Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 27 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 426 do 450 od 654
    very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ono što bi bonbon trebao znati je da potrošnja dosta ovisi i o navici korištenja. Puno više troše oni koji se često spajaju da nešto provjere i nakon potrošena dva tri kB otspoje, a uredno im se računa minimalna potrošnja od 100 kB. Napravite to 10 puta na dan i nekoliko puta mjesečno napravite malo veći promet skidajući kakve aplikacije i došli ste do parsto MB a da zapravo niste internet ni koristili kako spada. I normalno da onda tražite da se poveća veličina paketa. Umjesto povećanja veličine paketa treba tražiti smanjenje minimalne obračunske jedinice na 10 kB, pa čak i na 1Kb. Priča o tome kako to nije tehnički moguće u današnje vrijeme jednostavno ne drži vodu. Dakle neka paketi budu kakvi jesu, ali neka se obračunska jedinica smanji bar na 10 kB.

Druga stvar koju bi trebalo konačno srediti je mogućnost promjene veličine paketa nakon što je isti potrošen. Isto tako, treba omogućit produženje paketa kad je isti pri kraju. Npr. Danas gledam stanje paketa Razgovori i ispada mi da ima još 3 sekunde. Naravno ne mogu obnovit paket jer nije potrošen, ali koji razgovor traje tri sekunde. Omogućite obnovu paketa Razgovori kad ostane manje od 30 sekundi do kraja. Analogno tome omogućite obnovu paketa Internet kad je ostalo manje o 1 MB do kraja i paket Poruke kad ima manje od 5 poruka.
    Ako se već hvalite da nemate skrivenih troškova, onda i ove eliminirajte .
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I ta obračunska jedinica je relativna te se praktički niti ne osjeti na nekom smartphoneu gdje veći dio dana imaš net upaljen "u pozadini". Osjeti se na kratkim spajanjima s malo prometa, ali kod spajanja od sat-dva ili više gdje napraviš po minimalno 3-4MB u sessionu tih 100kB je zanemariva vrijednost u odnosu na ostvareni promet.

Kakogod, podržavam smanjenje obr. jedinice.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sljaka, znam da potrošnja ovisi o navici. Zato sam i postavio pitanje da vidim vaše navike. Znamo da nam obračunsku jedinicu stavljaju mnogi kao minus i moram se i složiti s xlr-om jer se često događa da su neke web sesije otvorene i po 3 dana. Sve ovisi o tehničkim karakteristikama mobitela i...opet navici.

Što se tiče promjene paketa, slažem se da je nije zgodno, ali ako hoćeš promjenu, možeš se javiti 0-24 korisničkoj podršci i to se brzo sredi.
    Zadnji uredio bonbon : 29-12-2011 u 01:03

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Iskreno, kad već spominješ korisničku podršku, dajte se već jednom naučite pristojnosti. Nepoznatoj osobi obraća se u telefonskom razgovoru sa Vi, bez obzira na njene godine. Upozoravat na to vaše agente, a nisu oni krivi za to, je vrlo neugodno i za agenta i za onog tko ga upozorava.
    Znam da ste u prvom redu namijenjeni mlađoj populaciji, ali neke stvari nemaju veze s godinama, nego s elementarnom pristojnošću. Onaj tko je naredio agentima da svima govore Ti, neka pročita Bonton.

Znam da se mogu javit korisničkoj podršci, ali čemu kompliciranje!?
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vi ili ti - Vi bi izgledalo ozbiljnije, uljudnije, čudno zvuči ali čak i toplije. "Ti" vam zvuči usiljeno i neiskreno, kad se nepoznamo i nismo frendovi ili pajde - naš odnos nije prijateljski nego poslovan! Možda početi sa Vi pa da pitate jel možemo prijeći na ti ili tako nešto...Kad mi teta u konzumu kaže "šta ćeš još" naježim se, iritira - a ne izgledam ko balavac a nit se poznamo...Ružno zvuči, ali kako god...ništa strašno, gledam na to kao marketinšku foru, ništa strašno!

Internet promet - Ja sam isto mislio da ne treba puno prometa na smartfonu bez obzira na wlan - ali sada kad ga imam, nakupi se prometa. Nemam wlan kod kuće nego kod cure, u kafiću i tako...tražim okolo wlan za nakačit se. Što radim, recimo ako radim update softwera ili tako nešto volim to raditi na čisto...znači, napravim update i onda trebam skinuti nanovo aplikacije - to zahtjeva promet...a pošto nemam wlan kod kuće tu raste potrošnja. Ali ajde to se ne radi svaki dan, ali se radi update recimo igrice i onda jedna igra od 15 mb, jedan program od 5 mb su već 20 mb. Naravno, neke aplikacije su mi na dropboxu i jednostavno radim sinkronizaciju sa kompom (dropsync),...također, slike koje uslikam ako ću sinkronizirati sa dropboxom - evo prometa! Da ne govorim da novi smartfonovi prave dosta kvalitetne slike (čitaj velike u megabajtima) i još kvalitetnije snimke (čitaj velike u skoro gigabajtima) - HD, Full HD...i sada ja da koristim 300 mb za cijeli mjesec sinkronizaciju slika, videa, aplikacija, marketa - NOT!

Ovdje je sasvim nepotrebno upletati u raspravu kućni wlan - onda to navedite na bonbon stranici sitnim slovima: "Uz smartfon je obavezno imati kućni wlan jer će vas inače internet koštati ko svetog Petra kajgana!"

Što se tiče obračunske jedinice - stvarno mi nije jasno čemu krađa od korisnika na taj način. Znamo da je 1kb sasvim realna obračunska jedinica - iako se može i detaljnije mjeriti...ovo što je sada 100kb - to je kao da je obračunska jedinica za razgovore 1min i onda lagati da ne može preciznije, tehnička ograničenja i sl.! 1 sec i 1 kb - mjerljivo je i pošteno. Čemu krađa (neznam kako to drugačije nazvati?) - ajd da ublažim tu riječ krađa nazvati ću to "nepoštenim i moralno upitnim poslovanjem".

Nazad na internet promet - meni za internet na mobu osobno je dosta 10mb. Dovoljno je za internet bankarstvo, operu mini i svakodnevno čitanje rss vijesti, čak i sa slikama na niskoj kvaliteti, možda i proguglati kad zatreba nešto "u hodu". Market mogu updejtati jednom mjesečno kada naletim na wlan, dropbox je nepotreban jer mogu i kablom spojiti na komp i prebaciti što trebam, internet radio također nemoram slušati kraj običnoga, skype i viber također nemoram koristiti na mobu (1 min skajpa troši cca 3-4mb bez videa)... ČEKAJ MALO...pa idem si onda kupiti dummy telefon, šta će mi smartfon - evo prodajem polovni smartfon, malo korišten u odličnom stanju ili mijenjam za nokiju 3310... Nadam se da ste shvatili bit - sa 1GB internet prometa daleko se lakše "diše" i ne mora se tražiti okolo wlan, 3G je daleko praktičnije...čak i gdje ima samo EDGE... Sa 1-2 GB interneta se može instalirati i skajp, koristiti video pozive od svuda...skinuti aplikaciju kad ti zatreba a ne kada si kod kuće ili u kafiću s wlanom. I da, smartfoni imaju i wifi tethering - dakle spojim svoj laptop kada nisam kod kuće i surfam ko pravi, recimo u vlaku, kod kuće na selu gdje nema internet (ovako moram imati i vipov stick za mobilni internet na bonove)...

Na dummy telefonu sam također imao operu mini, čitao rss vijesti sa slikama, imao internet bankarstvo, čitao mail, slao slike na mail, gledao prognozu vremena, igrao igrice...ukratko sve što i na smartfonu kada je internet paket pri kraju.

Na bonbonu inače aktiviram 300mb i uz tako oprezno korištenje, kombinaciju s wlanom (ako ga nađem) mogu izdržati sa 300mb, čak i koristiti youtube (low resolution), update tu i tamo market, tu i tamo dropbox za nuždu...A i sto tako sam i aktivirao 1GB (jer je u pola cijene za nadoplatu 80kn) i tu sam onda stvarno mogao biti komotan i ne razmišljati o potrošnji, komotno koristiti skype, komotno dropbox, youtube hiquality - bude i zvuk kvalitetniji, slike uploadam na dropbox, ma što god padne na pamet...nema traženja wlana okolo ko žedan vode!

--> naravno, tko ima svuda wlan ili male potrebe za internetom tu su onda mali internet paketi - zar ne!? Ali razni ljudi imaju razne potrebe - tako da oni koji imaju potrebu za 1GB onda 60kn baš i nije malo za izdvojiti...Tu je i paket razgovori, to je još 60kn, a možda i sms aktivirati paket...zbroji se tu dosta kuna.Radije bih dao 30kn za 500mb... Neki trebaju izbalansirati na prvom mjestu financije a zatim potrebe i želje...Tako da trenutno bi je bitnije uštediti 30kn negoli imati luksuz puno internet prometa - može se i kablom prenijeti, ili tu i tamo naći wlan...

@bonbon - Moj zaključak ovog opet dugog posta: Svojim malim megabajtnim paketima ograničavate mogućnosti i puni potencijal smartfona, a na taj način nama kao korisnicima otežavate, komplicirate i poskupljujete život!
    Zadnji uredio mlesic : 29-12-2011 u 01:52

Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nek se meni i sa "oni" obracaju, dok su ucinkoviti, brzi i tocni nemam problema. znali ste da im je SZK takva i ak vas smeta odite konkurenciji...

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 4
    Operater
    bonbon
    Godina
    43
    Bodovi
    16.211
    Nivo
    30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Bodovi: 16.211, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci,push je jos u "radimo na tome" fazi? Godinu dana radite na tome il nas Vi zajebavate godinu dana? Jer da zbilja radite, valjda bi napravili, nitko nije toliko nesposoban.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sljaka, kao što si sam rekao, bonbon je fokusiran na mlađu populaciju kojoj većinom odgovara komunikacija na "ti" i reakcije na takav pristup su višestruko pozitivne nego negativne. Tako da taj pristup definitivno ne mislimo i nećemo mijenjati! Ako te smeta, slobodno na početku razgovora kaži agentu da ti govori "vi" i tu neće biti nikakvih problema.

Niten & Sljaka, što se tiče pusha i promjene paketa, postoje tehnička ograničenja koja imaju neke svoje rokove. Za push smo dobili informaciju da će biti ili krajem godine ili početkom sljedeće. Postoji dio korisnika koji je osjetio poboljšanje po tom pitanju ali još nema službene potvrde da sve radi kako treba.

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ako to što većina ljudi šutke prihvati "ti" i ne prigovara smatraš pozitivnom reakcijom onda si u pravu. I takav pristup bi definitivno morali mijenjati. Uz taj nesretni push, kojeg rješavate preko svih razumnih rokova i takav nazovi prijateljski odnos prema korisnicima stvara dojam neozbiljnosti. Da je push nova neispitana tehnologija onda bi još bilo razumljivo da se to tako dugo rješava. Uostalom, koliko sam primjetio za tehničku podršku koristite iste ljude kao i T-mobile, pa kako onda push kod T-mobile radi, a kod Bonbona ne!? Oprosti, al tu neko nekog u zdrav mozak.

I imaš pravo da će agent prijeći na "vi" ako mu se kaže, ali cijeli razgovor nakon toga ima jednu dozu mučnine koja se mogla izbjeći. Osobno sam samo jednom zamolio agenta za "vi" i rekao sam samom sebi nikad više. Kako se ono kaže, u zraku se osjetila negativna vibracija u tijeku tog razgovora. Sad kad zovem, pregrizem jezik i ostanem na ti. I ispada da na to pozitivno reagiram.
    Od kada radim, a moj posao zahtijeva vrlo čestu interakciju sa nepoznatim ljudima, nisam nikad doživio da mi se netko obrati sa "ti" čak ni kad sam imao dvadeset i neku. Poslovni odnos, a mi jesmo u poslovnom odnosu, zahtijeva "vi" kao normu komunkacije. Kad se nađemo u kafiću za šankom možemo biti na "ti".
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @mlesic

Ja i dalje mislim da je pozadina cijele price o obracunskoj jedinci 100kB i ovim "malim" paketima u rukama managera i tehnickih ogranicenja mreze. I sam si vidio probleme sa 3G konekcijom i pucanje veze koji je ostao bez rijesenja. Kad bi se mogli "smjestiti u glavu" nekog managera iz t-mobilea/bonbona i sam bi uvidio da oni nikada nece priznati ali potrosnja interneta bi trebala biti sporedna stvar (govorim o zaradi) a pozivi i sms bi trebali donositi prihod. Sve vise je u opadanju razgovor i sms a opet internet je tesko naplatiti jer ne znas da li netko korisit skype za poruke i razgovore te time "krade" prihod ili koristi igrice i youtube.
    Mislim da cemo jos dugo moliti za vece internet pakete, jer se to njima jednostavno ne isplati, dok ne nadju nacin da dodatno naplate usluge koje im "kradu" promet od razgovora i smsa. A sto se tice velicine paketa tu je i ona psiholoska komponenta, sto vise imas vise trosis, na mom primjeru ja se ne sjecam da sam ikada u zivotu u mjesec dana potrosio 500min. na razgovor a prosli mjesec mi se to desilo unutar bonbon mreze jer je jednostavno i besplatno! Znaci kad bi i dali vece pakete nakon nekog vremena i to bi bilo malo.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sljaka, pod pozitivne reakcije sam mislio na baš reakcije a ne prihvaćanje "šutke" komunikaciju na "ti".

Poštujem tvoje mišljenje i tvoj stav na koji definitivno imaš pravo ali iskreno, ne mislimo to mijenjati.

Vidim da ne vjeruješ da je moguće da bonbon ima problema s pushem a T-Mobile ne ali eto, takva je situacija i opet je tvoje pravo da ne vjeruješ i da misliš da tu "neko nekog u zdrav mozak". Meni je žao što imaš takav dojam jer je pogrešan a i nije mi drago da se za nas ima stav da "muljamo" korisnike.

Nama je itekako u interesu da push proradi kako spada jer time što usluga šteka dobivamo samo negativne bodove i reakcije.

12. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Samsung s5230, Xperia X8
    Operater
    Tele2, BonBon
    Godina
    35
    Bodovi
    8.551
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.551, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 19,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
    Sljaka, kao što si sam rekao, bonbon je fokusiran na mlađu populaciju kojoj većinom odgovara komunikacija na "ti" i reakcije na takav pristup su višestruko pozitivne nego negativne.
    Kako znate da su reakcije pozitivne? Zbog tog što ljudi ne prigovaraju u velikoj mjeri?
    To što ljudi prešute, ne znači da su zadovoljni s takvim načinom komunikacije.

Sad sam tek pročitao komentar iznad. Možete li mi onda reći od kud vam ta informacija? Pitali ste ljude na kraju telefonskog razgovora? Pitajte onda bar na početku razgovora možete li se obraćati sa ti, a ne da mi vas moramo molit da nam se obraćate kako bi trebali.

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ijelec4, ljudi sami kažu. ili kad agent kaže "Vi", pojavi se pitanje "a kad ste prešli na vi?".

Ne mislimo postavljati pitanje na početku svakog razgovora. Kome smeta, prilagodimo se.

15. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel to pokušaj nekog američanskog načina jer kod njih postoji "you" koji znači i "Vi" i "Ti"? Samo što mi nismo američani i kod nas je ipak njemački običaj gdje postoji "Sie" und "Du"...Ljudi su navikli da je kulturno nepoznatoj osobi reći Vi, starijoj osobi također - to je jednostavno znak poštovanja i kulture - odgoj! A moj dojam je da onda bonbon pokušava zatucati djecu i mlađe (kojima to kao odgovara) da svima govore ti - pa će onda reći nekome kad se zaposle ili u školi profesoru ti umjesto Vi...

Bila reakcija korisnika pozitivna ili negativna taj vaš potez da se komunicira sa ti je NEISPRAVAN. Razlog je taj što živimo u društvu gdje se u školi uči obratno, navikli smo na Vi i Ti, znamo kad se koristi jedno a kada drugo...ovaj pokušaj bonbona da uvede ti u poslovni odnos je stvarno negativna stvar! A to bi se sasvim moglo izbjeći da na početku razgovora agent postavi pitanje možemo li prijeći na ti (ukoliko u kompjuteru agent vidi da je korisnik toga broja maloljetan npr.). Znači, postoji rečenična konstrukcija gdje se na kulturan način može prijeći s Vi na ti...ali nitko ne bi trebao sam sebi to uzimati za pravo - jer koliko znam kad sam bio djete ak sam starijem rekao ti dobio sam pljusku i 2 dana zvoni u ušima!

U vezi internet prometa - operateri ne mogu vječno usporavati razvoj interneta na mobitelima, morat će prije ili kasnije povećavati pakete... Neznam zašto tu ne vide potencijal i mogućnost za zaradu - nekima je intrnet bitniji od smsa,...pa i tradicionalnog gsm razgovora...ili bar jednako važan!

17. 'Hvala' kažu:

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Samsung s5230, Xperia X8
    Operater
    Tele2, BonBon
    Godina
    35
    Bodovi
    8.551
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ijelec4, ljudi sami kažu. ili kad agent kaže "Vi", pojavi se pitanje "a kad ste prešli na vi?".

Ne mislimo postavljati pitanje na početku svakog razgovora. Kome smeta, prilagodimo se.
    Radite vi kako hoćete, kako je cickova rekao dok radite svoj posao neću mijenjati mrežu zbog tog, ali je nekulturno. Ne zovem vas tamo da bih pitao kad ćemo na kavu već trebam riješit problem, nismo prijatelji, poznanici i odgojen sam da se u toj situaciji obraćam s "Vi". Pitam jer od desetak ljudi koje poznajem i koji su na bonbonu nitko nije oduševljen zbog tog. Ili im je svejedno ili im je pomalo neugodno zbog tog. Nije ovo prvi put da se taj "problem" spominje.

Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vidim da ne vjeruješ da je moguće da bonbon ima problema s pushem a T-Mobile ne ali eto, takva je situacija i opet je tvoje pravo da ne vjeruješ i da misliš da tu "neko nekog u zdrav mozak". Meni je žao što imaš takav dojam jer je pogrešan a i nije mi drago da se za nas ima stav da "muljamo" korisnike.

Nama je itekako u interesu da push proradi kako spada jer time što usluga šteka dobivamo samo negativne bodove i reakcije.
    Vjerujem da imate problema, ali mi nikako ne drži vodu priča da se to još uvijek nije moglo riješiti. Ne samo da se je moglo, nego se i moralo riješiti. U vrijeme kad svake dvije tri godine dolazi nova tehnologija rješavat jedan problem mjesecima jednostavno je neozbiljno i neprofesionalno. Ako netko nije sposoban riješiti problem, onda se traži ilil zamjena ili pomoć.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni ne smeta komunikacija na ti, cak stovise, prirodnija mi je pogotovo ako mi se s druge strane javi netko za kog mi se cini po glasu da mi je blizak godinama radije oni meni na ti, pa mi odgovore na pitanje ili daju informaciju koja me zanima, nego u tmobile na Vi, a na kraju ja agentu objasnjavam...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

21. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E da oni lijepo malo ulože u infrastrukturu, daju flat internet za 150-200kn (ali u pravom slimslu flat) onda bi i tu bilo zarade...Ljudi bi prešli sa fiksne telefonije na mobilnu i u tom sektoru. E ali, lakše je ne ulagati u infrastrukturu i brati samo kajmak na infrastrukturi staroj godinama (čitaj: s poteškoćama kao što je push)

Najmanji paket 100mb, srednji paket 300mb - pa jel ne zvuče te vrijednosti smiješno za današnje vrijeme, današnje mobitele, današnje kompjutere? Ajd 1 GB već zvuči poštenije, ali to mi više zvuči kao najmanji paket, a ne najveći...

Evo, da bonbon uvede paket od 20 GB za 100-150kn ja bih automatski mogao ugasiti pretplatu na Vipu od 15GB koju u carnet plaćam 100kn, mogao bih ugasiti i mobilni internet na bonove - dakle, bonbon bi uzeo vipu pretplatnika i povećao sebi prihod za tih 100-150kn...E sad baš da mi je vidjeti nekoga tko će reći da je 15-20 GB OGROMNO!? Nekako zvuči sasvim ok, zar ne? Flat nam također zvuči sasvim prirodno!?

E sada tko prvi uvede flat među mobitele taj će i pobrati najviše kajmaka! Malo sam dao ekstreman primjer flat interneta, ali ovih 100 i 300mb mi stvarno zvuči smiješno...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Bodovi: 146.836, Nivo: 92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Molimo forumaše da prilikom pisanja prijedloga/želje/molbe iznesu to konstruktivno i argumentirano. Općenite diskusije, vlasnički udjeli, tehnički aspekti, analiza gospodarstva i sl. imaju svoje zasebne teme, a ovu temu zadržimo čistom i pragmatičnom za opće dobro kako se ne bi pogubila nit vodilja, a to je poboljšanje Bonbon usluge.

Hvala u ime Vodstva foruma.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tutlek Pregledaj post
    meni ne smeta komunikacija na ti, cak stovise, prirodnija mi je pogotovo ako mi se s druge strane javi netko za kog mi se cini po glasu da mi je blizak godinama radije oni meni na ti, pa mi odgovore na pitanje ili daju informaciju koja me zanima, nego u tmobile na Vi, a na kraju ja agentu objasnjavam...
    I to je sasvim ok, i onda kad te agent pita jel može da prijeđemo na ti - kažeš može...ili ti pitaš agenta jel možete prijeći na ti...Stvar je u tome što se to nekima baš i ne sviđa, čudno je, možda i vrijeđa...

Forum Admin Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    DynaTAC 8000X
    Godina
    44
    Bodovi
    146.836
    Nivo
    92
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Osobno nemam problema sa persiranjem, postavši korisnikom znao sam kojem dijelu populacije je Bonbon prvotno namijenjen, a ustalom dovoljno je promisliti o marketingu koji je korišten pri promoviranju. Jasno je kome se obraćalo. Meni je to cool, koketira sa prijateljskim odnosom. A znamo svi da je TI prvotno upotrebljen u Simpi tamo početkom stoljeća te se ne sjećam da se netko žalio, ali poštujem ako nekog to smeta.

Moj prijedlog jest da se mali Internet paket digne na 100 MB, jer mi je nekako prevelik gap do srednjeg, a uz to izgleda ljepše na papiru: 10KN-100MB, 30KN-300MB

26. 'Hvala' kaže:

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja ne kontam vas koji bi htijeli flat,ali samo ako je za dzaba...mislim, ok...naravno da bi svi zeljeli vise, to je u ljudskoj prirodi,ali dajte se malo uozbiljite.
    postoje i drugi operateri,pa ako vam ne odgovaraju paketi koje nudi bonbon, predjite kod konkurencije-to ce biti jasan znak bonbonu da je vrijeme da nesto promjene.
    kako korisnici bas i ne bjeze sa njihove mreze,to daje jasnu poruku da su zadovoljni. a niko nije dosao tu raditi za Dz, odnosno dijeliti darove,pa ni u obliku minuta,poruka ili prometa, svakoj firmi je u cilju profit,pa i bonbonu.
    kad potrosite 300MB,aktivirajte novi paket....i njima je cilj da ih prodaju i vama je cilj da prodjete sto jeftinije,tj da ne placate svaki dodatni MB posebno(a mozete i tako, nije da nakon 300MB nemate mogucnost spajanja i da ste skroz odvojeni od svijeta),ali sve ima svoju cijenu.

ako vam ne odgovara razgovor na TI, opet imate mogucnost izbora....a i ne morate zvati,tj pisati.

ugavnom, oni su odredili svoju politiku,pa sad da li vam se svidja ili ne , na vama je da birate.

meni osobno paketi nista ne znace, nisam niti 1 aktivirao,a trosim i pozive i MB (sms rijetko), placam ih po ful cijeni...koliko para toliko muzike.
    isto tako nije mi lijepo cuti razgovor koji nije na Vi s nekim koga ne poznajem,pa jos i preko telefona(iako i sam rijetko to koristim, tj prilikom svakog upoznavanja pokusavam preci na "ti"),ali isto tako, postujem pravo svakog da sam odluci svoja pravila.

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Interesantna činjenica je da svima smeta to što vam se agent obraća sa Ti, ali to meni ne smeta (ok, normalno da mi me ne smeta kad sam valjda još "dijete"), i jasno mi je da puno vas to smeta, ali gdje ste još vidjeli podršku putem twittera i facebooka (i to aktivnu)? Ili da vam netko odgovori na upit mailom u roku od pola sata (inače "ozbiljne" firme poput VIP-a odgovaraju po tjedan dana na mail. I ne odgovore. )? Ja kada god sam kontaktirao t-mobile (mail ili SZK), imao sam taj neki grč, nije to baš ugodno bilo. Pitaš nekaj, i onda baba iza tam klafra 20 minuta nekaj kaj nema veze sa upitom
    U svezi paketa, ja sam zadovoljan. 300 mb i taman za cijeli mjesec. ne treba se tu puno mjenjati.
    One day, sky went blue...

29. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovi paketi kod bonbona su ok za dummy telefone, jer oni ne troše ništa prometa, opera mini štedi maksimalno...ali smarfoni brate mili to nije normalno, to ne da jede promet nego guta...

Tako da bonbon bi trebao svoju spiku o smartfonima, onlajn zajednici i sl. poduprijeti adekvatnijim internet paketima...a i mladi kao ciljana populacija su "internet generacija"!

Neznam čemu odmah te skpike "kome nevalja nek prijeđe na drugu mrežu", "svi bi nešta za džaba" i slično...
    Tema je bonbon prijedlozi, želje, molbe korisnika - a ja kao korisnik bih molio flat internet ili bar veće internet pakete (čitaj: povoljnije) jer je to budućnost htjeli ne htjeli...e sad tko ne želi nemora koristiti internet uopće...

Moja želja je flat internet ne za džaba nego po realnoj cijeni, evo sada koristim "flat" na vipu 15GB za 100kn, to nije džaba i sasvim odgovara mojim potrebama - znači imam sim karticu u modemu i idem na net. Zašto ne bih mogao tako nešto aktivirati na voice kartici? - očito je evo moguće i funkcionira - a može se i dobro naplatiti (zarada operatera)!
    Zadnji uredio mlesic : 30-12-2011 u 02:53

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @bonbon
    Do kad traje ona akcija ako se prenese broj na bonbon mrezu da nadoplatom od 40 ili vise kn dobije 1000min free prema bonbon?? I da li ce se produzit?
    Hvala
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

+ Odgovori na temu
Stranica 18 od 27 PrvaPrva ... 8 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. [Tomato] Prijedlozi, Želje, Molbe korisnika
    By koccolino in forum Tomato
    Odgovora: 107
    Posljednji post: 01-07-2013, 22:40
  3. preusmjerenje sa bonbon broja na bonbon broj pitanje
    By velidar-hrkac in forum Bonbon
    Odgovora: 13