instalirj playawake iz cydie.. dodaje opciju stavljanja muzike iz ipoda kao melodiju budenja...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Koja je najbolja aplikacija za cuvanje različitih pasvorda? Za iPhone koji nije JB?
Je vam radi ona aplikacija Traži auto ?! meni je prije radila ali vise nece upisem broj i samo pise trazim i nista, a treba mi neka informacija pa ako nekome radi ili ako neko zna di bi mogo tako preko neta nesto pogledat neka javi. hvala
What else you gonna do on a saturday?
daj te mi preporucite neki soft za prebacivanje mp3 sa kompa na IPHONE bez itunesa! vec sam ih isprobo 10 i svi su za k! pomogucnosti da je besplatan ili da ga se moze ''skinut''sa neta
Second place is the first loser!!
probaj sharepod
http://www.getsharepod.com/
iPhone 5s 16 GB
Pozdrav nikako nemogu naci jer ima kakav app za pozive da broji minute itd treba mi radi pretplate a nisam bas nasao post o tome
pa ja sam ti rekao kako. znači skini appstore-a s besplatnu verziju freemusic ako želiš na mob s kompa stavljat muziku. u google upišeš iphonefolders i skineš taj program koji je zapravo normalni win explorer samo što može vidjet foldere na iphonu. i kada to napraviš priključiš mob na kompu , otvoriš iphonefolders i odeš u var/mobile/applications/freemusic/documents i tamo stavis tu muziku ako nisi prelijen za to pošto očito google isn´t your friend. ako imaš jailbrejk skini s installousa jer nisam sig dali za takvo stavljanje ima kakvo ograničenje jer je app namijenjena skidanju muzike s neta a besplatna verzija je limitirana na 5 pjesmi..
kad se tak prebaci muzika, dal se vidi u ipodu?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
ma skuzio sam ja tebe i probo! al taj program mi je odvratan i onda jos preko njega moram slusat muziku...a vec imam dosta stvari gore u ipod app pa mi je komplikacija! na googlo sam se ja mnogo sam nisam naso nista sto valja!
pa reko da pitam mozda je vec netko naso nesto pametno...
nista za sada koristim ovaj http://www.copytrans.net/ :/
kolko god da je dobar taj iphone ima tako glupih nekih stvari jaoooo....
Second place is the first loser!!
A zasto ne iTunes?
iPhone 5s 16 GB
kad sam na linuxu![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Da li ima neki program za otkljucavanje kao na galaxy s2 ,znaci 9 tacki i povuces neku svoju sifru ..imaju 2-3 programa ,ali oni samo to ubace na tvoju pozadinu,nema efekta,opet se mora povuc na desno kao i prije![]()
Androidlock xt iz Cydia-e
dali mi može netko reć zašto mi alarm ne svira? o.O .. namjestim vrijeme i kad bi se trebao aktvirat samo mi zavibrira i piše "Ponovi alarm" ..ako već to ne mogu riješit dali ima neka aplikacija alarma da je dobra..da mi ne troši puno bateriju dok je upaljena? Hvala
Treba mi neki program kao putty ali da je free da mogu sa iphonea ući u svoj server ???
Ja sam pokusavao medjutim nisam uspio pronaći nekakav programcic koji bi mogao snimati razgovore na iphone-u. Da li netko od vas zna postoji li takvo što i ako postoji gdje bih ga mogao pronaći?
Bookmarks