Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 19 od 27 PrvaPrva ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 451 do 475 od 654
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oj. Vrijedi još 25h. :/ Do kraja 1.mjeseca i neće se produžiti!

Dakle, pošto to vrijedi za sve nove korisnike, vrijedi i za nove aktivirane sim kartice. Još sutra i to je to. Tko aktivira broj i nadoplati s 40kn ima pravo na 1000 minuta.

Za prijenos broja je kasno jer ako se sutra podnese zahtjev, nemoguće je da se to odradi isti dan.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    iP6s, Lumia 930
    Operater
    BonBon
    Bodovi
    16.860
    Nivo
    31
    Bodovi: 16.860, Nivo: 31
    Bodovi: 16.860, Nivo: 31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SE ST15i uvesti pod hitno u ponudu.. U tele2 je jedan od najprivlačnijih a ujedno i najprodavanijih androida te klase..
    Zadnji uredio Inovator : 02-02-2012 u 15:05
    - Opera user
    --- COD2 expert

3. 'Hvala' kaže:

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    definitivno... i ne mogu vjerovat da su makli Live With Walkman i stavili ovo smece htc-ovo.... ccc bonbon. Vidim da je i cijena pala, pitam se zakaj... ne vrijedni ni 600kn

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A gle, takva je cijena na tržištu. Teško da mu je moguće spustiti cijenu na 600kn.

Evo link s gsm arene, na dnu je "price group". Po tome je Explorer 10 eura jeftiniji od Live-a.

http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=4102

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sami kažete bonon, "takva je cijena na tržištu" - nemojte onda uzimati u ponudu mobitele koji su skupe cijene na tržištu, nego one koji su se pokazali kvalitetni, zanimljivi, jeftini (jer su izašli noviji modeli i sl.)
    Primjera radi Live je iste "price group" kao i xperia mini, mini pro je nešto skuplji - ali to su zanimljivi modeli, ne explorer po nekoj ludoj cijeni...bez obzira što je to taj price group ja ga smatram smećem u usporedbi s Live i mini (moje skromno mišljenje), tj. ne bih ga smatrao smećem da je 400kn - tada bih ga zvao odličnom prilikom za one koji žele smartfon a da ne plate puno - ovo za 1200-1300 explorer je loš smartfon za poštenu sumu novaca...

Predlažem da pogledate po gsmarena, ovdje cafe.mobil i drugim sličnim stranicama što korisnici traže, što je zanimljivo, gdje je pala cijena, koji mob se pokazao odličnim i sl.

Primjerice, x10mini vam je bio pun pogodak - kada je bio skup (1800-2100kn) vi ste ga ponudili po cijeni od 1100kn...i taj mob se pokazao kao odličan proizvod, kvalitetan a jeftin.

7. 'Hvala' kaže:

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    u8650 sonc
    Operater
    t-sranje
    Bodovi
    4.746
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Bodovi: 4.746, Nivo: 16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Sami kažete bonon, "takva je cijena na tržištu" - nemojte onda uzimati u ponudu mobitele koji su skupe cijene na tržištu, nego one koji su se pokazali kvalitetni, zanimljivi, jeftini (jer su izašli noviji modeli i sl.)
    Primjera radi Live je iste "price group" kao i xperia mini, mini pro je nešto skuplji - ali to su zanimljivi modeli, ne explorer po nekoj ludoj cijeni...bez obzira što je to taj price group ja ga smatram smećem u usporedbi s Live i mini (moje skromno mišljenje), tj. ne bih ga smatrao smećem da je 400kn - tada bih ga zvao odličnom prilikom za one koji žele smartfon a da ne plate puno - ovo za 1200-1300 explorer je loš smartfon za poštenu sumu novaca...

Predlažem da pogledate po gsmarena, ovdje cafe.mobil i drugim sličnim stranicama što korisnici traže, što je zanimljivo, gdje je pala cijena, koji mob se pokazao odličnim i sl.

Primjerice, x10mini vam je bio pun pogodak - kada je bio skup (1800-2100kn) vi ste ga ponudili po cijeni od 1100kn...i taj mob se pokazao kao odličan proizvod, kvalitetan a jeftin.
    ti mobiteli ispočetka su bili prihvatljivi i po karakteristikama i po cijenama... nakon SE live prodaju ovo, kako ti veliš smeće, iliti, prodaju ljudima muda pod bubrege, a sve mislim da je to politika BONBON-ove mame... sve mi više, više, više, više i više počinje ići na živce ta podređenost, lojalnost i odanost šefu.... ŽELIMO KONKURENCIJU!!!!

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije 2-3 god ovaj bi mobitel bio odličan za te novce, ali danas nikako...
    Danas se traži bar 1Ghz, 512 MB RAM, 8 GB internet memorije, 5 MP (poželjno 8), led blic (možda i dva kad već nema xenona), baterija koja traje dulje od dana (poželjno 2-3 dana normalnog korištenja)...evo, to ne izmišljam i zahtjevam ja, nego današnje aplikacije, HD snimanje i čudesa...a smeće (ne baš smeće, ružno sam se izrazio - evo reći ću "zastarjeli i slabi modeli za paprenu cijenu") ne drži vodu.

Zato bonbon, "put your money where your mouth is"! Internet, mladi, fejs, onlajn, jeftino, kvalitetno, dostupno...i onda prst u oko explorer za 1300kn (snižen na 1200) - seriously!?
    To mi je tako retro i out...

Nadam se da će bonbon naučiti lekciju na tuđim greškama: tele2 je bio odličan kada je došao, jeftin, recimo kvalitetan, trudili su se...ali od stare slave se ne živi - kako sam prije svima savjetovao tele2, tako sada savjetujem ljudima da bježe od toga, da ima bolje i jeftinije (bonbon)

Ali vidjet ćemo što će biti poslije 15.2. - možda bude kakvih lijepih novosti...bumo videli!
    Ja znam ljude koji su uzeli vip pretplatu samo zato jer u bonbonu nema taj mobitel...i to su dali 2000kn plus pretplata - znači, iako netko ima para za mob, bonbon ne želi uzeti taj novac!?

Prijedlog: bonbon, uzmi novac koji nudimo!

10. 'Hvala' kaže:

Veteran100 Experience Points10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    Moto G
    Operater
    Bonbon
    Godina
    41
    Bodovi
    17.655
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Bodovi: 17.655, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sebi sam kupio Se live za 1050kn i sada trebam za suprugu isto jedan dobar mob, gdje vam je? ili da pretrazujem oglasnike?
    ....

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    HTC One M8
    Bodovi
    7.742
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.742, Nivo: 20
    Bodovi: 7.742, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije 2-3 god ovaj bi mobitel bio odličan za te novce, ali danas nikako...
    Danas se traži bar 1Ghz, 512 MB RAM, 8 GB internet memorije, 5 MP (poželjno 8), led blic (možda i dva kad već nema xenona), baterija koja traje dulje od dana (poželjno 2-3 dana normalnog korištenja)...evo, to ne izmišljam i zahtjevam ja, nego današnje aplikacije, HD snimanje i čudesa...a smeće (ne baš smeće, ružno sam se izrazio - evo reći ću "zastarjeli i slabi modeli za paprenu cijenu") ne drži vodu.

A gdje ces naci mobitel tih karakteristika za 1100-1200 kn?

A pogotovo da baterija drzi 2-3 dana?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Već sam rekao, tele2 SE xperia mini - 1245kn webshop, na bonove, na slobodnu prodaju 1395kn
    SE neo V-1750kn
    SE mini pro - 1645kn

Baterija u biti kod androida drži koliko ga koristiš (tj. ne koristiš), ali 2-3 dana izdrži svaki manje više...1dan intenzivnog korištenja - ali to nije tema, tema je prijedlog bonbonu da evo ima i zanimljivijih mobitela od explorera - a cijenom su tu negdje ista kategorija!

Ako je mobitel nakon što je tek došao na police bio 4000kn, nakon godinu-dvije dana cijena mu je 2000kn i manje...uglavnom se prepolovi kolika god da je...pogotovo kod Sony Ericssona...a godinu dana star model nije za baciti!

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pokušavamo dati feedback bonbonu, da nam se osniva mreža-osnovali bi mrežu...A ja sam mobitel kupio od bonbona za 1100kn dio na rate, dio u kešu. Još nijedan mobitel nisam kupio a da nije bio nov (tele2 centar, konikom,tisak media,europatrade). Kad je mobitel povoljan i dobar i recimo pokida mi se stari ili imam para pa čisto eto - onda kupim mobitel, novi, tamo gdje je najpovoljniji.

Ja osobno ne tražim čudesa od mobitela, samo ono što imaju i drugi operateri - a bonbon izvodi čudesa ponudom huawei ideos-a npr. - nisam ni znao da huawei proizvodi mobitele dok bonbon ga nije ponudio...
    Meni će mobitel trebati negdje kroz godinu dana, taman kad ovome istekne garancija, pokida se, a evo polako i zastarjeva...zato predlažem bonbonu da ne daje čudesa od mobitela nego pošteni smartfon po poštenoj cijeni - na opće zadovoljstvo i dobrobit...jer ipak, ako sam korisnik bonbona, zašto da kupujem mob u njuškalu ili tele2 ili vipu!?!?

Poslovanje prepuštam bonbonu - oni valjda znaju poslovati za sebe... Ja samo znam što bih ja htio, da mi je brat uzeo pretplatu na drugoj mreži jer bonbon nema mobitela (tako da sada nosi dva mobitela), prijatelj je uzeo također htc sensation na vipu na pretpatu (isto nosi dva mobitela) jer bonbon nema poštenu ponudu. Evo, curi se sada pokiao touch na mobu i trebala bi novi mob - naravno, u bonbonu nema mobitela (možda riskirati s njuškalom pa nešto polovno, ili otići na pijacu, ili uzeti pretplatu na vipu?)

Što bonbon predlaže po tome pitanju - gdje je najbolje uzeti mobitel: u vipu, njuškalu, tele2, t-mobile možda pretplata, ili od švercera!?

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekipa, ne da pokušavate nego nam i dajete feedback na našu ponudu mobitela. Imamo na umu sve ovo što pričate i mi također unutar teama razgovaramo u ovoj temi.

Vidjeti ćemo što će biti za xy tjedana, mjeseci...nadamo se više pozitivnih reakcija

Hvala na svim sugestijama!

VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i - a bonbon izvodi čudesa ponudom huawei ideos-a npr. - nisam ni znao da huawei proizvodi mobitele dok bonbon ga nije ponudio...
    Huawei je već dugo vremena na našem tržištu samo kroz brand t-mobile pulse.
    I neznam zašto toliko žući prema Ideosu?
    Nemam ga, ali sudeći po feedbacku korisnika, bio je best buy uređaj.
    Zapravo prije godinu dana se ni nije mogao kupiti novi android za 900 kn, a bonbon ga je ponudio. Pravi boom je napravio sa vikend ponudom u pola cijene gdje su ti uređaji bilo doslovno razgrabljeni.

Ne kažem da nisi u pravu sa svojim postovima, ali ne slažem se sa tobom u svim segmentima.
    Bonbon bi bez brige mogao biti i "SIM only network"
    Mislim da nisu radi uređaja koje su prodali jeftinije privukli većinu korisnika - nego najprije dnevnim paketom i 1000 min besplatnih, a onda i kroz pakete koji su prihvatljivi.
    Zato uređaj koji je u ponudi - ako ti se sviđa uzmi, ako ne...hvala Bogu ima toga na svakome uglu.(pa ti je prema tome sarkazam da ti bonbon savjetuje gdje da kupiš slijedeći telefon bespotreban)
    Može se uzeti i u t-mobile u simpa paketu. Karticu baciš,a uređaj koristiš. Isti jarac. Misliš da ćeš jeftinije proći ako ćeš ga kupiti kod bonbona?
    A ima i još jedna caka, telekom dobiva popust na količinu. Pa ako veliki tata T-com (ne govorim o ovome u Hr, nego švapcu) kupi neke uređaje, onda su ti u ponudi i to je to.. Nemože se sad bonbon sjetiti i oni bi neke telefončiće koje ima npr. Vip (a koje je opet Vodafone dobio povoljnije jer je uzeo 10 kontejnera)
    Svi oni zarađuju i na uređajima kroz provizije, ne samo prodajom "zraka" između bazne stanice i tvojeg telefona.

Meni osobno smeta ( a vidim i ti si u par navrata spomenuo) taj internet. Niti je v rit niti mimo. Paketi su relativno skupi - jesu i tu nema dileme jer se bonbon okrenuo prema mladima i smartphone uređajima koji su gladni megabajta. A onda još i bezobrazno drže tih visokih 100kb kao obračunsku jedinicu. Pričaju već ohoho vremena da će na tom polju nešto uraditi, ali mislim da od toga ništa. No, ja sam smanjio potrošnju data prometa na minimalu, i čekam bolje vremena.
    U svoj toj mašineriji je bonbon jedan mali kotačić koji se mora okretati kako oni veći kotači zapnu.
    A mi... na sreću imamo slobodu izbora. No, koliko vidim svejedno smo u bonbonu iz prostog razloga - najisplativije nam je trenutno. Kada nebude migriramo u drugu mrežu.
    Every man is a genius until he opens his mouth.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Huawei ideos za 450 kn je bio odlična prilika - to je njegova prava cijena. Ali 900 je previše (znam da nemgu bit ni džaba, al ak dajem 900 dat ću još 300-500 pa kupit nešto bolje).
    Meni je isto ok da bonbon bude sim-only, ali kad nije sim only...nego malo imaju mobitele u ponudi, malo nemaju, malo imaju dobar model-dva, malo imaju loša 2-3 (čitaj jeftina), a onda ko prst u oko ajfon...nema konstantnosti. Da ponude po poštenoj cijeni uvijek makar jedan smartfon srednje klase, koji bi mogao zadovoljiti one koji ne žele nešto najjeftinije...a onda okolo nek izvode i ubacuju ideos, ajfon i sl. - svaki mobitel već nađe svoje kupce...
    Ovako, zbog takvog neimanja mobitela u ponudi prijatelj otišao u vip i uzeo sensation uz pretplatu, a u drugom, starom mobitelu je bonbon...Taj htc sensation mu služi za internet i sve ostale blagodati smartfona. Zašto bonbon nije mogao dati htc sensation ili se arc...kad može ajfon, zašto ne i ovi?
    Pogotovo mi nije jasno jer tata t-mobile može doći kontejnerski do mobitela, i onda samo da redovito "gurnu" u bonbon neke poštene modele, tu i tamo po 50-100 komada. Praktički mogu svakih mjesec-dva mijenjati ponudu... Suradnja je ključna riječ.
    Brat je također uzeo pretplatu jer mu je trebao smartfon - također nosi dva mobitela jer bonbon nema pošten smartfon (a brije smartfon spiku)...kao što ni nema pošten internet paket da se nahrani taj smartfon...i onda brat daje T-mobile pretplatu 50-60kn/mj i ima 512mb i nešto minuta za pričanje (a sve to bi mogao imati i u bonbonu za iste novce).

Naravno, sloboda izbora - ukoliko bonbon prestane biti isplativ ne preostaje drugo nego migracija... Zasad sam sasvim zadovoljan a i strpljiv na te male bug-ove, jer eto dok se uhodaju... Ali doći će i dan kada mi kuna neće biti najbitnija, nego da radi push, imam komotan/velik internet paket, smartfon po izboru (čitaj: skuplji) a onda ću uzeti i konkurenciju u izbor (vip/tele2)..
    Tele2 je tako bio inertan i postao loš i skup, nije pratio konkurenciju, osluškivao što korisnici žele...te sam zato prešao na bonbon (ja i još 15-20 ljudi koje bar ja znam) - ako tele2 nije stalo do mene, nije ni meni stalo do tele2...Evo ostavljam bonbonu da uči da tuđim greškama!

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    x10mini 8kn na 2 god 50kn/mj - u paketu se dobije 512mb i nešto minuta mislim prema svim mrežama - naravno da je tako bolje nego oglasnik i slično.
    Samo što bonbon nikako da dade potpunu, punu i kvalitetnu ponudu...nego stalno nešto šepa u određenim segmentima - i zato ljudi moraju nositi po dva mobitela... Mrzim nositi dva mobitela!

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zašto na svaki prijedlog - osnuj svoju mrežu! Pa imam pravo kao korisnik biti zadovoljan ili nezadovoljan! To je komunistički i socijalistički šutiti i pristati na sve što ti serviraju, a tko se buni je anarhist i neprijatelj države...

Dakle, jako je jednostavno: korisnici žele mobitele po razumnim cijenama, a dobrodošle su akcije i popusti i još povoljniji mobiteli jer nemamo para baš na bacanje (kriza i te fore). Dalje, korisnici žele internet i to puno - naravno, po sve povoljnijim i povoljnijim cijenama...jer tako to ide! Sve jeftinije pričanje, jer tako to ide - ne može se na istoj infrastrukturi desetljećima brati ista količina vrhnja!

A u ponudu staviti one prijedloge koje većina predlaže i na što se recimo buni...ili bar razmisliti o tome: što većina želi, treba. Ako to ne nađem kod ovoga operatera naći ću kod drugoga...To je bar tako jednostavno!

Ako je bonbonu sasvim dovoljno da korisnici tu i tamo svaki ili svaki drugi mjesec uplate 40kn, onda neka sve ostane ovako, do 2020. god...a ako žele preuzeti pare koje idu i na onaj drugi mobitel od konkurentske mreže - onda trebaju nešto poduzimati konstantno!

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    HTC Hero/Samsung S7350
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.326
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.326, Nivo: 15
    Bodovi: 4.326, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 4,3%
    Ukupna aktivnost: 4,3%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovi paketi kod bonbona su ok za dummy telefone, jer oni ne troše ništa prometa, opera mini štedi maksimalno...ali smarfoni brate mili to nije normalno, to ne da jede promet nego guta...
    Misleći se prebacit s pretplate na neki od paketa il Tomato il Bonbon...čitam u ove kasne nočne sate dojmove korisnika pokušavajući se odlučit koju od te dve mreže odabrat. Bonbon ima tu prednost što uz korisničku podršku na svakom mogućem i nemogućem portalu,forumu,social mreži...ima i obračunsku jedinicu u sekundi te nema uspostavu poziva....što ga čini,jedinstvenim na sceni.

Naravno,uz svako dobro ide i neko zlo.... stoga bum se malo nadovezal i na ovo gore i na ono šta sam htio upitat...

-smartphone ne jede puno prometa,moj je upaljen na EDGE(štednja baterije),autosync SVEGA(Viber,Whatsapp,Google talk/mail-njih 5,IMO.IM-sa skajpom,MSNom i ICQom,Go Weather) i povremenim surfanjem(znate kak je kad dođete kod bake recimo ) troši max 200mb na mjesec,naravno,spojim se na WIFI u svakoj birtiji,doma...navika.... e sad,šta će tu odigrat razlika u obračunskoj jedinici od 90kb? Sad je u T-Coma 10kb....a u BonBonu je 100kb....nek mi neko pojasni...jedna sesija Whatsappa(poruka sim i tam) je 100kb(pod uslovom da radi push,a to je moje slijedeće pitanje )?

-push,tolko spominjan i tolko bitan,baš TOLKO bitan da sve kaj su vam rak i mlesic rekli stoji. Rok nove je probijen,jel se to sredilo il je samo šutnja u zadnje vrijeme?

Hvala na odgovorima unaprijed.
    pa zašto?

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo za 10/100 kb ti ovako. Npr. pregled maila trosi 8 kb. Kod T-mobile ti skine 10 kb, a kod Bonbona 100 kb. Dnevno 10 puta pregledas mail, kod T-Mobile je to 100 kb, dok je kod bonbona 1 MB. I da potrosis 2 kb, Bonbon ti naplati 100 kb.

Push i dalje malo radi, malo ne. Nema jos sluzbene potvrde da 100% radi.
    Ta "kb" obracunska jedinica, sto ne radi push i sto vise nema onih 1000 minuta za razgovore (nisam mogao ranije preneti broj, pod ugovorom je, ali da sve ovo radi, raskinuo bih ugovornu obvezu) mene je malo udaljilo od prelaska glavnog broja na Bonbon
    iPhone 5s 16 GB

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Logika je jednostavna:
    - ako ti session traje nekoliko sati pa i više i tu napraviš barem megabajt prometa, onda zaokruživanje obr.jed. nećeš niti osjetiti.
    - ako se spajaš samo nakratko da bi ostvario minimalan promet, onda bi te ovo obračunavanje moglo zaboljeti.

Razmisli da li ti je 100 "ukradenih" kB na nekih 3-4MB prometa po sessionu puno ili nije. Ja nisam osjetio razliku u odnosu na Tele2 gdje sam također trošio 300MB mjesečno.

Za push nema još ništa konkretno, makar ne mogu se požaliti jer mi u zadnjih par mjeseci radi bez greške. Lokacija je Pula i okolica.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo nije prijedlog, želja ni molba - ali je objašnjenje prethodnog prijedloga...

Bonbon je dobar izbor zbog obračunske koja je sekunda, a i cijene su kao i kod konkurencije možda čak i povoljnije jer je akcija 50% na pakete uz nadoplatu 80kn. Ono što nije dobro su relativno mali paketi interneta, nekako to vidim kao najlošiju stavku u njihovoj ponudi... jer 100 mb i 300mb su jako jako malo, i tu imamo onda još jedan, najveći paket od 1GB - to nije dovoljno za smartfon koji koristi svoj puni potencijal. Naravno ako se stavi na EDGE (a onda nemože doći dolazni poziv ukoliko se prenose podaci) grlo će biti usko pa i potrošnja manja. Ali ako se stavi na 3G i koristi skype u većoj mjeri, dropbox, sugarsync, box.net i slični cloud servisi onda se lako dođe do 1 GB...ima tu slika, videa, aplikacija, pjesama, može se streemati internet radio negdje dok čekaš satima...

Dakle, moja želja/molba/prijedlog za povećanje internet paketa nadasve i dalje stoji - pogotovo jer sam odjavio kućni internet, dakle nemam kućni wlan (neznam zašto se uzima kao normalno da svi kući imaju wlan i svi idu u birtije)!
    Onda tako možemo za cijnu minute reći: "pa imate skype i viber, možete tamo kupiti minute pa pričati jeftino i puno - dakle ni to bonbon ne mora imati velike pakete"
    Za sms - "pa imate MSN i ostale web sms servise"

Bonbon je ok za one koji žele uštedjeti, jer za malo novca puno pruža...ali trebaju pružiti opciju i za one koji žele potrošiti puno - tj. da se njima za puno novca pruži nešto u rangu s pretplatničkim tarifama...bilo da se poveća sadržaj postojećih paketa, smanji cijena (50%akcija odlična stvar), ili uvede "četvrta veličina opcije" pa tako imamo za 10kn, 30kn, 60kn, 120kn - evo bubnit ću, u tom paketu za 120kn možda da bude bar 5GB (iako mi ni 10 GB ne zvuči kao znanstvena fantastika). Na vipu sam za 100kn imao 15GBflat - znam to je mobilni internet, ali ide preko iste mobilne infrastrukture...
    Dobro, možda je komplikacija sada uvoditi 4. veličinu paketa, ali zato se jako jednostavno može dodati još sadržaja u postojeće a zadržati cijenu - u kombinaciji s 50% za nadoplatu većim bonovima to je vjerujem win-win situacija i za bonbon i korisnike...

Sada je 5GB prijedlog paketa vjerovatno nasmijao one koji kažu da nemogu potrošiti 300mb - a što je mogućnošću smartfona da radi wifi tethering!? Ja upravo preko wifi tetheringa sam se spojio stolnim kompom na x10mini i aplikaciju barnacle wifi tethering...

Push neću komentirati - vjerujem da bonbon zna da je to žarka želja korisnika, čak i onih koji imaju kućni wlan i idu u birtiju!

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam vise na wifi-u, tako da ako potrosim 200 mb ja sam Bog
    A ovo za 5gb kaj si rekao, pa vise je ljudi zadovoljno sa ovim paketima, i to štima.
    I svi imaju drugačije potrebe. To mi je jasno. Ali realno je da nema jako puno ljudi koji bi aktivirali 5gb (ne znam kako stoje stvari sa uvođenjem paketa, jel ima neka naknada ili kajveć), ali to treba čekati da bonbon odgovori
    One day, sky went blue...

VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bok,

ja volio da se vrati dnevni paket barem za internet ali ne za internet simice, nego za obične

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, taj dnevni paket je bio ok za veće potrošače...sve skupa bude onda 9GB ako imaš cijeli mjesec, tj. po potrebi aktiviraš - nije loš ni to prijedlog...da samo i tu opciju još uvrste u ponudu (iako sumnjam jer je to bilo promotivnog karaktera)...možda da ga ponovno "promoviraju" To je svakako bolje i praktičnije nego ovaj moj prijedlog od 5GB...to je malo poveliko/poskupo a to nije bonbon stil koliko sam shvatio...

Ali, činjenica je da postoje korisnici bonbona koji nemaju wlan, i imaju potrebu za većim prometom preko bonbona (jer spajaju mob na računalo, npr. studenti, putnici).
    Primjera radi, danas je 10.2 a meni je od paketa 1GB ostalo još 400-tinjak MB! Morat ću uplatit još jedan bon od 80kn i ponovno aktivirati 1GB - 60kn 2GB, to mi je sasvim ok. Ali 120kn za 2GB - to mi nikako nije ok.
    A spajao sam se i na wlan kod cure, kao i u birtiji - za veće sesije koje sam morao planirati onda unaprijed...

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, taj dnevni paket je bio ok za veće potrošače...sve skupa bude onda 9GB ako imaš cijeli mjesec, tj. po potrebi aktiviraš - nije loš ni to prijedlog...da samo i tu opciju još uvrste u ponudu (iako sumnjam jer je to bilo promotivnog karaktera)...možda da ga ponovno "promoviraju" To je svakako bolje i praktičnije nego ovaj moj prijedlog od 5GB...to je malo poveliko/poskupo a to nije bonbon stil koliko sam shvatio...

Ali, činjenica je da postoje korisnici bonbona koji nemaju wlan, i imaju potrebu za većim prometom preko bonbona (jer spajaju mob na računalo, npr. studenti, putnici).
    Primjera radi, danas je 10.2 a meni je od paketa 1GB ostalo još 400-tinjak MB! Morat ću uplatit još jedan bon od 80kn i ponovno aktivirati 1GB - 60kn 2GB, to mi je sasvim ok. Ali 120kn za 2GB - to mi nikako nije ok.
    A spajao sam se i na wlan kod cure, kao i u birtiji - za veće sesije koje sam morao planirati onda unaprijed...
    Ok, u potpunosti te razumijem, ja kad odem kod mame nemam internet, i isto tako mi treba internet, a rješio sam tako kaj sam si skupio za polovni usb stick od t-mobile-a, preko njuškala, i bonbon mi poklonio internet SIMicu (), i sad imam 30 kn koje trosim kada sam kod mame npr. I kupim si bon od 160 i drži godinu dana. Kad mi treba, internet SIMica je tu. Perfektno
    One day, sky went blue...

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ja sam tako kombinirao sa T-mobile stickom i bonbon simicom, imao sam i vip na bonove pa uz carnet 2GB bude 60kn - ali to me samo onda izađe skuplje, jer moram svakih 3 mj uplatiti bar 50kn...Ukratko, moram onda održavati 3 računa za mobilni internet, a sve bi to moglo preko mog mobitela koji je ionako uvijek uz mene...Zato i postoji opcija wifi tethering. Čak operateri to extra naplaćuju kao zasebnu stavku (u americi mislim).

Želio bih da preko bonbona mogu imati sve u jednom...pokušavam sada to ostvariti, odjavio sam vip pretplatu od 15 gb, prestao uplaćivati bonove na vipme račun, prodao stick T-mobile gdje je bila bonbon kartica...i sada imam samo smartfon - ne moram više žonglirati s 2-3 usb sticka, sim-ice, pratiti kada koju moram nadoplatiti i aktivirati opcije da ne propadnu megabajti od prethodnog razdoblja.... Samo što bonbon podrazumijeva da svi svoje smartfone kače na kućni wlan, i svi imaju kući flat wlan internet bez carneta (jer se smartfon koliko znam nemože spojiti na carnet, tj. može ali se mora kupovati još jedan ruter koji ostvaruje dial up vezu na onaj modem/ruter od operatera, ili neke slične egzebicije, aplikacije...)

Zar nije upravo to poanta smartfona - da pametno obavlja više funkcija odjednom, a ne da kraj smartfona moram još nositi usb stick za internet i plaćati 50-ak kn/mj, uzimati fiksni telefon i pretplatu koja je 150-ak kn/mj. (naravno bez carneta moram uzeti).
    I opet uz sve to moram tražiti birtije okolo da se nakačim na net za bilo što veće od provjere prognoze i maila...
    Kud sve to financijski košta, još je i poprilično frustrirajuće...
    Zadnji uredio mlesic : 10-02-2012 u 13:22

+ Odgovori na temu
Stranica 19 od 27 PrvaPrva ... 9 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. [Tomato] Prijedlozi, Želje, Molbe korisnika
    By koccolino in forum Tomato
    Odgovora: 107
    Posljednji post: 01-07-2013, 22:40
  3. preusmjerenje sa bonbon broja na bonbon broj pitanje
    By velidar-hrkac in forum Bonbon
    Odgovora: 13