mislim da ne![]()
sta ne postoji SBsettings na iOS-u 5?Isto tako trebao bih nesto sto odmah pali wi fi, a ne da moram ici u postavke pa ga tamo paliti i gasiti.
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
mislim da ne![]()
naravno da postoji sbsettings za ios5! to je prvo sto su napravili kad ja izasla beta! moses ga stavit kao prije ili da ti bude u notification centru! sbs je skoro pa glavni razlog zasto jb-a mob
sto ce ti profili uopce?ima zvuka nema zvukavibru isto mos palit gasit preko sbs ako ti to bas nesto znaci...
Second place is the first loser!!
jel zna netko dali ima koji tweak tako da kad mi dođe poruka mi je na prikazana slika kontakta preko cijelog ekrana (umjesto imena da je slika tog kontakta)?
nisam vidio da ima preko cijelog ekrana ali bitesms ima malu slicicu uz samu poruku
to imam..![]()
daj mi recite dali ima neki tweak ili nešto da mi je gornja alatna traka di su sat,baterija i ostalo prozirna?da je slika cijela da nije gore na vrhu sivo ili crno..našao sam neku temu ali mi ne odgovara zato jer na lockscreenu je neka bzvz slika i sat a ne mogu maknut u winterboardu jer je samo jedna opcija te teme..
Ej ljudi imam pitanje.... ima li možda koja aplikacija koja bi bila korisna za fax. Nešto tipa da ima kalendar pa da mogu stavljati kad su mi kolikviji, možda napraviti grupe po predmetima i onda upisivat kao neke obavjesti (da stavim da imam za taj predmet zadaću ili neku pripremu). Sve u svemu neka aplikacija koja bi se mogla koristit za fax
pa imas tih programa kolko hoces
http://iphone.appstorm.net/roundups/...ps-for-iphone/
a mozes recimo stavit da ti kalendar sinkronizira sa gmailom i onda tamo upisujes kad imas kolokvije i slicno
Ma znam za te kao to-do aplikacije i kalendare ali tražio sam baš nešto za fax i našao sam izvrsnu aplikaciju.
http://itunes.apple.com/us/app/istud...310636441?mt=8
Mogu reći da je stvarno odlična i svakako može koristiti svim studentima![]()
Jel ima neko neki provjeren alarm, ovaj alarm clock sta imam me već po stoti put nije probudio...
Znači samo mi treba imati mogućnost postavljanja mp3 kao melodije buđenja i da se aktivira/zvuči kada je iphone na vibraciji.
I naravno da je free, i radi bez JB.
mene isto zeza alarm na iPhonu..nekad svira nekad ne..i to svira kad se ja probudim prije nje.. o.O ..kad namjestim da provjerim onda radi a kad stavim da me probudi ujutro onda zakaže..ima neka dobar alarm DA RADI?![]()
Neka aplikacija za skidanje ringtonova jednostavna ko kad skidam preko cydije ali da ima bolji izbor melodija ?!
What else you gonna do on a saturday?
http://audiko.net/ ako nema one koje zelis, na ovoj stranici mozes napraviti sam svoju.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ugrađeni alarm radi uvijek i kad je na mute, to da ti se nekad ne aktivira je bio problem prije na 4.0.0, ali već dugo nisam čuo da netko ima takve probleme. Prije updatea koji popravlja alarm se to rješavalo tako da alarm koji želiš da radi postaviš na repeat da ti zvoni svaki dan, onda nikad nije zakazao.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Meni je zakazao samo kada sam skroz smanjio zvuk. Odn izvibrirao je svoje a nista od muzike. Logicno meni. A na mute zvoni obavezno isto kao i brojac. Znaci samo pogledaj dali ti je zvuk podesen da nije na minimalno. Meni je dovoljno da je na 40%. Jer mi na 100% srce stane a i starci na drugom kraju kuce mi se probude.
Ja isto koristim tvornički alarm i nikad mi nije zakazo. Postavljen je da zvoni samo radnim danima i nikad problema.
Nije ni meni nikad zakazao originalni alarm, ja sam govorio o alarm clock aplikaciji koja steka, dok originalni alarm iphonea nema mogućnost postavljanja mp3 kao melodije zvona...
U tom slučaju si mogao napisati da te muči Alarm clock, a ne alarm clock. U ovoj situaciji veliko slovo puno znači. Tovj problem može biti u više stvari. Prije iOS 3.0 nije bilo moguće napraviti aplikaciju koja bi služila kao alarm jer je jedini način da aplikacija koja je u pozadini proizvodi zvukove taj da sama sebi pošalje Push notification, a njih prije 3.0 nije bilo. U iOS 3.0 je uveden Push notification, ali nije postojao lokalni spremnik notificationa, nego je aplikacija poslala vrijeme alarma na svoj server, koji bi u vrijeme kada si namjestio alarm poslala notification na tvoj uređaj. Dakle, developeri koji su to radili su se oslanjali da si non stop online i praktički su de*ili. Ako koristiš tako neki stariji App koji nije updatean, u tome se nalazi tvoj problem: nema Interneta-nema alarma. U iOS4.0 je uveden lokalni notification koji omogućava slanje notificationa samih sebi bez korištenja Interneta, ali i dalje ima ograničenje: Notification ne može sam od sebe otključati uređaj što je potrebno da bi se mogao svirati zvuk duži od 30s. Ako aplikacija ne izreže pjesmu, nego samo pošalje pjesmu koju si odabrao uz notification, svirat će se defaultni tri-tone i to samo jednom. Dakle moguće je da ti alarm zapravo okine, ali je toliko kratko da ti to ni ne primjetiš. Ako se sjetim još čega što bi mogao biti problem editirat ću post, ali oslanjati se na alarm iz aplikacije je jako loša ideja i preporučam ti da to ne radiš.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ne razumijem te??Ides na stranicu http://audiko.net/ i tamo si napravis mp3 melodiju koju kasnije preko itunes prebacis na mob.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ovo sam na svojoj koži osjetio stoga sam već izbrisao alarm clock aplikaciju koja me valjda 2 puta uspješno probudila,
em treba ostavit app u pozadni da radi, em ovo em ono, a kad je čovjek pospan nije bas u stanju to sve odradit, stoga od sada koristim samo original alarm pa nek budi ona harfa kad već ne može mp3...
Imam ios5 od drugog dana otkad je izašao i to nema nikakve veze s ovim, treba malo obratiti pažnju pri čitanju, meni treba mp3 kao zvono alarma a ne zvono kod poziva...
Zapravo ios5 nema nikakve veze sa mp3 zvonom koje se moglo jednostavno postaviti i na ios4. A ako misliš da je mp3 zvono za alarm onih 30 sekundi šta pretvori mp3 pjesmu u zvono za poziv onda se varaš...
Zadnji uredio Punto : 27-11-2011 u 20:53
Bookmarks