Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 37 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 276 do 300 od 913
    Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    LG G3_16gb + 64gb
    Operater
    T-MOBILE
    Bodovi
    6.822
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.822, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Koju državu odabrati kod instaliranja Kies-a

ola!

evo da se pohvalim,ponvih se u Galaxy s2 i sad me zanima kod instalacije Kies-a koju državu da odaberem.Ima li kakve razlike ili neke imaju bolju ponudu u marketu ili ne.
    Naravno da me više zanima onih free stvari ali možda i koju kupim ako zatreba.

Hvala na pomoći i primama sve dobronamjerne savjete budući sam novi sa ovakvim
    mobitelima.Mislim na android budući prelazim sa iPhone 3g 8gb na ovu pilu.

Hvala još jednom !

Forumaš Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2009
    Bodovi
    3.117
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.117, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Symbeq Pregledaj post
    Evo može jedno pitanje korisnicima Galaxy S2 a posebno onima koji su bili i korisnici iPhone filozofije.
    Imam priliku nabavit si S2...i tako ostavit svoj iphone4 i cijeli iOS i prijeć ma Android malo.
    Glavno pitanje mi je da li će na S2 sve biti tako fluidno, brzo i tečno kao u iOS-u, znam da i iOS i Android imaju svoje prednosti i mane, nećemo o tome, samo me zanima da li ću se razočarat prelaskom na S2 ili će mi biti zadovoljno iskustvo?
    Bojim se prijeć jer iOS zadovoljava sve moje potrebe, brdo aplikacija koje se nude, brzina i mogućnosti sa njim su mi super, ali ako može bolje, zašto ne
    Savjeti?
    Evo ti moje iskustvo:
    Imao sam 3gs i iPhone 4 i malo mi je dosadio ios pa sam odlucio isprobati androida. Kupio sam na bodove gs2 ovo ljeto kad se pojavio. Zadrzao sam ga 3 tjedna i proslijedio dalje te se vratio na iPhone 4. Sto se tice fluidnosti tu apsolutno neces imati zamjerki. Sgs2 je super brz k sve radi ko metak. Ima stotinu mogucnosti koje iphone ima tek kad ga jb. Sve mozes sta pozelis, ubost usb i citat podatke s njega, insalirat krekirane aplikacije ako to zelis, sve to na stock romu. Tek kad pozelis modati izgled sucelja i to trebas rootati. Zasto sam se onda vratio na iphone? Najjaci razlog je trajanje baterije! U odnosu na iphone suludo przi bateriju. Ja sam jedan od onih koji stalno nesto cacka, surfa itd. Iphone mi izdrzi barem dva dana. Sgs2 trosi bateriju naocigled, dok nesto radis na njemu vidis kako baterija pada. Prvih par dana sam ga punio dvaput dnevno. Posebno me nerviralo sta preko noci kad nitko telefon ni ne dira izgubi 10-20%. Iphone u standby ne trosi gotovo nista. Jako mi se svidja android ali to jenostavno nisam mogao prozvakat. Sad sgs2 u mog ocuha navodno traje dulje, on istina stalno gasi wifi i 3g, a nocu data uopce. Kod iphona to nista ne moras, eventualno izgasit 3g kad ne koristis, wifi mi je stalno on. Drugi razlog je surfanje internetom. Safari mi je jednostavno bolje prikazivao stranice. Cim ucita spremno je za citanje dok na sgs2 sam stalno morao zumirati, panati lijevo desno dok tekst postane citljiv. Mozda je to pitanje rezolucije ali i na 3gs-u su tranice izgledale bolje.
    Ako ti ovo sto sam napisao nije bitno onda ces biti super zadovoljan sa sgs2!

Eto valjda nisam sve udavio:-)

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    LG G3_16gb + 64gb
    Operater
    T-MOBILE
    Bodovi
    6.822
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zahvaljujem na odgovoru.Ma moram priznati da mi je iOS već dojadio i sad
    bih išao na nešto novo pa kako bude.

Hvala!

P.S. pišita i dalje svoje utiske da vidim još koje mišljenje !

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2009
    Bodovi
    3.117
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam se nadao galaxy nexusu ali izgleda da ga nece biti u T-Mobile ponudi vec samo u vipu:-) Sretno u svakom slucaju

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.970, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 10,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam prešao s i4(koristio oko 5 mj.) na sgs2. Nisam požalio ni sekunde. Doduše ja nisam mogao podnijeti ograničenja iosa, itunse i ostale igluposti. Probao, koristio, odustao.
    Hardverski me smetao jedino loš prijem signala, pucanje veze u slabije pokrivenim područjima.

Baterija na sgs2 nikada ne troši 20% u idleu. Vjerojatno je ostala upaljena neka aplikacija. Meni na noć s upaljenim data i wifi ne potroši više od 5%. Ipak, ostaje činjenica da na i4 baterija traje nešto duže iako razlika nije tako spektakularna. Na idlu i telefoniranju su podjednaki. I4 je dosta bolji kada se počne igrati, web browsing i sl. Vjerojatno zbog odlične optimizacije.

Što se tiče browsanja ni tu se ne slažem. Da stranice izgledaju bolje na 3gs-u; skoro 4x niža rezolucija i skoro inč manji ekran .
    Pogledaj ovaj review, obrađuje web browsing na gs2.
    Na anandtechu imaš najiscrpniji review.

Edit:

Zaboravio sam napisati da mislim da, ukoliko si zadovoljan iosom, ne vidim razloga za prelazak na gs2. Eventualno zbog većeg ekrana. Ja sam prešao s android os-a, kojim sam bio zadovoljan, na ios-epic fail.
    Znatiželja zadovoljena, 1000 kn manje u džepu, jedno vrijedno iskustvo više (više ni ne razmišljam o kupnji iBiločega).
    Zadnji uredio ce3hel : 10-11-2011 u 16:07
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2009
    Bodovi
    3.117
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav, kad sam rekao da mi 3gs internet bolje izgleda nisam mislio da je ekran bolji vec da jednostavno ios ili safari bolje renderira stranicu. Znaci ucitana stranica bez ikakvog zumiranja ima citljiv tekst dok kod sgs2 tekst izgleda presitno. U postavkama browsera nisam mogao postaviti velicinu fonta i razni zuma da sve izgleda lijepo kao u ios-u.
    Baterija meni na iPhone 4 rekao bih traje duplo dulje, al mozda se baterija na sgs2 nije jos formirala u 3 tjedna koliko sam ga koristio.
    Sam telefon mi je isto velicinom bio malo nezgrapan, stalno sam mislio da ce mi ispasti. Meni bi iskreno najvise odgovarao ekran od 4". Sensation mi je recimo bolje lezao u ruci jer je malo zaobljeniji i tezi. Ali sgs2 je puno bolji u odnosu na sensation. Ma bit ces zadovoljan s sgs2 siguran sam:-)

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    SGS2, SGS3
    Bodovi
    7.996
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.996, Nivo: 21
    Bodovi: 7.996, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Frende bio na iOS-u sa 3Gs-om i 4 jailbreakano i tweekano do jaja... iOS nije ni do koljena Androidu... (moje misljenje)

3 godine bio na iOS-u
    3 mjeseca na Androidu

Baterija oce drzat do 2 dana i jos ostane koji %...

Par mailova preko 3g, par sms-a i poziva, malo provjere na HAK-u, malo surfanja na WiFi (wifi, sinkronizacija i 3 g cijelo vrijeme ukljuceni i push notifications)

A jedan dan ziher sa igranjem, gledanjem filmova i sl. (vecernje punjenje)

(ROM Lite'ning 6.1 sa Kernelom speedmod v17-test1)

Forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Galaxy SII
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav!
    Ovako imam galaxy s2 tmobile, ne radi mi ona animacija punjenja baterije kad je mob ugasen, baterija je na zaslonu ali se ne pomice (animira punjenje) pomicu se one tockice ispod baterije, mobitel se normalno puni, nikako to nemogu sloziti? jel zna neko kaj treba napraviti?!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imam jedno pitanje...imam galaxy s2 kupljen u tmobileu i sve je ok,jedino kad odem u settings i onda abotu phone,nemam tamo opciju software update i nije mi jasno zasto toga nema! jel to do toga jer je zakljucano na tmobileu ili?? i jel netko zna kako bi to mogao rijesiti?

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2004
    Mobitel
    i6+ 128gb
    Operater
    sve
    Godina
    40
    Bodovi
    24.161
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Bodovi: 24.161, Nivo: 37
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni bat u naj slučaju do predvecer izdrzi,uz moje normalno korištenje..intenzivno,5h/ono kad bi u nsbu trebao učiti,a svako malo prckam...

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Bodovi
    3.848
    Nivo
    14
    Bodovi: 3.848, Nivo: 14
    Bodovi: 3.848, Nivo: 14
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    U 5 mjeseci korištenja SGS2 stavio sam na njega 47 raznih romova (što romova, što updatea - piše kad se mob. postavi u download mod) i od svih isprobanih najbolji mi je MIUI rom.
    Imam MIUI (posljednja verzija), kernel koji dolazi s njime (2.6.35.14.............), preko SetCPU pstavljen takt od 200-1600 MHz, na 1600 MHz voltaža na 1550mV, na 200 je 850, podatkovni promet uvjek upaljen, osvježavanje gmaila na push, drugog e-maila svakih 5 minuta, cca tri sata surfanja preko wi-fi (palim ga gdje znam da ima mreža), 45-60 minuta razgovora, par sms i mailova, svjetlina ekrana kroz dan na auto, navečer na minimum i baterija mi bez problema izdrži od 7:30 do 24:00 sata, tako da sam zadovoljan.
    Ima jednu stvar koju na ostalim romovima nisam nasao,mozda sam u krivu,ali mislim da ostali romovi nemaju tu mogučnost.Naime radi se o spajanju na wifi mrezu, kod tasta me trazi "koristi staticki IP",znaci rucno sam morao upisati Ip,Dns,getwey.... i uvijek kad bi se htio spojiti kod njega,trebao sam ući u postavke i staviti kvačicu na koristi statički ip.Isti slucaj mi je bio i sa wifi na poslu.Na miui romu to prepoznaje sam od sebe.

Sto se tiče kamere,za moje potrebe mi radi ok slike,video koji vrtim peko playera,a radi se o skinutim torrentima vrti ok,za bloototh nisam siguran,neki dan probao spojit sa iphone 3,al nije islo.gubitak signala nisam nikad primjetio,sa trajanjem baterije sam zadovoljan, koristim awd launcer i ekrani i meni mi izgledaju potpuno isto bez obzira koji rom koristio. Jedino ne radi backup i restore preko recoverija kao na ostalim romovima,al zato ima vlastiti backup u meniu.Sto se tice odabira tema,tu sam zadovoljan brzinom i kolicinom tema, moze se postelat gotovo sve od izgleda sms-a, notifikacion bara, izgleda ikona.....
    Preko noći baterija padne od 3 do 6%.

Super-forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.209, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jedan male savjet (odnosi se na sve Androide).
    Stavite preko noći mobitel u airplane mod, ionako vas nitko nezove preko noći a baterija će vam se manje potrošiti. Neznam za koliko % manje jer najčešće punim mobitel preko noći, a i držim ga pored glave pa neželim zračenje.
    Switchpro ima mogućnost da se podesi da se mobitel sam prebaci u airplane mod u određenim danima i vremenu. Naravno ima i drugih programa ali ovaj kad mi već služi kao widget zašto ne i za mjenjanje profila?
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    4.510
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.510, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    OK! =)

Ekipa, korisnik sam SGS1 uređaja. Proučio sam ga do tančina, ali ga nisam nikad koristio. Biti ću konkretan:

1. Da ali ste osjetili nestabilnost ili lošiju kvalitetu zvuka usporedno s SGS1? Za kvalitetniji i najbitnije - GLASNIJI zvuk na SGS1 sam trebao koristiti Voodoo Control aplikaciju. Neznam ako ona postoji trenutno za SGS2 te da li je uopće potrebna.

2. Čuo sam da ljudi imaju određene probleme s autobrightness postavkama? Imate li kakve zamjerke u vezi toga?

Zanima me i generalno mišljenje o uređaju, nedostatci jer ga eto kako sam naveo - nisam uopce imao prilike koristiti.

Kupio bi ja Galaxy Note, ali 5000kn je ipak previše trenutno

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prvo da kažem da je mob odličan, jako sam zadovoljan. Ove godine sam koristio i4 i desire z. S2 je toliko bolji (moje mišljenje) da se ne može uopće uspoređivati ni s jendim od njih.

Na što točno misliš kada kažeš zvuk? U razgovoru ili slušanje muzike na zvučnik, slušalice?
    Galaxy s je imao wolfson čip, s2 yamahu koja je znatno lošija u reprodukciji glazbe. Ponekad se čuje se interferencija procesora. Voodo ne radi jer je drugačiji čip, developer je reko da je yamaha toliko lošija da ne bi bilo pozitivnih učinaka ni s programom. Naravno na vanjskom zvučniku to nećeš primjetiti. Nikada ne slušam glazbu na vanjskom zvučniku tako da ništa o tome ne mogu reći. Meni on služi za zvonjavu i to je to. S tim djelom sam zadovoljan.

In call zvučnik je ok, nikada nema krčanja, izobličenja zvuka, vibriranja i slično. Meni je ok, možda bi nekome mogao biti mrvicu pretih.

Problema s autobrightnessom nemam niti sam upoznat s problemom. U čemu je problem?

Moja najveća zamjerka ide na izgled telefona (samom sebi) Ružna mi je kromirana tipka i glossy plastika kao na samsung televizorima. Uvijek mi se više sviđala mat obrada.

Čini se jeftin ali definitivno najizdržljiviji mob koji sam imao. Nijedan htc mi nakon 6 mjeseci korištenja nije bio u tako dobrom stanju. Sgs2 nema ni crtice (sa stražnje strane, na najširem djelu, gdje mob sjeda, plastika je minimalno izgubila sjaj i to je sve)

Pretih mikrofon kod razgovora. Ako malo tiše govorim a sugovornik ima lošiji mob/zvučnik ne čuje me dobro, kada pričam na hd2, u istim uvjetima, to se ne događa. Nije velik problem, rijetko se događa da mi se netko žali.

Neprecizan gps. Locka odmah, to je odlično, ali "šara" u krugu od 30-ak metara kada uvjeti nisu optimalni. Kad voziš, a postoji paralelna ulica u blizini, zna prebaciti na tu susjednu, pa rekalkulacija rute itd. Iznimno nervira ali se ne događa često.

To su svi nedostaci kjih se trenutno mogu sjetiti, ako te još nešto zanima, tu sam.

Sve ostalo odlično, sve se pokreće trenutno i bez trzanja. Definitivno najbolji mob koji sam koristio. Preporuka.
    Zadnji uredio ce3hel : 22-11-2011 u 23:34
    Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    4.510
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim na slušanje glazbe, neovisno bilo to sa slusalicama ili na speakeru.

Mnogi su rekli da autobrightness krivo procjenjuje kada treba promjeniti brightness. Ali mislim dabi se to moglo i rješiti dobrim ROM-om.

Ali fakat me taj zvuk najviše muči, da li često slušaš glazbu sa slušalicama na ušima? Koliko je jak taj zvuk uopce kada pojacas na najjace? Ja znam da najjace na SGS 1 nije bilo baš OK...

Ne brinem se za vanjski zvuk, samo za slusalice...vanjski ako nije dobro i tkao imam prijenosni speaker koji je jači ako se već nešto ekipno sluša.

Datum registracije
    Apr 2008
    Mobitel
    Lg Hammerhead, hTC Leo
    Bodovi
    8.970
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S glasnoćom nema problema. Na 80% me počinju boljeti uši. 100% ne mogu slušati. Problem je u tišim dionicama, tamo gdje bi zvuk trebao biti čist i precizan čuje se nešto poput laganog struganja po kablu od slušalica-smetnje od procesora.

Glazbu ne slušam toliko često, puno češće internet radio, streaming. Kolekcija uglavnom 320, zna se naći i niži bitrste. Nisam audiofil, nemam interesa prema tome, tako da mi je zvuk zadovoljavajući.
    Zadnji uredio ce3hel : 23-11-2011 u 02:06

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni je zvuk na SGS I u kombinaciji sa In ear sluškama i malo podešavanja na voodoou perfektan. Na pola pojačam već me glava boli koliko glasno dere. Sad sam se malo razočarao kad sam čuo da je na SGS II zvuk lošiji
    Nije velika stvar, ali opet..
    T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3

Forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Galaxy SII
    Operater
    T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konacno je stavljen novi sof. za t-mobile korisnike preko kissa!

19. 'Hvala' kaže:

Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    iPhone 8
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.216
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.216, Nivo: 21
    Bodovi: 8.216, Nivo: 21
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kojoj je verziji riječ...ne mogu ga updejtati dok mi se ne napuni baterija :-)

Datum registracije
    May 2010
    Bodovi
    4.510
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao GT-R Pregledaj post
    Meni je zvuk na SGS I u kombinaciji sa In ear sluškama i malo podešavanja na voodoou perfektan. Na pola pojačam već me glava boli koliko glasno dere. Sad sam se malo razočarao kad sam čuo da je na SGS II zvuk lošiji
    Nije velika stvar, ali opet..
    Ali u kojem smislu lošiji, da li je slabiji ili?

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    SGS2 + 32GB
    Operater
    Tele2 Smart
    Bodovi
    11.209
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ReiKo Pregledaj post
    Ali u kojem smislu lošiji, da li je slabiji ili?
    To ti ja neznam jer nemam iskustva s time, ali citirat ću post iznad mojeg:

Galaxy s je imao wolfson čip, s2 yamahu koja je znatno lošija u reprodukciji glazbe. Ponekad se čuje se interferencija procesora. Voodo ne radi jer je drugačiji čip, developer je reko da je yamaha toliko lošija da ne bi bilo pozitivnih učinaka ni s programom. Naravno na vanjskom zvučniku to nećeš primjetiti. Nikada ne slušam glazbu na vanjskom zvučniku tako da ništa o tome ne mogu reći. Meni on služi za zvonjavu i to je to. S tim djelom sam zadovoljan.

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao drazen991 Pregledaj post
    o kojoj je verziji riječ...ne mogu ga updejtati dok mi se ne napuni baterija :-)
    2.3.5.
    -Moram nadodat da su napokon rjesili bug sa slusalicama
    -font je podebljan
    -animacija promjenjena (od samsunga)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Nov 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bok svima....zanima me kada bi kupila taj mobitel na pretplatu u t-mobile-u koja mi je tarifa najbolja jer se baš i ne kužim u ove nove EXTRA tarife....???

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S II ; X2
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    8.337
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.337, Nivo: 21
    Bodovi: 8.337, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pitao je netko, što je sa OTA updateom na t-mobile uređajima? Koliko vidim toga nema u izborniku pa i mene zanima u čemu je kvaka...

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mobitel
    Galaxy S2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moze pomoc .. jucer sam napunio mob prije spavanja i obzirom da je danas 1.12. dobio novi paket internet prometa .. ujutro kad sam se probudio internet potrosnja mi je bila 130 mb i baterija na 30%, sto mi se do sad nikad nije dogodilo .. sad me zanima u cem je fora .. ima mob vec dovoljno dugo da znam sve te cake, ali ne znam kako pogledati koja aplikacija ili sto vec mi je pocicala promet internet .. siguran sam da sam sve ugasio aplikacije i ubio ih s task killerom kao i uvijek .. wlan i te stvari su isto ugasene .. tako da ne znam u cem je fora i kako da provjerim to .. zadnja aplikacija koju sam instalirao mi je bila viber, ali ona je ok radila prije .. sad ne znam jel ima neke veze s ovim sad ..

drugo pitanje nevezano za prvo .. skidao sam aplikaciju preko wlana, a mob mi je sam prebacio da skida s internet paketa .. zasto? pitam jer sam prekoracio paket i dobio veliki racun sad .. zar nije da kad je wlan ukljucen da od tamo skida .. :S hvala!!

+ Odgovori na temu
Stranica 12 od 37 PrvaPrva ... 2 8 9 10 11 12 13 14 15 16 22 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. [Samsung I5700] Galaxy Spica - najava, info, slike
    By God's Servant in forum Samsung
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 11-08-2012, 13:32
  2. Samsung M220L Galaxy Neo:Najava,komentari...
    By Expresso in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 08-07-2011, 18:44
  3. [Samsung Galaxy 551] - najava
    By Vedranvex in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 16-11-2010, 15:23
  4. [Samsung Galaxy 2]-najava,info
    By Vepar in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 30-01-2010, 11:49
  5. [Samsung S5550]-najava,info