kad mozemo pocet narucivat programcice od tebe?
tipa da upisem koliko sam radio a on izbaci prekovremene,nocni rad,vikend![]()
Kruh sa sedam kôdova![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
kad mozemo pocet narucivat programcice od tebe?
tipa da upisem koliko sam radio a on izbaci prekovremene,nocni rad,vikend![]()
Haha, za to ti treba excel, a ne programiranje.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Lol. Kakvo je to radno vrijeme onda, placeni ubojica?
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
zato ja svoju platnu listu rijetko i otvaram
al mi je palo na pamet da pocnem pisat sate da vidim koliko je tocno
Osjećam se baš cool, stavio sam Ubuntu 10.04 na laptop i to je prvi puta da imam Linux na kompu a da nije LiveCD
Nakon yebavanja sa radeon driverima uspio sam syebati xorg.conf file koji sam uspješno sam popravio.
Nije Linux baš tako kompliciran za osnovne stvari kako sam mislio![]()
Majstorski odglumljena utakmica, nema sta..
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Paaa...
odnosno ništa, suzdržat ću se od komentara![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ni ferovci nisu što su nekad bili![]()
I o kroatistima bi se dalo pričati... Tako je to kad godinu upisuješ ti i 1000 tvojih kolega koji ćete sutra konkurirati za ono malo popunjenih mjesta. Tužno, ali to je realnost. Matematika. Najgore je kada si specijaliziran za vrlo usko područje, a ono ne spada pod deficitarna zvanja. Zato poslije faksa fino krenuti na tečajeve, usavršavanja za xyz itd... Popunjavat knjižicu![]()
Još nisam
Makar ima par ljudi na faksu koji odgovaraju tom opisu...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Šta da ti kažem. Ni ja se ne slažem s njenom odlukom, ali tko sam ja da joj sudim![]()
de mi je smuc?
zakaj ne pizdi na tekmu?
![]()
Jel vama radi grooveshark?
EDIT: Pronasao problem
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 28-01-2012 u 05:55
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Bookmarks