evo danas sam istestirao bateriju na n8....
dakle ovako.
mobitel je izdržao 16,5h
-mobitel je bio cijelo vrijeme u izvan mrežnom načinu rada i bila je uključena ušteda energije cijelo vrijeme i nisam ni otključao mobitel....
evo je 1 bug: na Nokia E6, prilikom pisanja SMS , nema counter da odbrojava koliko je karaktera napisano i koja je poruka po redu
evo danas sam istestirao bateriju na n8....
dakle ovako.
mobitel je izdržao 16,5h
-mobitel je bio cijelo vrijeme u izvan mrežnom načinu rada i bila je uključena ušteda energije cijelo vrijeme i nisam ni otključao mobitel....
Onda nešto definitivno ne valja. Tako bi trebao danima raditi.
Ponovo fleshaj Belle,ili udari reset u mobu al uz opciju da ti obrise sve..
garant se nesto zbunilo..i nest je pokrenuto u pozadini..procesor nesto radi i guta bateriju.
napravi backup, i probaj.. nemas sto izgubiti..
nemam belle još sam na anni...budem sutra napravio backup..pa hard reset...
hvala na savjetu..
EDIT: Danas ujutro sam napravio hard reset ali mislim da se nije ništa promjenilo...
ali imam garanciju pa ga budem odnio na servis...
Zadnji uredio penezic : 13-02-2012 u 10:10
Koliko je uređaj star?
čudna situacija..da tako guta bateriju..
može pomoć, kad oću flashat belle u phoenixu, ne pojavljuje opcija mi se box da stavim kvačicu "dead phone usb flashing".
smijem li nastaviti ili ne, po youtube-u su svi imali opciju, a ja nakon više spajanja nemam
ukucaj *#92702689# i vidi koliko sati razgovora ima..? ako ima puno onda je to razlog..
A što se tiče dead phone usb flashinga moras bolje prouciti taj tutorial,i ovdje smo pisali puno o tome.. pregledaj malo genralnu diskusiju o N8
ma znam za taj life timer...ima samo 56:35 sati...
sutra ču ga odnjeti u t-com
stigla Belle za HR, na navifirmu se lijepo vidi
VIP
TELE2
T-Mobile
Country Variant (dark grey i silver white)
navifirm 1.2 i 1.5 sad provjerio na 1.3 nema
napraviti reset prije ili nakon updateiranja softwarea?
..evo došao mi je mobitel iz servisa..i pogodite njihov zaključak...
SA MOBITELOM JE SVE U REDU..
i rekli su da su sve istestirali i da je sve normalno..
-i stavili su gore symbian belle mada nigdje ne piše da su što nadopunjavali..pa čemo vidjeti sad sa belle što če biti..!
Znal ko kad dolazi službena Belle za područje Hrvatske?
evo imaš tu
http://europe.nokia.com/find-product...e-availability
...ali ne zna se kad točno dolazi
ja sam pitao vip kažu kad istestiraju što može biti sutra ali i za mjesec dana..a vidim da u mobisu već stavljaju belle pa je vjerojatno pitanje dana
Čitam ove vaše postove, i odem na navifirm i nema za HR belle.. ispadam neozbiljan.. 101% sam siguran da je bilo ono što sam napisao..Vidio, i sad mi je poprilično krivo što nisam udario print screen da vidite da je stvarno bila belle za Hr,al netko ju je povukao.
Kažem 101% znam što sam vidio!!
-pošto imam takvih problema sa baterijom..
dal bi se isplatilo kupiti neku zamjensku bateriju ili nešto slično??
pošto su u servisu rekli da je sa mobitelom i baterijom sve ok...
probaj prvo posuditi bateriju od nekud da vidis da li je problem s njom ili s necim drugim... ako nakon reseta i s drugom baterijom radi kratko, onda je problem ocito u mobu, a ne bateriji... sa zamjenskom baterijom nikad neznas koliki joj je stvarni kapacitet ni kakva joj je kvaliteta...
imaš puno originalnih baterija po oglasnicima,nove upakovane a super cijena. a imaš i u mobisu novu..sa računom i garancijom.
ja vjerujem da je do baterije..
Bookmarks