Ja sa Dealextreme čekam već isto skoro mjesec dana OTG kabel. Nešto su se u posljednje vrijeme usporili.
Naprotiv, sve što sam naručio sa BuyInCoins, stiže redovno kroz 15-20 dana.
Every man is a genius until he opens his mouth.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Nista cudno, DX je poznat po tome da mu treba JAKO dugo da stigne posiljka. Prije nego sam krenuo kupovati od njih, upozorili su me - to narucis i doslovce zaboravis, onda te odjednom iznenadi kad stigne. Koliko para toliko muzike (besplatni shipping i to).
Ma ja često platim preporuku, onda mogu (otprilike) znati gdje mi je pošiljka po web tracking broju.
No ovakve stvari od 2-3$ mi se ne isplati trackati.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Ne znam- par pošiljki mi je stiglo u oko tjedan dana pa se zato čudim...
Rav- meni je to najveća fora kod kupovine preko interneta.
Prvih par puta sam iščekivao svaki dan i živcirao se, a sada uživam u iznenađenju![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Sjećam se na početku "operiranja" po forumu da sam nakon svakog vertovog posta bio ono...
Sad stvari imaju smisla![]()
trebaš samo čuti ljude koji su meni ono...![]()
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Pretpostavljam da bi onda trebao ovo![]()
Čekam mail od svoje ljubavi
i dal je stigao?
Možda joj ljubav sporo tipka, kao npr ja.
Oh... wait!![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Večeras party time![]()
Україна
Ljudi, vi kaj kupujete na internetima, i iBeijma, jel vama dela paypal u zadnje vrijeme, onak, normalno? Ili samo meni već 2 tjedna ne prolazi apsolutno ništa šta probavam kupovati preko paypal-a?![]()
One day, sky went blue...
Ovdje dela, baš danas uzeo neke 4 pizdarije. Ali ebay mi je znao zapinjati na "buy now" (nevezano za paypal).
4 pizdarije
pa samo sam jednu narucila!!
znaci, nasao si nekog jeftinijeg sellera, a ostatak love koj sam ti posala si spiskao na sex igracke?!
ljutm se :ljutise:
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Možda si potrošio sve novce...
Meni normalno radi.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
meni je palo na um, mozda ti je kartica istekla, ha?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Radi i kod mene.
Možda je PayPal shvatio da si premlad za to što naručuješ?![]()
Україна
Jao i predrasude
Google Checkout radi normalno, i uvijek. iTunes sebi lijepo za igrice skida. Ali paypal, ma jok. Neda. Kartica nije istekla, pre rano je za to
Points, zašto bi bio pre mlad za screen protectore i privjesak-gljive iz super maria?![]()
One day, sky went blue...
a dal gljiva vibrira mozda....?
Apropo servisa koji ne rade, jel ikom radi Origin?
Meni ne sljaka BF 3..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks