Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 12 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 201 do 225 od 290
    Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    LG P350 i Samsung Wave
    Operater
    Bonbon i Tele2
    Bodovi
    4.805
    Nivo
    16
    Bodovi: 4.805, Nivo: 16
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao 84737 Pregledaj post
    Jesi siguran da nemaš neku aplikaciju koja ti drži mob cijelo vrijeme budnim? Ako ga napuniš navečer, i ne diraš.. ujutru na koliko je baterija?
    Meni na CM7.2 sa kernelom koji je uz rom (znači 2.6.32.9-drap-oc-0.1drap@nb3 #2)ujutro je još uvijek na 100%, drži 2 dana bez pardona. Držao bi valjda i više, ali stavljam puniti bateriju kada padne ispod 50%...

Edit: Probaj ovaj rom, on je također baziran na CM 2.7, ali ima drugi kernel i ima neke izmjene (hint: gledaj changelog)
    ovaj cm 7.2 (build from sources) je puno bolji nego onaj portan. ali kernel i nije neki. ima problem s wifi/gprs-om koji je očito nerješiv.
    malo sam se i ja uhvatio navedenog kernela, ali dok ga ja složim i kompajliram, već će cm9 izaći

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam instalirao najprije BSpayer, koji je btw isto reproducirao sve bez problema, ali nisam mogao nikako podesiti da dobro prepoznaje sve naše dijakritičke znakove
    za naše titlove stavi enkoding na windows-1250. Tezi nacin je da sve postojece titlove presejvas kroz notepad u utf-8 i na mobu podesis takodjer utf-8.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

3. 'Hvala' kaže:

Pravi forumaš Postignuća:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2010
    Bodovi
    1.794
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.794, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni ide katastrofalno sa 3-4 playera koja sam skinula, ukljucujuci i bs player. sa codecom koji si predložio..
    ne znam u cemu je problem

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    za naše titlove stavi enkoding na windows-1250. Tezi nacin je da sve postojece titlove presejvas kroz notepad u utf-8 i na mobu podesis takodjer utf-8.
    Super, hvala.
    Očigledno baš to nisam isprobao. Probao sam nekoliko postavki, koje su dale polovične rezulatate (dobio dobar ž, a umjesto recimo š samo kvadratić), onda sam instalirao MX VideoPlayer koji je po defaultu prepoznao sve znakove u titlovima koje sam mu ponudio i njega ostavio. Zapravo su mi oba playera ok i sada ni neznam kojega bih onda koristio.

= Citat = Izvorno postao AbbaBasset Pregledaj post
    meni ide katastrofalno sa 3-4 playera koja sam skinula, ukljucujuci i bs player. sa codecom koji si predložio..
    ne znam u cemu je problem
    Iskreno, nemam pojma. Jesi li možda flashala neki drugi kernel , ili... si možda nešto u CM postavkama/performance mjenjala?
    Možda da probaš kao posljednju mogućnost instalirati neki task killer, pogasiti većinu aplikacija koje su u pozadini, pa onda probati. Mada sumnjam jer si android napravi odmah sam mjesta u memoriji kada je treba, a ukoliko je ni tada nema dovoljno(na ovome LG-u lse to lako dogodi sa nekim zahtjevnijim igrama primjerice) onda ide neizbježan force close aplikacije, ali...
    Every man is a genius until he opens his mouth.

1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2010
    Bodovi
    1.794
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Iskreno, nemam pojma. Jesi li možda flashala neki drugi kernel , ili... si možda nešto u CM postavkama/performance mjenjala?
    Možda da probaš kao posljednju mogućnost instalirati neki task killer, pogasiti većinu aplikacija koje su u pozadini, pa onda probati. Mada sumnjam jer si android napravi odmah sam mjesta u memoriji kada je treba, a ukoliko je ni tada nema dovoljno(na ovome LG-u lse to lako dogodi sa nekim zahtjevnijim igrama primjerice) onda ide neizbježan force close aplikacije, ali...
    Maknula sam spot koji je 40 MB velik (mali..) i skinula epizodu Seinfelda od 170 MB, i radi ko metak. nisam ni očekivala da će tak dobro radit.

u čemu je problem bio, ne znam, no drago mi je da je sve ok. hvala

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    3.907
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.907, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo i ja sam se bacio na 2.3.7 i za sad sam jako zadovoljan samo par pitanjaca:
    1. Nema više gore u prečacima one ikone za uključit/isključit data promet pa to radim preko izbornika i unio sam postavke za net ručno i ne ide mi više na 3G nego samo EDGE iako tu kod mene ima 3G!??
    2.Prije sam imao instalirnu IGO navigaciju mogu li je opet instalirati istu koju sam imao ili moram neku noviju zbog novog softw?? (riješeno može instalirao sam ovu što sam imao i prije!)
    3. nema mi ikone od marketa?(riješeno trebalo flashat google aplikacije i dodat google račun)
    4. Imam još jedan malo veći problem nikako mob. memogu spojit s PC suite a trebao bih kopirati brojeve na mobitel???

To je to za sad Hvala!
    Zadnji uredio branuschi : 24-01-2012 u 20:22

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    LG P350 i Samsung Wave
    Operater
    Bonbon i Tele2
    Bodovi
    4.805
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao branuschi Pregledaj post
    Evo i ja sam se bacio na 2.3.7 i za sad sam jako zadovoljan samo par pitanjaca:
    1. Nema više gore u prečacima one ikone za uključit/isključit data promet pa to radim preko izbornika i unio sam postavke za net ručno i ne ide mi više na 3G nego samo EDGE iako tu kod mene ima 3G!??

4. Imam još jedan malo veći problem nikako mob. memogu spojit s PC suite a trebao bih kopirati brojeve na mobitel???

To je to za sad Hvala!
    dakle

prvi problem možeš rješiti tako da odeš u settings > ADW launcher i tamo namjestiš željeno (mislim na UI settings)
    zadnji problem je nerješiv sa custom rom-om. što znači da zaboraviš pc suite...
    ne znam zašto nisi sync-ao brojeve s gmail accountom tako da ti zapravo i nije potreban neki software za backup (sve se radi na google serverima)

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    3.907
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo prvo nemogu nikako nać koji je ???

za ovo zadnje onda ću morat ručno upisat ili da snkroniziram s drugim kojeg imam pa prebacit na google pa onda s ovim opet

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    LG P350 i Samsung Wave
    Operater
    Bonbon i Tele2
    Bodovi
    4.805
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao branuschi Pregledaj post
    ovo prvo nemogu nikako nać koji je ???

za ovo zadnje onda ću morat ručno upisat ili da snkroniziram s drugim kojeg imam pa prebacit na google pa onda s ovim opet
    sorri na krivom navođenju, evo pravog: settings > cyanogenmod settings > interface > notification power widget > widget button to je to.

i nemoj ručno unositi brojeve...samo sync-aj obavezno vidi da li na google accountu imaš uključeno 'contacts'

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A možeš i prebaciti telefonski imenik na taj drugi mobitel, pa onda odeš u Phone aplikaciju stisneš tipku meni.
    Onda Import/Export, pa export to SD card. Onda taj vcf file koji dobiješ prebaciš na ovaj mob, opet odeš u imenik, meni.. import/export pa importiraš sa SD kartice.
    Problem Solved

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    LG P350 i Samsung Wave
    Operater
    Bonbon i Tele2
    Bodovi
    4.805
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lakše je syncati i uvijek i imaš na sigurnom brojeve. zašto ići u italiju preko bosne?

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fairfax Pregledaj post
    lakše je syncati i uvijek i imaš na sigurnom brojeve. zašto ići u italiju preko bosne?
    Kako kome.. ako brojeve već ima na onom drugom telefonu onda i nije Bosna. A ja osobno ne volim imati privatne stvari (iako to bili samo telefonski brojevi koje koristim) negdje na nekom internet servisu, možda ima još takvih ljudi

No, otišli smo u offtopic. Postovi više nemaju veze sa temom.
    Ima 2 načina pa koji mu je lakši.

Datum registracije
    Jul 2009
    Bodovi
    3.907
    Nivo
    14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    je to je to hvala puno

Evo ako kome još zatreba znači izvoz kontakata iz PC suite:

Izvoz svih kontakta kao CVF datoteka s kontaktima

Na vrhu zaslona pritisnite gumb [Datoteka] i sa skočnog izbornika odaberite [Izvezi].
    Prikazat će se prozor za izvoz. Odaberite opciju vCard (*.vcf) i zatim pritisnite gumb [U redu].
    Pritisnite gumb [Pretraži]. Prikazat će se prozor za pretraživanje mapa. U prozoru za pretraživanje mapa odaberite mapu u koju će se spremiti datoteke kontakata i zatim pritisnite gumb [U redu].
    Pokrenut će se izvoz. Kada se prikaže poruka o dovršetku izvoza, pritisnite gumb [U redu].
    Sada se u odabranoj mapi stvara onoliko vCard datoteka koliko postoji kontakata

Onda kontaktre spremite u jednu mapu (ako već prije niste npravili mapu i odabrali je) koju kopirate preko USB mass storage na SD karticu mobitela i onda

kako je kolega @84737 rekao odeš u imenik, meni.. import/export pa importiraš sa SD kartice.

Hvala još jednom kolegi 84737 i kolegi fairfax
    Zadnji uredio branuschi : 25-01-2012 u 12:30

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Svo koji imate CM 7.2 imate li problem sa navigacijom?
    Točnije - gubi li mobitel signal sa satelita ponekad iz čista mira?

Nakon instalacije gpsfix-a izgleda da je dobro, ili samo prividno locka satelite.... moram to provjeriti na cesti.

Edit: Danas probao odvoziti cca 20 km, i niti u jednom trenutku mob nije ostalo bez signala.
    Dakle ako ima netko problema sa "gubljenjem satelita" gps fix.apk rješava problem.
    Zadnji uredio 84737 : 28-01-2012 u 21:47

Forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    LG Optimus ME P350
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    12.025
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.025, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisam imao baš takav problem, ali ponekad mi se desilo da moram resetirati mobitel da bi mi mob hvatao gps signal pri otvaranju navigacije (inače bi mi pisalo no signal ili traženje signala bez rezultata)....

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    LG Optimus ME P350
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    12.025
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    P.S. I dalje mi ne želi odsvirati ton poruke bez obzira uzeo ton iz predloženih ili vlastiti, danas ću opet flashati vivek-ov rom možda sam ja nešto shebo ili je neki bug u pitanju, na početku je sve uredno radilo...

Jedna preporuka koju sam vidio na xda forumu: instalirajte quickpic preglednik slika i nekim root explorerom izbrišite Galery3D.apk jer papa memoriju zbog stvaranja thumbnailova od svih živih slika što imate na mobitelu...

Paxor-ov ROM je bolji po pitanju baterije ali neću ga stavljati dok se ne ispravi problem sa WiFi-jem i GPRS-om, mislim da ćee i to uskoro biti riješeno...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    LG P350 i Samsung Wave
    Operater
    Bonbon i Tele2
    Bodovi
    4.805
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Punisher Pregledaj post

Paxor-ov ROM je bolji po pitanju baterije ali neću ga stavljati dok se ne ispravi problem sa WiFi-jem i GPRS-om, mislim da ćee i to uskoro biti riješeno...
    Paxor je sredio kernel tako da mu je rom sad ok. 10tak dana ga testiram i ok je.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    LG Optimus ME P350
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    12.025
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ajd baš ću probati ovaj zadnji build od 21.01.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    LG Optimus ME P350
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    12.025
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fairfax Pregledaj post
    Paxor je sredio kernel tako da mu je rom sad ok. 10tak dana ga testiram i ok je.
    Imaš pravo, mob se brže boot-a, testirao sam WIFI i data preko mob mreže i koliko vidim nema nikakvih problema, čak je riješeno puno više sitnica nego što je to na CM-u official... obrisao sam Gallery3D i stavio QuickPic, puknuo GoSMS Pro sa TouchPal tipkovnicom koja mi se čini bolja od GOKeyboard i definitivno bolja od Android tipkovnice (pošto je samo full tipkovnica a relativno mali ekran teško pogađati tipke, posebno u vožnji hehe). Od navigacija sam stavio Copilot i Cygic, oba brzo hvataju GPS signal...

Što se tiče backup-a odlično posluži App Backup Restore jer odmah radi apk koji se može instalirati bez pomoći programa, a ne kao Titanium koji radi backup par file-ova (u tom slučaju nakon instaliranja nekog ROM-a potrebno je prvo instalirati Titanium backup da bi se mogao napraviti restore aplikacije)... također Share Apps je super stvar jer radi kao i App Backup Restore, a daje dodatnu mogućnost da se aplikacija pošalje preko BT-a na drugi mob, a obje aplikacije pošto rade kompletan *.apk može se i skinuti sa SD kartice i spremit na komp da se ne treba raditi niti backup niti ponovno tražiti aplikaciju preko Marketa... Što se tiče backupa postavki na mobitelu ne treba nikakva aplikacija kad u samim postavkama ima opcija spremanja istih...

Radio i dalje ne radi kako treba - valjda će se uskoro to riješiti. Bateriju nisam stigao testirati jer tek sad na ovako dobrom ROM-u testiram aplikacije i masovno ih instaliram

Eto mali članak od mene, možda ljudi budu stavili ovakav ROM jer se ne isplati imati stock...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    LG P350 i Samsung Wave
    Operater
    Bonbon i Tele2
    Bodovi
    4.805
    Nivo
    16
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imaš pravo, mob se brže boot-a, testirao sam WIFI i data preko mob mreže i koliko vidim nema nikakvih problema, čak je riješeno puno više sitnica nego što je to na CM-u official... obrisao sam Gallery3D i stavio QuickPic, puknuo GoSMS Pro sa TouchPal tipkovnicom koja mi se čini bolja od GOKeyboard i definitivno bolja od Android tipkovnice (pošto je samo full tipkovnica a relativno mali ekran teško pogađati tipke, posebno u vožnji hehe). Od navigacija sam stavio Copilot i Cygic, oba brzo hvataju GPS signal...

Što se tiče backup-a odlično posluži App Backup Restore jer odmah radi apk koji se može instalirati bez pomoći programa, a ne kao Titanium koji radi backup par file-ova (u tom slučaju nakon instaliranja nekog ROM-a potrebno je prvo instalirati Titanium backup da bi se mogao napraviti restore aplikacije)... također Share Apps je super stvar jer radi kao i App Backup Restore, a daje dodatnu mogućnost da se aplikacija pošalje preko BT-a na drugi mob, a obje aplikacije pošto rade kompletan *.apk može se i skinuti sa SD kartice i spremit na komp da se ne treba raditi niti backup niti ponovno tražiti aplikaciju preko Marketa... Što se tiče backupa postavki na mobitelu ne treba nikakva aplikacija kad u samim postavkama ima opcija spremanja istih...

Radio i dalje ne radi kako treba - valjda će se uskoro to riješiti. Bateriju nisam stigao testirati jer tek sad na ovako dobrom ROM-u testiram aplikacije i masovno ih instaliram

Eto mali članak od mene, možda ljudi budu stavili ovakav ROM jer se ne isplati imati stock...
    Bravo Punisher. Dobar članak!

22. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni taj pax0r malo lagga u odnosu na vivekkalandyev 7.2 rom.
    Vivekkalandy jako glatko vrti drawer, a ovaj trunku trza.

Forumaš Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    Lg p350
    Operater
    T-mobile
    Godina
    48
    Bodovi
    1.202
    Nivo
    7
    Bodovi: 1.202, Nivo: 7
    Bodovi: 1.202, Nivo: 7
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Ukupna aktivnost: 5,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    i ja sam ga sinoć stavio pa budem danas malo čačkao da vidim kako radi. za sada mi je ok, sve radi kako treba, gps nisam probavao, ali wifi i data gprs radi dobro.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    LG Optimus ME P350
    Operater
    Tele 2
    Bodovi
    12.025
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Update...

Našao sam privremenu jednu radio aplikaciju;

https://market.android.com/details?i...ikersmicros.fm

UI nije nešto ali to nije ni bitno, glavna je funkcija i glavna stvar je da radi, iako koliko vidim samo na zvučnik... Nisam još stigao dublje pročačkati i vidjeti da li se može dobiti puna funkcija, ako tko ima volje neka proba...
    Zadnji uredio Punisher : 31-01-2012 u 18:21

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ups! Dupli post. :-/

....
    Zadnji uredio 84737 : 31-01-2012 u 19:42

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao shadowcro Pregledaj post
    i ja sam ga sinoć stavio pa budem danas malo čačkao da vidim kako radi. za sada mi je ok, sve radi kako treba, gps nisam probavao, ali wifi i data gprs radi dobro.
    GPS radi ok. Brzo locka satelite, čak i u kući što nije mogao sa vivekovim romom.

Update...

Našao sam privremenu jednu radio aplikaciju;

https://market.android.com/details?i...ikersmicros.fm

UI nije nešto ali to nije ni bitno, glavna je funkcija i glavna stvar je da radi, iako koliko vidim samo na zvučnik... Nisam još stigao dublje pročačkati i vidjeti da li se može dobiti puna funkcija, ako tko ima volje neka proba...
    Ček malo...
    Ne kužim koja kvaka je u radiu? Upravo sam sad probao priključiti slušalice, pokrenem stock radio aplikaciju i radio svira bez greške. Pretraživanje stanica, volume up down, sve radi.

+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 12 PrvaPrva ... 5 6 7 8 9 10 11 12 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [Wildfire] root sa unrevoked3
    By rapajic_st in forum HTC
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 02-04-2011, 15:24
  2. [ROOT] Universal Androot 1.6.2 beta 5
    By HCSC in forum Android
    Odgovora: 15
    Posljednji post: 11-02-2011, 18:13
  3. Odgovora: 78