Stigoše dakle i (ne još službena) najava za novu SE zvijer:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...a_duo-4047.php
hardverski bi ovo trebalo zadovoljiti i sve one kojima je Arc preslab ali i ljubitelje galaxy S2.
Stigoše dakle i (ne još službena) najava za novu SE zvijer:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...a_duo-4047.php
hardverski bi ovo trebalo zadovoljiti i sve one kojima je Arc preslab ali i ljubitelje galaxy S2.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
sline mi idu...
monstruozno. nisam očekivao ovakav veliki skok od SE pošto im je arc perjanica, a hardverski je malo u zaostatku za vrhom. ali ako je ovo istinito brišu im se svi grijesi.
ekrančina, 1.5 gb ram, 12mpx, 1.4 ghz x2.
mislim da ću ga sanjati...
Dinamo rules!!!
nema sta.. trgo se SE... svaka cast... ali po meni ovo je malo pre velik mob.. nekako mi je neo taman dimenzijama...
ali svaka cas 1.4 dual i 1.5 rama... pre dobro
----------Sony Ericsson----------
Pohvaljujem dimenzije ekrana a jos vise kapacitet baterije za sve to napajanje![]()
Trgnuo se i SE, supač!
Stalno se dešavaju neka odgađanja službene najave ovog stroja (kodnog imena "Nozomi") ali i sve točnije specifikacije koje bi trebao kriti "pod haubom":
Android 4.0 Ice Cream Sandwich,
1.5 Dual Core procesor, 1 GB RAM,
micro-SIM kartica (kao i iphone)
4.3" HD ekran,
32 GB interne memorije (ajmo i to doživit od SE osim ako ne misle pod "interno" na kapacitet micro sd kartice),
1.750 mAh baterija
Službeno predstavljanje januar 2012. a od ožujka kao u prodaji...
Ako je ICS čemu onda tipke?
A što fali tipkama??
Ah...bezveze. I na svom već UIQ3 starome g700 imam da na dolazne pozive, pisanje sms itd... mogu sve preko ekrana a tipke mi ne trebaju! Pa opet rado imam obe opcije
Neka njima tim modernim navigiranjem... ja sam uvijek ako može da su glavne tipke fizičke! Sve u svemu... očekujem više da predstave ovo čudo da i oni malo idu ukorak mada i sa zakašnjenjem!
Ovo vise nemozes pratit, a sve izlazi na istu foru. Makar ce ovo bit glomaznije od S II i Sensationa. Hardverski je jak, ali je ogroman. Sve vise se mobiteli bacaju u proslost i postaju tableti.
A cijena bude kod nas astronomska.
Bookmarks