jeli itko imao problema sa flashiranjem preko phoenixa, recimo na 9. koraku kad idem ubacit one nove widgete mi javi system cannot find specifit
Ili upotrebi gumb za otkljucavanje i zakljucavanje sa strane - zakljucaj ekran, otkljucaj i mozes kucati... Smesno, ali radi provereno... :-)
nadam se da ovo nije istina
http://www.phonearena.com/news/Nokia...device_id26562
Sumnjam, nema logike u tome.
I Belle službeno krenula!
Ja upravo updejtam preko Nokia suita (naravno nemam HR product code)
Skinuo sam sa NaviFirm-a balkans Belle update i instalirao preko Phoenix-a ali još uvijek piše Symbian Belle (datum inačice 26.11.2011.), a ne Nokia Belle. Inače prod.code je 059F1K9.
Jel i vama stoji gore broj 1..?(linija 1, linija 2)
Uzasno ruzno i glupo sto taj broj uopce stoji gore..
Ne stoji.
Izgleda da Belle ima isti problem kao i Anna: u detaljnom logu ne prikazuje data konekcije.
Mislis ne prikazuje wlan konekcije ili? Jer meni tako odgovara.
Ne prikazuje ni wlan niti gprs/data konekcije.
Znači, "Data counter" (koristim eng. verziju menija) u Log aplikaciji pokazuje sumarni zbroj za poslane/primljene podatke putem gprs-a (ne i wlan) i to je OK, pretpostavljamd a tako svima odgovara.
Problem je u detaljnom logu, tamo ne prikazuje nikakve data konekcije - meni je ovo bitno jer operater mi često zna krivo obračunati data promet.
No, ima rješenje za to: treba hacknuti telefon i instalirati "stari" dataconnectionlogger:
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=53355.0
dosad se nikad nije pojavljivala niti na jednom uredjaju!!
Kad sam stavio belle to se pojavilo..
Uzasno iritira.. Zanimalo me jel se jos nekom pojavio taj magicni broj sa novim updateom.
nisam jedini koji je sa belle dobio ovo, nije do kartice nego do verzije belle-a i od trzsta do trzsta..tj za koje je trziste.
Zadnji uredio gogyCDTI : 10-02-2012 u 21:40
Na Belle koju ja koristim nema oznake linije 1 ili 2. Imam custom Belle 111.030.0609.
Bit ce da sam ja jedini koji imam tu kvaku
Inace kak stojite sa baterijom..?
cini mi se da je belle 30% veci potrosac. (moja slobodna procjena,jer uz isti intenzitet koristenja traje manje)
koliko vam traje baterija na n8 sa symbian annom??
meni ne može izdržati cijeli dan ako ga malo jače koristim..
To je ok, jedino to "jače korištenje" svakom može imat drugo značenje.
ali i imam cijelo vrijeme uključenu uštedu energije..i sve to..
dal ima neka jača baterija za kupiti??
Kod mene je potrošnja baterije s Belle ista kao prije s Anna-om, a to je dva, dva i pol dana. 3G uvijek uključen, internet 3G/wlan oko 2 sata dnevno, slušanje muzike oko 1 sat dnevno, 20min poziva, 20-tak sms-a.
Koliko sam upoznat nema jače baterije za N8.
Bookmarks