Prikazujem rezultate 1 do 25 od 654

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovi paketi kod bonbona su ok za dummy telefone, jer oni ne troše ništa prometa, opera mini štedi maksimalno...ali smarfoni brate mili to nije normalno, to ne da jede promet nego guta...

Tako da bonbon bi trebao svoju spiku o smartfonima, onlajn zajednici i sl. poduprijeti adekvatnijim internet paketima...a i mladi kao ciljana populacija su "internet generacija"!

Neznam čemu odmah te skpike "kome nevalja nek prijeđe na drugu mrežu", "svi bi nešta za džaba" i slično...
    Tema je bonbon prijedlozi, želje, molbe korisnika - a ja kao korisnik bih molio flat internet ili bar veće internet pakete (čitaj: povoljnije) jer je to budućnost htjeli ne htjeli...e sad tko ne želi nemora koristiti internet uopće...

Moja želja je flat internet ne za džaba nego po realnoj cijeni, evo sada koristim "flat" na vipu 15GB za 100kn, to nije džaba i sasvim odgovara mojim potrebama - znači imam sim karticu u modemu i idem na net. Zašto ne bih mogao tako nešto aktivirati na voice kartici? - očito je evo moguće i funkcionira - a može se i dobro naplatiti (zarada operatera)!
    Zadnji uredio mlesic : 30-12-2011 u 02:53

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    39
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bonbon
    Do kad traje ona akcija ako se prenese broj na bonbon mrezu da nadoplatom od 40 ili vise kn dobije 1000min free prema bonbon?? I da li ce se produzit?
    Hvala
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    HTC Hero/Samsung S7350
    Operater
    VIP
    Bodovi
    4.326
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.326, Nivo: 15
    Bodovi: 4.326, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 4,3%
    Ukupna aktivnost: 4,3%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    Ovi paketi kod bonbona su ok za dummy telefone, jer oni ne troše ništa prometa, opera mini štedi maksimalno...ali smarfoni brate mili to nije normalno, to ne da jede promet nego guta...
    Misleći se prebacit s pretplate na neki od paketa il Tomato il Bonbon...čitam u ove kasne nočne sate dojmove korisnika pokušavajući se odlučit koju od te dve mreže odabrat. Bonbon ima tu prednost što uz korisničku podršku na svakom mogućem i nemogućem portalu,forumu,social mreži...ima i obračunsku jedinicu u sekundi te nema uspostavu poziva....što ga čini,jedinstvenim na sceni.

Naravno,uz svako dobro ide i neko zlo.... stoga bum se malo nadovezal i na ovo gore i na ono šta sam htio upitat...

-smartphone ne jede puno prometa,moj je upaljen na EDGE(štednja baterije),autosync SVEGA(Viber,Whatsapp,Google talk/mail-njih 5,IMO.IM-sa skajpom,MSNom i ICQom,Go Weather) i povremenim surfanjem(znate kak je kad dođete kod bake recimo ) troši max 200mb na mjesec,naravno,spojim se na WIFI u svakoj birtiji,doma...navika.... e sad,šta će tu odigrat razlika u obračunskoj jedinici od 90kb? Sad je u T-Coma 10kb....a u BonBonu je 100kb....nek mi neko pojasni...jedna sesija Whatsappa(poruka sim i tam) je 100kb(pod uslovom da radi push,a to je moje slijedeće pitanje )?

-push,tolko spominjan i tolko bitan,baš TOLKO bitan da sve kaj su vam rak i mlesic rekli stoji. Rok nove je probijen,jel se to sredilo il je samo šutnja u zadnje vrijeme?

Hvala na odgovorima unaprijed.
    pa zašto?

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By DŠ... in forum Žalbe na kazne
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 05-10-2011, 00:46
  2. [Bonbon info] - Android aplikacija za bonbon korisnike
    By Goranbm in forum Android aplikacije
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 03-08-2011, 08:12

Bookmarks