Evo ti moje iskustvo:
Imao sam 3gs i iPhone 4 i malo mi je dosadio ios pa sam odlucio isprobati androida. Kupio sam na bodove gs2 ovo ljeto kad se pojavio. Zadrzao sam ga 3 tjedna i proslijedio dalje te se vratio na iPhone 4. Sto se tice fluidnosti tu apsolutno neces imati zamjerki. Sgs2 je super brz k sve radi ko metak. Ima stotinu mogucnosti koje iphone ima tek kad ga jb. Sve mozes sta pozelis, ubost usb i citat podatke s njega, insalirat krekirane aplikacije ako to zelis, sve to na stock romu. Tek kad pozelis modati izgled sucelja i to trebas rootati. Zasto sam se onda vratio na iphone? Najjaci razlog je trajanje baterije! U odnosu na iphone suludo przi bateriju. Ja sam jedan od onih koji stalno nesto cacka, surfa itd. Iphone mi izdrzi barem dva dana. Sgs2 trosi bateriju naocigled, dok nesto radis na njemu vidis kako baterija pada. Prvih par dana sam ga punio dvaput dnevno. Posebno me nerviralo sta preko noci kad nitko telefon ni ne dira izgubi 10-20%. Iphone u standby ne trosi gotovo nista. Jako mi se svidja android ali to jenostavno nisam mogao prozvakat. Sad sgs2 u mog ocuha navodno traje dulje, on istina stalno gasi wifi i 3g, a nocu data uopce. Kod iphona to nista ne moras, eventualno izgasit 3g kad ne koristis, wifi mi je stalno on. Drugi razlog je surfanje internetom. Safari mi je jednostavno bolje prikazivao stranice. Cim ucita spremno je za citanje dok na sgs2 sam stalno morao zumirati, panati lijevo desno dok tekst postane citljiv. Mozda je to pitanje rezolucije ali i na 3gs-u su tranice izgledale bolje.
Ako ti ovo sto sam napisao nije bitno onda ces biti super zadovoljan sa sgs2!
Eto valjda nisam sve udavio:-)

Odgovori uz citat

.
(samom sebi) Ružna mi je kromirana tipka i glossy plastika kao na samsung televizorima. Uvijek mi se više sviđala mat obrada.

Bookmarks