ideš, kolki komarac!
^^ Jok. Lignja je.
OT: Slušam neku muziku...![]()
ideš, kolki komarac!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Dobro jutro, moram uciti ms word za hebeni kolokvij... A Word je hebeno zanimljiv u pola 7![]()
um... a kaj se tocno ima za ucit u wordu?![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
stoji, ali word je tako jednostavan i logican :ne zna:
a mozda je i do mene, jer ja nikad nisam igrala igrice, ja sam si otorila word ili paint (cesce word) pa se igrala s opcjama
imala sam perod kad sam zidove sobe umjesto s posterima obljepila s lyricsima pjesama uredjivanih i worduono, tona toga je bila..
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Yager ti je odgovorio, ima toliko opcija u sebi da to jednostavno nije moguće
Ali, nema veze, I think I aced that shit![]()
Isto kao i Access koji je frend na medicinskom veleučilištu morao učiti.
Samo što se on još manje koristi.
Pa- neće medicinska sestra ili doktor raditi bazu podataka...![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja sam na prvoj godini Excel radio do najsitnijih i najnepotrebnijih detaljaPrvo moraš položiti Excel da bi mogao izaći na kolokvije iz poslovne informatike. Ali to mi je super. Jeste da ga na trenutnom radnom mjestu ne koristim, ali dobro.
Україна
Vi samo mislite da je Word bauk, a kada treba napraviti nešto složenije od tablice, viči pomagaj![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jel se moze igdje kupiti magnezijeva traka?
Trebao bi ju za pokus...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Makro naredbe, umetanje komentara, prijelomi stranica (page, column, još neki), pisanje naredbi u Visual Basicu za aplikacije, praćenje promjena, umetanje legacy addonova (padajuće liste, check box) enkripcija dokumenta, protekcija dokumenta, ubacivanje data labela na grafikone, uključivanje i podešavanje reviewing panea, cirkularna pisma, picture captioni, umetanje quick partova u header and footer (tipa automatsko ažuriranje datuma ili veličine dokumenta), izrada svojih stilova etc etc etc.
Poznavatelji Worda znaju da je popis onako, amaterski no ovo je samo indikativno za Lunu![]()
Ti kao da si diplomski pisala na mašini
Samo kažem da mnogi misle da znaju pisati u wordu i onda im je uradak tehnički neispravan jer ne znaju koristiti osnovne alate (paragrafi, oni kurčeki gore na ravnalu itd). Jbga, većina kaže da zna word pa im se to znanje kasnije preslika u metode pokušaja i pogreški. U svoju obranu ću reći da pored svih radova koje sam pisao u wordu, a napisao sam ih preko 20, javno i odgovorno tvrdim da bih rado pohađao tečaj worda
Postoje jako debele knjige o tome kako se pišu seminari/diplomski i još deblje kako to isto prenijeti u word. Dobro, sumnjam da su ove druge deblje![]()
Za maturalni rad ti neće trebati, ne brini![]()
Kao prvo gdje su ti cizme i carape plave boje ????Sada ti ide odmah zahtjev za pokretanje stegovnog postupka sukladno pravilniku o sluzbi u OSRH.Jos te nisu naucili da uz odoru prikrivno modre boje u digitalnom tisku idu cizme a ne cipele
Inace ja ulovim na mojoj poziciji 2 kile lignji i 5 kila orada ili brancina u sat vremena![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Raul na tvojoj poziciji se ulovi uz panulu vise od jednog brancina..jednog ako bas nista neznasza lignje znam da sad tamo lovite jer ste sve molove zacrnili-Tile se u grobu okrece
A sad sta se unforme....ja sam novu zaduzio al naravno ne svoj broj pa i dalje nosim onu "postarsku"plavu i samo mi fai davidova zvijezda na ramenu pa da me nkako nemogu zamjenit
To je onda kao "take away" trgovina?
OT: Bio sinoć na koncertu Bajage i Jelene rozge. Dok je Momčilo ss instruktorima svirao ja sam uživao,Jelenu nekako izdržao i ošo spavat...![]()
da al malo je takvih koji samo za veceru uzmu...bar u mojoj firmi cigana
veselju nikad kraja prvo je sestra rodila prije 20 dana a sad sam saznao da cu i ja postat tata jos jednom. bankrot samo takav![]()
crap...popodnevni powernap je uzeo malo previše maha....dobro jutro![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Doš'o mi mob'tel sa servisa
već je optimiziran i spreman za daljnju upotrebu...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Bookmarks