Jel te nove cijene vrijede i za one koji su rezervirali vec? Ne da sam samo rezervirao, nego su me vec zvali, samo sto nisam mogao uzeti mob zbog one njihove provjere. Bilo mi je sumnjivo od pocetka sto tako dugo traje.
Samsung Galaxy S II u tarifi EXTRA TOTAL XXL je bio 8 sad je 1798
HTC Sensatio u tarifi EXTRA TOTAL XXL je bio 498 sad je 598
Galaxy S+ je bio u EXTRA TOTAL M 398 sad je 1398
T-lopine
http://www.facebook.com/HrvatskiTele..._comment_reply
nešto se kreče, sporo ali ide.
Izvorno postao HT
Iz jednog njhovog maila sam svojedobno i pretpostavio da će dizati cijene.
Ovo su cijene na njihovim stranicama. Ja sam kod njih bila u petak i sutra idem po sgs2 White po toj cijeni (konkretno Extra total L tarifa bez trajnog naloga 1698.00kn!
Dakle cijena mu je ista kao i onda kada sam ga rezervirala (prije mjesec dana).
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
da, ali sad na stranici piše "Uređaj trenutno nedostupan", S II i S+
Da, koliko vidim nema momentalno dostupnih uređaja S+ i SII, ali cijena im je cijelo vrijeme na njihovim stranicama bila ista. Ja nisam vidla da su Samsunzima dizali cijene a pratim to svaki dan jer me se riče (da ne platim više... na veću cijenu ne bih niti pristala)!
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
istekao je i meni rok za 50% popust,ali sam poslao mail sa zamolbom da mi odobre taj popust i smilovali mi se....![]()
evo mene su danas zvali sa cvjetnog za predbiljezbu,ali s obzirom da sam dobio mob preko online narudzbe ovu sam otkazao..neka netko proba tamo otic pa pita
večje sljedeči dobio poziv. zovu uredno poredu osim ako netko nema vezu/vezicu u t-mobile
u t-centru na iblerovom trgu (kod inportane galerije)ima izložen sg+,ali neznam dali ga imaju.
I ja več mjesec dana čekam ali mislim da polako gubim živce i najradije bih odustao od svega samo kazu da se strpim ali dokle?
Kolega danas kupio mobitel nakon dva mjeseca čekanja na rezervaciji. Izabrali su ga nekom totalno glupom metodom, tipa eci, peci, pec.
Ima li itko kakvu informacija kada s+ opet dolazi u T-centre?
U poslovnicama i na SZK ti nista neznaju. To tim zele da dosta ljudi odustane i kupi druge mobitele.
Zadnji uredio sami1 : 07-02-2012 u 15:04
neki lik prodaje nove s-plus na njuškalu(oglas od 7.1.)za 1799kn?!Što mislite dali je to neka mućka ili je moguće?Čini se stvarno povoljno.U tele2 je 2400 ali nedaju na bonove mada su rekli prije 1mj.da će ista vrijedit također za bonove.
Ako si ga rezervirao do 04.01 u Tmobilu radje ga pricekaj (radi cijene).
Napisali su sluzbeno na HT facebook stranici:
HT: Evo najnovijih informacija Uspjeli smo ishoditi da svi koji su rezervirali uređaje Samsung Galaxy S+ i SII do 04.01.2012. iste dobivaju po starim cijenama
http://www.facebook.com/HrvatskiTele..._comment_reply
Istina je nije bitan datum rezervacije
i po cijeni koja bude na stranici kad dobijete svoj mobitel po toj cete i platiti.
Do kada ce bit te trenutne cijene tih mobitela se nezna tj. moguce da kad dodjete na red bude cijena veca.
(SZK-Gašpar 08.02.2012)
http://hr-hr.facebook.com/HrvatskiTelekom
Ako je vjerovati HT facebook stranici od jucer:
HT: .......Što se tiče SG+, sutra(cetvrtak 16.02) stižu nove količine. Pozivat će se prvo korisnici koji su rezervirali uređaj.
HT: Od sutra(cetvrtak 16.02) bi se uređaji počeli isporučivati.
....pa valjda cemo bit medju tim sretnicima.
Upravo se vratila iz Tcentra. Dosle su ovaj put velike kolicine SG+ svugdje(neznam za SGII)
i od sutra krecu pozivi.
Konkretno u mom slucaju se radi o Tcentru Dubrava(Zg) i doslo ih je 60.
Sretno!
Zadnji uredio sami1 : 17-02-2012 u 11:33
Bookmarks