Jel te nove cijene vrijede i za one koji su rezervirali vec? Ne da sam samo rezervirao, nego su me vec zvali, samo sto nisam mogao uzeti mob zbog one njihove provjere. Bilo mi je sumnjivo od pocetka sto tako dugo traje.
Jel te nove cijene vrijede i za one koji su rezervirali vec? Ne da sam samo rezervirao, nego su me vec zvali, samo sto nisam mogao uzeti mob zbog one njihove provjere. Bilo mi je sumnjivo od pocetka sto tako dugo traje.
Samsung Galaxy S II u tarifi EXTRA TOTAL XXL je bio 8 sad je 1798
HTC Sensatio u tarifi EXTRA TOTAL XXL je bio 498 sad je 598
Galaxy S+ je bio u EXTRA TOTAL M 398 sad je 1398
T-lopine
Ovo su cijene na njihovim stranicama. Ja sam kod njih bila u petak i sutra idem po sgs2 White po toj cijeni (konkretno Extra total L tarifa bez trajnog naloga 1698.00kn!
Dakle cijena mu je ista kao i onda kada sam ga rezervirala (prije mjesec dana).
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
AHRGOVI2 objavio 25.1.2012.:
Nove cijene od 5.3.2012., iste kao i 25.1.2012., ali puno vise nego 7.11.2011., prije nego su pojeftinili S+ i S2
Sada je Galaxy Nexus samo 100 kn skuplji od S2.
Novi best buy u T-Mobile ponudi top smartphoea je HTC Sensation, 598 kn u Total XXL = 254* kn x 6 mj, a potom 0 kn idućih 18 mj ako se broj prebaci kao člana u grupnu tarifu (obitelj i ostale). Dakako uza sve to valja računati i radijsku frekvenciju od 10 kn mj.
* - do 31.3.2012. u slučaju prijenosa broja iz VIPneta ili Tele2, potom od 1.4.2012. XXL poskupljuje na 508 kn
Zadnji uredio ispravljach : 05-03-2012 u 23:38
Tadaaaa, nakon jos 4-5 dana peripetija oko smanjenja cijene na blagajni, konacno sad preuzeo SII po 698 kn uz Total XL i trajni nalog.
Sestri su isto jucer naknadno odobrili popust od 50% koji je sluzbenica zaboravila unijeti (prijenos s druge mreze).
Ja sam s Mix M tarife ubacen u obitelj odmah, iako po mojoj ocjeni jedno 80% sluzbenika nije znalo da se u manjim tarifama to moze odmah iako si uzeo uredjaj.
Dakle, sad 6 mjeseci nemoram imat vise veze s t-mobileom, a onda samo ubacimo ovaj XL u obitelj i onda smo godinu i pol mirni od hodocascenja.
Kad sve zbrojim, potrosio sam nekih 6-7 sati na to sve. Plus jos po sat vremena sestra, stari, stara itd.
ima li još nekoga ko čeka na rezerviran SAMSUNG GALAXY PLUS ?
čekam od 21.12.2011.
Bookmarks