Vec par dana muku mucim s razlicitim navigacijama. Krenuo sam s iGo-om, instalirao uredno (crackiranu verziju naravno) , no nikako me nije polazilo da ukljucim karte za HR. Poslije sam se prebacio na Copilot 8. Instalacija i preuzimanje karata je uredno proslo, da bi se aplikacija potom rusila i slicno... Nakon toga instaliram Navigon. Instalacija super bezbolna pa i preuzimanje karata. Navigacija RADI!, sretno sam uskliknuo da bi s prvim izlaskom na cestu skuzio da je to jako 'ruzan' software. Stalno je imao nekakve 'prepade' gdje bi me na par sekundi pokazao par kilometara unatrag itd. Sucelje odvratno.
Jucer preuzmem Mireo i Trial kartu hrvatske. Jutros izadzem na cestu i ostanem fino iznenadzen. Zeljko Pervan daje glasovne instrukcije, aplikacija je stabilna nema 'glitcheva', sucelje uredno (iako bi moglo biti bolje). No sta je najvaznije sve radi. Cekam da mi dodze car mount za Legenda pa cu vjerojatno i kupiti kartu HR, uopce nemam volje traziti nelegalne verzije. Dam im tih 10$ s gustom.
Ali isto cu zadrzati navigon. Najvise iz razloga sto kada bi kupio Mireo karte okolnih zemalja u koje cesto idem (Bih, Slovenija + HR) dodzem do cifre za legalni Navigon recimo. Mireo djeluje 'jeftino', jer naravno necemo kupiti SVE karte za Europu, ali kada bi ih recimo kupio, ovo bi bila definitivno najskuplja navigacija.
Trenutno zadovoljan.. no volio bih vidjeti promjene u sustavu naplate.

Odgovori uz citat

Bookmarks