Ovi paketi kod bonbona su ok za dummy telefone, jer oni ne troše ništa prometa, opera mini štedi maksimalno...ali smarfoni brate mili to nije normalno, to ne da jede promet nego guta...
Tako da bonbon bi trebao svoju spiku o smartfonima, onlajn zajednici i sl. poduprijeti adekvatnijim internet paketima...a i mladi kao ciljana populacija su "internet generacija"!
Neznam čemu odmah te skpike "kome nevalja nek prijeđe na drugu mrežu", "svi bi nešta za džaba" i slično...
Tema je bonbon prijedlozi, želje, molbe korisnika - a ja kao korisnik bih molio flat internet ili bar veće internet pakete (čitaj: povoljnije) jer je to budućnost htjeli ne htjeli...e sad tko ne želi nemora koristiti internet uopće...
Moja želja je flat internet ne za džaba nego po realnoj cijeni, evo sada koristim "flat" na vipu 15GB za 100kn, to nije džaba i sasvim odgovara mojim potrebama - znači imam sim karticu u modemu i idem na net. Zašto ne bih mogao tako nešto aktivirati na voice kartici? - očito je evo moguće i funkcionira - a može se i dobro naplatiti (zarada operatera)!

) troši max 200mb na mjesec,naravno,spojim se na WIFI u svakoj birtiji,doma...navika.... e sad,šta će tu odigrat razlika u obračunskoj jedinici od 90kb? Sad je u T-Coma 10kb....a u BonBonu je 100kb....nek mi neko pojasni...jedna sesija Whatsappa(poruka sim i tam) je 100kb(pod uslovom da radi push,a to je moje slijedeće pitanje 
Bookmarks