Moram se sloziti, oprosti HSDPa neznam mozda si nesto krivo pojeo ili vrijeme cudljivo, ako mislis da nasi operateri placaju mobitel 3000kn po komadu...Kao prvo, operateri ne kupuju mobitele svaka dva dana tri komada , nego kupuju na stotine ili valjda tisuce.Kakvih crnih 3000 kn.Zivo me zanima koliko najnoviji iphone kosta u nabavi operatere ,al to nebumo znali vjerovatno tak skoro.
no kaj sam htio rec
prvo ga oni dobe jeftino , iodna ti nabe tarifu od 300kn mjesecno+kaj potrosis.Nikakve gluposti s konzum + bodovima, vrbovanjem clanova obitelji u mrezu, raskidanjima pretplata i slicnim nepotrbnim akrobacijama ne pomazu da izrigas u roku godine dana puno vise od vrijednosti samog mobitela.
Neznam o cemu pricamo kad vani isti operateri imaju iste mobitele u ponudi, daleko su jeftiniji i mobiteli i tarife.Neznam kako posluju nasi operateri, ali buduci da sam jedno vrijeme bio prilicno zagrijan za dionice hta sam citao njihovo godisnje izvjesce i ako se ne varam izvjesce za 2010 je govorilo i rastu prihoda od par posto, tj i prihoda i dobiti.Za ostale neznam..

Bookmarks