bolje manđurijski
mah ...fakit, idem van![]()
fenixov let je na drugom ili na 102 gledat recepte![]()
bolje manđurijski
mah ...fakit, idem van![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
dal postoji dupli prekidac za svijetlo sa potenciometrom i senzorom(da ga mozes na daljinski palit)![]()
Najvjerojatnije postoji ali možda i ne u toj kombinaciji jer je po meni glupa. Znači,potenciometar je tamo negdje na zidu i s njime cijela priča dobiva struju koju možda s daljinskim pališ ili pak gasiš. Onda je on podešen na neku razinu i ti sjediš u trosjedu i čačkaš s daljinskim jelte i pališ i gasiš bez regulacije koja je tamo na zidu a tebi mrsko ustat.
Bezveze malo.
Bolja je šema običan prekidač i svijetlo na daljinski kojeg kasnije pališ i gasiš s daljincem i na istom daljincu reguliraš jakost svijelta. Ima frend to + ventilator. S daljincem pali i gasi vent,regulira mu brzinu,pali i gasi svijetlo i regulira jakost svijetla.![]()
uzmi štap u opleti po šalteru iz udobnosti fotelje
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
imam i ja takav slican ventilator al nema "dimer",samo paljenje i gasenje. glupo je jer ako ugasin na daljinski nemozes upalit na prekidac (ugasit upalit) nego samo preko daljinskog. kod ovoga bi bilo dobro da mozes palit i gasit na daljinski i na "palentu" + ako ima potenciometar moze se smanjit i nece svijetlit kao u betlehemu
sve sam stariji,ljeniji i deblji![]()
Lako šta si stariji i ostalo,nego si sanjar da ga nema.
Oš jednu lijepu brazilku s palmom da ti maše?![]()
ja bi al zena me je samo cudno pogledala kad sam joj rekao tvoju ideju
edit-ovako nesto samo da mi nebi kinez kucu zapalio..al nema potenciometar
http://www.ebay.com/itm/2-Gang-Wirel...item3a6519e4c4
Nemoj pričat tamo da je moja ideja...![]()
dobro je,ispekla je pizzuoprosteno mi je
Uzmi ono na pljeskanje, da nemoraš daljinac tražitclap clap
![]()
One day, sky went blue...
Eto mene sa skijanja.
Svaka preporuka za Val Cenis
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
mogao bi popodne onda skocit tamo
Mario bilo je odlicno,samo steta sta smo morali ranije otic(zvale nas Jenette i Annette na kavu u toranj onaj hrđavi). sutra cemo krenut ranije od doma jer glupo je platit skipas za cijeli dan a samo dva put spustit se![]()
Budem ja helićem sutra došao pa vas pokupim![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Hah, treba biti šef pa imati svaki dan GO![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
A, ne znam... Nisi mi baš usput...
Zapravo- može, ali onda moraš platiti dio benzina![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
odlicno. poveli bi i ciona al on je vec bio na par dana pa nije fer prema nama![]()
Ma kakav helic, upadajte u moj avioncek i idemo skijat po cijeloj Europi![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Ode nam Megaupload![]()
Upisujem predmete za sljedeći semestar i tako...
Odlučio da ću se definitivno baviti programiranjem kad narastem![]()
Bookmarks