Jel zna itko koliko je ovaj mobitel koštao u VIP-u prije 9 mjeseci?
Jel zna itko koliko je ovaj mobitel koštao u VIP-u prije 9 mjeseci?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Hvala za ovu informaciju!
I još nešto..
Pošto mi je istekao rok od mjesec dana na w'n'walk Internet L, a imam nešto sitno para na računu (nedovoljno za ponovnu aktivaciju internet prometa) zanima me jel mogu ikako onemogućiti drugim programima da se spajaju na internet kada uključim EDGE, pošto imam mogućnost besplatnog facebooka (0.facebook.com), bojim se da kada aktiviram EDGE da bi mi sinkronizacija prognoze, facebooka, maila i sličnog popala ovu siću preostalu na računu.
Jel samo dovoljno u Accounts & Sync isključiti opciju Auto-sync (maknuti kvačicu) ili?
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
nov sam na forumu sto se moze zakljuciti po relativno noob pitanju. Prije legenda koristio sam wildfire i od vip-a mjesecno uzimao 1 paket od 100mb, sto mi je bilo vise nego dovoljno jer sam vecinom pokriven wi-fijem. Prije par dana se prebacim na Legend i instaliram isti set aplikacija koje imaju vezu s internetom osim igrica.
Dakle, whatsapp, facebook, gmail i ... koliko znam nemam vise nista sto bi cuclalo internet promet. Update programa je prebacen na manualno, interval provjere poruka na fb je 1 sat, kao i prije.
1 paket mi je trajao punih 6 dana na legendu. Surfao bez wi-fija nisam, pa me sad cudi sto je potrosilo sav taj internet. Ne kukam zbog 15kn, ali ako se trend nastavi, mjesecno ce mi trebat puno vise.
Mogu li kako vidjeti koje aplikacije traze internet vezu i eventualno im zabraniti pristup?
hvala na odgovorima, i isprikama ako je pitanje vec postavljeno. (pretraga me nije isla za rukom)
Ima nekoliko aplikacija za to:
Traffic Monitor
Network TrafficStats Lite, Network Traffic Stats per Apps
Jel ti uključeno syncanje Gmaila, kontakata i ostalog?
A normalno ovisi i kolko si surfao i gdje(npr. youtube)
Facebook, whatsapp i gmail rade sync. (mailove s attachmentima nisam primao), sav taj promet je bio i na wildfireu + surfanje i jedva bi pola paketa potrosio u mjesec dana...
aplikacije koje si naveo su mi za monitoring (i posluzit ce, hvala na tome), ali koja bi bila preporuka za aplikaciju s kojom bi mogao zabraniti pojedinim aplikacijama pristup internetu ukoliko otkrijem da trose vise nego sto zelim? thx
Firewall neki: Network firewall, DroidWall(zahtjeva root), a možeš se poigrat i s Taskerom
Za daljnje upite o aplikacijama postaj u pripadajućoj temi.
Pozdrav,
Evo ovako imam jedan slucaj da na mom Legendu neradi power tipka.Jel je moguce kako taj mobitel upalit da dodje do onog kada pita pin kod bez te power tipke?Znam 1 nacin,ali to mogu kada je rastavljen sav mobitel i ga zelim sklopit opet ce se on ugasit.Postoji jos koji nacin mozda?
Istotako treba mi pomoc oko postavljanja nove power tipke.Jel slicno ko na iPhoneu nekom ? Neka vasa misljenja i iskustva bi mi vrlo dobro dosla.Hvala!
http://www.formymobile.co.uk/htclegenddisassembly.php
Taj jedan način koji valjda znaš je upaliti mob kratkim spojem na pcb-u, ali kad ga ideš sastavljati moraš maknuti bateriju pa ti se ugasi.
Ako imaš potrebnog iskustva i dobar alat baš i nije neki veliki problem zalemiti taj prekidač. Ako neznaš, i ako nisi siguran (ili nemaš dobru lemilicu) tada je velika mogućnost da ćeš odvojiti vodove od pločice i napraviti nepopravljivu štetu.
Razmisli o tome da ipak odneseš mob kod nekog tko radi sa time. Vjerujem da cijena nebi smjela biti previsoka.
Every man is a genius until he opens his mouth.
Kako je moguce dekodirati legenda?
Ima neki tutorial ili nesto?
Bookmarks