Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5
    Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Produljenje ugovora na daljinu (iz inozemstva)?

Ovaj... Nisam sigurna uklapa li se u temu, ali posto sam nova, sram me otvarati topic.

Naime, prebacila sam svoj broj na sestrino ime jer je ona mladja od 27 pa da dobijem onaj popust za mlade. :cicija: Sad zelim produziti ugovor i kupiti si usput mob preko njihovog web shopa pa me zanima je li to moguce ostvariti bez njezine fizicke prisutnosti ovdje. Ona studira vani, ali imam njezin OIB i kopiju osobne. Mogu li, recimo, kad mi dodje mob na vrata reci dostavljacu da je ona otisla u setnju i primiti posiljku u njezino ime? Rade li probleme oko toga?

Mislim, meni je jasno da bi takvo sto otvorilo mogucnost kojekakvih zloupotreba, ali mi smo znali tako preuzeti bakinu ili dedinu penziju, o obicnim paketima da ni ne pricam. :

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nova Pregledaj post
    Sad zelim produziti ugovor i kupiti mob preko web shopa ... je li to moguce bez njezine fizicke prisutnosti ... Ona studira vani, ... kad mi dodje mob na vrata reci dostavljacu da je ona otisla u setnju i primiti posiljku u njezino ime? Rade li probleme oko toga?
    1. pitaj SZK je li to moguće i navedi ovako: ona bi produžila ugovor putem webshopa, a kako je nema u hr, ja bi preuzela paket. dakle, potpisnik ugovora jedna osoba, a druga osoba koja ga preuzima.

2. kad sam ja preuzimao paket (city ex) uvijek su tražili moju osobnu i upisali broj osobne na papir. ako me nije bilo doma paket me čekao na skladištu city ex. gdje sam morao dokazati da sam ja taj koji može preuzeti paket (osobnom). ako tvoje sestre nema doma, paket će je čekati na skladištu - pitaj city ex do kada. dakle, probaj koordinirati da isporuka bude kada tvoja sestra dođe na (produženi) vikend.

3. 'Hvala' kaže:

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala ti na odgovoru! Nemam strpljenja prepirati se sa SZK jer svaki put kažu drugačije. Kad je trebalo prenijeti broj, jedan agent mi je rekao da nema šanse da se to izvede bez nje, dok mi je drugi rekao da samo treba faksirati izjavu uvjerenu kod javnog bilježnika i da će sve biti okej. Ne znam što je od toga točno jer je došla doma pa sam je na putu s aerodroma odfurala ravno u T-centar.

Možda se naprosto predstavim kao ona i primim paket. Bože, gdje su ona dobra stara vremena kad je sve bilo fleksibilnije i kad se poštare i dostavljače ispitivalo "Potpisujem sebe ili nju?"

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Nova Pregledaj post
    Bože, gdje su ona dobra stara vremena kad je sve bilo fleksibilnije i kad se poštare i dostavljače ispitivalo "Potpisujem sebe ili nju?"

Nestala su s porastom broja krađa indentiteta. Iako to sad sve tebi otežava situaciju, ukoliko je sve legitimno, zamisli si situaciju da tebi odjednom počnu dolaziti računu za pretplatu u iznosu od par stotina kuna, a nemaš pojma otkud i kako. A česti su slučajevi i sa bankovnim kreditima, te koliko god se činilo banalno, naknadno dokazivanje krađe identiteta je puno teže no što se čini.

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2009
    Mobitel
    Blackberry
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S jedne strane mi je potpuno jasno sto zelis reci i na trenutke mislim slicno, ali, opet, toliko toga se odvija preko neta sto zapravo moze uciniti bilo tko. Ja mijenjam tarife svojim starcima, povecavam im internet paket, placam racune dedi i baki preko njihovog e-bankinga jer njima za to treba zastrasujuce puno vremena...
    Stoga mi je palo na pamet da mozda i ne bi trebalo biti okapanja oko isporuke mobitela za koji im ionako, koliko sam skuzila, treba platiti na licu mjesta. A i dala bih im svoje ime i prezime, broj osobne i koje vec podatke trebaju, za sto mi se cini da je prilicno dobro osiguranje. No nema veze! Hvala bogu na sugavim crno-bijelim slikama na osobnoj i majci prirodi zahvaljujuci kojoj izgledam par godina mladje.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Produljenje ugovora NAKON isteka?
    By Xzibit in forum A1
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 10-12-2010, 17:48
  2. iTarifa & produljenje ugovora - nejasnoće
    By BlueDevil in forum T - Mobile
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 09-11-2010, 10:22
  3. pogodnost uz produljenje ugovora
    By tomy23 in forum T - Mobile
    Posljednji post: 13-09-2010, 22:48
  4. T-com produljenje ugovora
    By alex1 in forum Internet Service Provideri (ISP)
    Posljednji post: 05-12-2008, 01:50
  5. Nelogicnosti u VIP-u - produljenje ugovora
    By Trapavi in forum T - Mobile
    Odgovora: 38
    Posljednji post: 09-03-2007, 19:52

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove