A jeste bocnuli sad temu
čemu dualboot, kad mi je slobodan prostor na disku od 120 gb oko 30 gb (nakon kaj postavljam sve kaj mi treba i ne treba).
Alternative za iTunes, vidio i probao. Stara verzija iTunesa, ne pomaže mi pošto imam novi iOS, trebaju mi novi iTunesi (afaik).
I sam linux mi ne leži (sviđa mi se i sve to, ali jednostavno mi nije to to. Valjda je stvar navike...
Možda kada si kupim neki veći HDD, pa bum imal mjesta, pa si stavim linux![]()
One day, sky went blue...
ja sam zensko.
ja sam glupa.
ja linux dozivljavam, ono, k'o DOS
da sve naredbe moram rucno pisati
jel bih se ja snasla na linuxu?!![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
One day, sky went blue...
@Luna- ukratko, Ubuntu je Windows bez igrica (sad će me Rav pokopati).
OT: Došao s faksa- skoro zaspao na jednom satu. Toliko mi se do sad nije spavalo...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
sta bi s vorumom?!
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
čini mi se da su anonymousi... :ne zna:![]()
Prdn'o vorum u bocu.![]()
U najofftopic temi na forumu pišemo o Linuxu... očito je da će 12.2012 zbilja biti kraj svijeta![]()
ja sam jutros imala mali nervous breakdown.
na vorum aeru trojanci vec danima.
od sinoc ne mogu na kafe i oglasnik.
i secer za kraj, jutros pocela stekat konekcija.
vec sam si izvrtila scenarij u glavi: pobrala sam viruscinu s vorum aera, prosirila je vamo, pa me ISP blokirao kao zlocudnog korisnika
srecom, pokazalo se da samo imam bujnu mastu![]()
@georgy
:zakop: :zakop:
Ima Linux igre! Ima solitaire, i sudoku, i minesweeper...
@Luna,
Eto vidis, trebas imat i koristit Linux, onda ti ne bi palo na pamet imat ovakve napadaje paranoje.
But seriously, ako te to stvarno zanima, skini neki live CD i isprobaj, nista ne kosta.
A sad se cak i ja vec osjecam glupo ovdje raspravljat o OS-evima...
EOD for me.
pa to je onda stvoreno za mene, ja ionak od igrica dozivljavam sao solitaire![]()
nestao snijeg sa natpisa mobil a di su visibabe
Čim spomeneš for*m.hr- odmah se ruši
Ili je to sad trend- da se stranice igraju "hard to get"...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Iskeširao soma kn na periferiju za komp:kurč:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Taman ti bude zastarjelo za jedno mjesec-dva.![]()
To je već staro...![]()
dam ti 300 vjeverica za to![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Jel se moze saznat negdje koja je pjesma svirala oko 14:20 na Anteni?
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Možeš- samo im pošalji mail (ili pitaj na facebooku).
Bookmarks