Ja bih definitivno uzeo Desire Z![]()
Sony Ericsson Xperia ray
HTC Desire Z
Imam u ponudi navedena dva modela (razlika u cijeni je nebitna) samo ne znam koji izabrati.
Evo uporeda:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3972
vasa misljenja?![]()
Ja bih definitivno uzeo Desire Z![]()
Ja bih uzeo xperiu ray. Karakteristike sam mozes pogledat, dobit ce ics i sto je meni najveci plus izgleda odlicno.
QWERTY tipkovnica, veći ekran, kvalitetna izrada i više interne memorije je ono kaj ja gledam![]()
Pa najvise i ovisi o tom za sta mu mobitel treba. Radi se o potpuno razlicitim mobitelima. Ono sto je meni bitno, tebi nije, i obrnuto. A to ne znaci da je jedan bolji od drugog, vec jednostavno imamo razlicite zahtjeve.
Nek onda član f3ra kaže što mu/joj je važno od karakteristika moba![]()
Sumnjam da će ti i na jednom od ova dva moba baterija trajati baš 2-3 dana. 2 dana bi bio neki maksimum za današnje smartphoneove, osim naravno ako ga samo ne gledaš kako ti stoji na stolu
Kažeš da ti je kriterij da ga možeš dugo koristiti, onda prednost definitivno ide Rayu jer će on dobiti update na ICS, Desire Z sigurno neće (govorim o službenim updateima)![]()
onda ti je Ray bolja opcija, baterija je svakako bolja, kamera pogotovo, a dobit ce i ICS update tako da će dugo ostati "svježa" na trzistu![]()
"all in one"
Bookmarks