio kapica : 07-03-2012 u 16:38
Danas upalim ekran kad ono sve što bi trebalo biti bijelo je zeleno.. Otključam ga, isto, sve pozelenilo. Ugasim ekran, ponovo upalim i sve normalno. Čudno, dosad mi se ovo nije događalo.
Primjedba i na senzor svjetlosti, kada sam na suncu, otključam ga i svjetlost je slaba, neće se pojačati, nego moram zaključati pa opet otključati mobitel.
ICS officially sutra OTA Kies 2.0?...
Zivi bili pa vidjeli..
ili ne?![]()
Zadnji uredio kapica : 09-03-2012 u 12:11
čisto sumnjam al ajd vidit cemo..
"all in one"
Nope:
![]()
s obzirom da bi uskoro trebala biti nadogradnja na ics vratio sam original rom na mob. i kad ga spojim na kies javlja mi da za moj mob nadogradnje nisu moguce. dok je prije pisalo da imam najnoviju programsku opremu i da nema novih nadogr. jel zna neko što je problem?
http://www.gsmarena.com/android_40_i...-news-3968.php
No? I kaj sad? Kao, stigao je ICS za SGS2 ali meni kod OTA javlja da još nema update-a. Koliko ćemo još čekati?
Imam t-mobile, originalni ROM.
Procitaj pazljivije gdje je TRENUTNO dostupan. Postepeno ce dolaziti u ostatak Europe, pa tako i kod nas.
Bookmarks