sretna Nova godina!
Sretna vam Nova!![]()
sretna Nova godina!
Mi6 Black
Hepi nju jir!![]()
Bio u Berlinu, došao doma- super sam
Sad treba učiti...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ko te je šta i pitao uopće...![]()
Naslov teme me je pitao![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
kopam po novoj mašini nakon kaj se stara raspala![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Lagano pakiranje, sutra za Francusku![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Mi može netko od vas klinacapomoći dignuti COD4-MW ili COD-MW3 krekani dedicated server za ekipu s krekanim igrama? o
Naskidao sam se patcheva i još uvijek mi zeza za key... Plaćam uslugu toplim mlijekom![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
AIWNet...
Promućkano- ne promiješano toplo mlijeko, molim
Pripremam se za pranje bicikla![]()
džordže, kolka temperatura ti je minimum za vožnju bicom?
Meni su ukrali sic i nogaru sa bicikla, i povadili ventile![]()
Україна
Đorđ, to vrijedi i za mp preko neta?
Postoje u codu botovi?![]()
Ne znam...
Ne gledam temperaturu.
Uglavnom idem dok mi mama ne počne opako kvocati da je prehladno. Onda od rasprave i ja izgubim volju.
Ali, do sad mi nije nikad bilo hladno- brzo se ugrijem, a i kod nas nisu temperature toliko niske.
Kakvi ljudi kradu nogar...
Ja se uvijek bojim da mi netko ne mazne sic (sve ostalo zaključam), ali mi ga se ne da nositi...
Planiram kupiti neku sajlicu (nešto tanko, savitljivo, obučeno u silikon da ne grebe) pa da ga tim zavežem, ali do sad nisam našao ništa što mi se svidjelo.
No, znam kako je voziti se bez sica- jednom mi se u Maksimiru strgao... Odapeo sam...![]()
Isto kao moj burazOn se zavije u nekoliko slojeva i tvrdi da nije hladno (mada sad stvarno nije hladno, zima kao da neće ni doći).
Da, zaboravio sam napomenuti najinteresantniji detalj - skinuli su moj gel sic, a stavili neki svoj stari, probušeni! To su neki dobri lopoviKakvi ljudi kradu nogar...
Ja se uvijek bojim da mi netko ne mazne sic (sve ostalo zaključam), ali mi ga se ne da nositi...
Planiram kupiti neku sajlicu (nešto tanko, savitljivo, obučeno u silikon da ne grebe) pa da ga tim zavežem, ali do sad nisam našao ništa što mi se svidjelo.
No, znam kako je voziti se bez sica- jednom mi se u Maksimiru strgao... Odapeo sam...![]()
A za nogaru je baš nevjerovatno da je neko spreman da je ukrade - imao sam onu najjeftiniju (provjerio sam u prodavnici - ona košta 2,90 KM što je cca 10 kuna).![]()
Україна
Gonim mrtvo na krepalo ,nebi li se prepalo !!
"Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost."
vid iksa, kako frajer kelji oglas, ccccccccccccccc
![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bikoz aj ken!![]()
MW3 se još ne može igrati na netu, može se MW2 (AlterIWNet) i Black Ops (AlterOps).
CoD4 (iliti MW1) treba neki dedicated krekani server koji se vrlo lako nađe preko xfirea![]()
mkay, jel ovo sijecanj ili kraj ozujka?!
i sad kad hocu ici van iskoristiti ovo sunce, mala zaspi -.-
bitno da ce po noci zayebavat.. tatu joj njenog!!
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Ovo nije Božić, ovo je proljeće![]()
Україна
Lol, koji mindfuck!![]()
hangover od glave do pete....dal da si idem popraviti u otv ili da doma pogledam poštara 2748. put
Bookmarks