To su ti slušalice za komp, imaju dva jacka. To želiš furati na mobu? Mislim, slušalice će ti raditi kao i svake druge za 20 eura![]()
Nasao sam Logitech Notebook Headset H165 u Sarajevu za 21 Euro. Malo su skuplje ali momak me uvjerava da su super i da ih on ima. Mozete li mi vi molim vas reci sta da radim? Kakve su to zaista slusalice,jer se ja u to bas slabo razumijem ?
http://www.logitech.com/en-au/webcam...s/devices/5756
Ili imate neke druge da mi pridlozite isto do 20 Eura a moze i jeftinije ..hehehe
Sad bih uzeo neke kvalitetne da sam miran duze vremena, da kad promjenim mob da mi ostanu moje sluske![]()
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
To su ti slušalice za komp, imaju dva jacka. To želiš furati na mobu? Mislim, slušalice će ti raditi kao i svake druge za 20 eura![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne zelim za komp,nego na mobu. Za komp a ponekad i za mob planiram uzeti Canyon Rising sun ove nove neke. Molim te reci mi kako ti se one cine,jesu dobar izbor? Ovako na izgled mi izgledaju super,mozda malo ne jer su crvene ali sta cuIli za te pare ima nekih kvalitetnijih?
A sad da se vratim ovim za mob.... http://mp.imtec.ba/ArtikliMal.aspx
Eto ti link sta ovi imaju. Tu su i ove rising sun. Ima li tu nekih dobrih in-ear da si ti cuo za njih da mi preporucis?
P.S. Dobio neke pare pa da se pocastim novim sluskamaI jel malo pederski ako budem nosao one crvene pa da kupim neke normalne
(NADAM SE DA NIJE )
EDIT: Odustajem od ovih rising sun. Bjezi sta ce mi to... da mi se jos ljudi smijuZato cu kupiti neke kvalitetne in-ear slusalice da imam za duze vremena
Do nekih 20ak eura necu da dajem puno para na to
Na onom linku bih rekao da nema nista kvalitetno.. ne znam gdje to uopste kupiti u Sarajevu. Ti ako mozes preporuci mi par njih dobrih pa cu ja pokusati nesto
Ako nista mogu izvaditi Visa Carticu pa naruciti
![]()
Zadnji uredio stevan94 : 17-10-2011 u 15:31
Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))
Stigle mi EP-830, a večeras idem po KM92.
Iako slušalice nisu burnane jer su nove, bass je zasad solidan, ali su mi nekako malo pretihe.. ili mi se barem čini..
Desilo mi se nešto veoma čudno danas. Koristio sam EP-630 (one kojima neradi lijeva slušalica) kao i svaki dan, i slušam muziku samo na desnoj slušalici, idem preuzeti EP-830. Iskopčam iz mobitela slušalice, preuzmem 830, uštekam stare sluške i neradi ni desna. Mrdam malo kontakt kod priključka za mob i dobiva nakratko zvuk ali se gubi. Znači slušalice krepale baš kada sam kupio nove. Čudno, zar ne?![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Još jedno pitanje vezano za MEElectronics... Vi koji ste kupovali od njih, kako stvari stoje s carinom, tj kolko cu jos dodatno platiti osim onog iznosa koji dam preko paypala?
Nista. Ispod 300 kn se ne placa. Mada sam ja narucivao i poveci paket zvucnika koji su bili preko 450 kn pa nista nisam morao.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Stigle i ove Kanen KM92.
Zvuk čak i nije tako loš, vjerojatno će se još malo poboljšati dok se razrade.
Dizajnom su mi odvratne, ovo drvo mi je preružno i još u kombinaciji s onim rozim čepićima..
Ali realno, 6$ = ~25 kn, za te pare mi nije bitno kako izgledaju, samo nek fino svira
EP-830 su naravno zvukom bolje, mada me nisu nešto impresionirale, ali burnanjem će to biti bolje.
Definitivno ću si naručiti još par komada rezerve ovih Kanen slušalica, za te pare su odlične
EDIT: Da nepravim dupli post bezveze, molio bih nekoga tko ima Creative EP-630 i garanciju da mi se javi na PM da ga nešto pitam. Hvala.
Zadnji uredio GT-R : 20-10-2011 u 23:08
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Narucio 2 para M9 od MEElectronicsa... 56 dolara. Ima šanse da ne bude carinjeno? Kako se carini? Po cijeni ili od oka? Kolko % ?
Btw, tek sad sam ih kupio jer paypal ne podržava kartice zagrebačke banke, pa sam otvarao novi račun u drugoj banci... možda nekom bude korisna informacija![]()
Može preporuka za neke in ear sluške za do 150kn?
Glazba koju slušam je zbilja raznolika (dobrim dijelom je EDM u pitanju no ima i rocka, popa td.) no volim malo topliji zvuk kao i malo jači bas.
Naravno, ako sam prezahtjevan s obzirom na budžet recite mi koji je best buy![]()
Ako ti naplate bit će kojih 20-25% od ukupne cijene(s poštarinom). Uvijek si računaj tako negdje 20-25%.
Normalno ima stvari na koje se carina ne plaća(tipa komponente za računalo....), no o tome ima sve na stranicama carine.
M9 predložene na stranici prije
Na slijedeci nacin;ukoliko carnik koji uzme tvoj predmet i zakljuci ( po vlastitom nahodjenju ) da isti kosta vise od 160 kuna, na kucnu adresu poslati ce ti dopis ( koji ces platiti 10 kuna ) te ce od tebe traziti da im na broj faksa dostavis racun paypala za proizvod.Nakon toga odredjuju carinu ( ako proizvod istoj podljeze ).Carina se racuna na ukupni iznos ( cijena i shipping ), te se na sve to dodaje 23% pdv.Nakon toga ti salju ili uplatnicu za uplatu davanja ( carina plus pdv ) ili prilikom podizanja u posti platis sva davanja i kada ista platis mozes dobijes posiljku.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Evo pošto dobih na mail kupon sa popustom od 55% i par dolara popusta na šiping, odlučih se naručiti meelectronics SP51P hmmm, dosta ih hvale a koštaju skoro duplo od M9P inače... Ajde jedva čekam da čujem jel sam se zeznuo hehehe!
nema vece face od Isusa
Znam da baš nema veze s temom, al sad da neotvaram nepotrebno novu temu...
Jel ima ko kakve externe zvučnike za preporučit da se spajaju na 3.5 mm jack?
Nešto kao što je Sony Ericsson radio za walkmann modele, napajaju se iz mobitela.
Evo da se i ja oglasim..
Imam neke Pioneer slušalice, nisu in-ear, al sam zadovoljan sa njima. Ali kad npr idem na vožnju sa biciklom, ne čujem zbog prometa muziku. I plus nemam onaj gumbić za iPod kontrole. I naletim ja na SENNHEISER MM50 slušalice.
I sad, pošto ih na ebay-u ima za cca 80 kn, ne znam jel se to isplati ili ne... Čitam po netu i vidim da krepava gumb na mikrofonu.
Jel ima neko neki prijedlog za in-ear slušalice sa tim gumbom i mikrofonom, a da je zadovoljan?
P.S. nisam nikad zapravo koristio takve slušalice iz razloga što mi znaju ispadat iz uha (kližu polagano iz uha i onda samo ispadnu). Jel to zbog toga kaj sam one gumice krive stavio na slušalice, ili jednostavno imam defektna uha?
E: sad vidim kaj je GT-R napisal.. Mogu ti preporučit X-MINI, prezadovoljan sam sa njima. Odličan zvuk, baterija traje jako dugo (meni trenutno jedno punjenje drži sad već 6-7 sati).
One day, sky went blue...
Ja jošuvjek čekam svoje sp51p... ovaj put su spori ko puževi! I uz sporost morat ču platit porez, ali ako ništa drugo sad znam makar da su stigle do Rijeke
nema vece face od Isusa
Malo sam se zabrinuo... Neznam da li ču uopče dobiti sluške... Zašto? Jer mislim ili neznam koliko dugo ovi na carini drže robu koju mi obični smrtnici naručujemo is inozemstva...
Naime sluške su stigle u carinsku zonu 08.11, a meni je obavjest stigla tek 17.11! To je ono što se dobije kad moraš platit carinu, tj. moraš im faksirat račun (žurno) da bi oni ocarinili naručen predmet. Faksirao sam im račun odmah drugi dan u jutro. Danas je 24.11 i još mi nisu stigle...
nema vece face od Isusa
Malo ti je guzva ovih dana na carini, tako da se paketi dugo cekaju.Nazovi carinu u Rijeci ( imas broj telefona na onom pozivu sto si dobio )Ako imas tracking number pripremi njega i ime i prezime jer ce te carinik to pitati.I ne brini se nista sve ce biti ok, ponovaljam jos jednom da je na carini malo guzva ovih dana.Raditi ce i subotom da stignu sve pakete pregledati.
Na papiru mi piše samo broj faxa....
nema vece face od Isusa
Carinarinica Rijeka
I to je i telefon i fax vjerojatno
Pogledaj malo bolje taj papir, trebao bi pisati i broj telefona gdje mozes dobiti informacije...prva tri broja su ista kao za fax.Ukoliko ga ne vidis nazovi Hrvatske Poste na broj 0800 303 304 i reci im da ti je posiljka vec dugo na carini u Rijeci i pitaj da ti daju broj carine gdje mozes dobiti informacije.Nisam doma a broj carine neznam napamet.
Oni brojevi s carine.hr nemaju veze s poštanskim prometom i najčešće će vas par puta preusmjeravati prije nego dođete do prave osobe.
S mog poziva:
"Usmene informacije vezane uz carinski postupak možete dobiti na 051 525 751 od 8 do 12h"
Sjećam se da ćeš ih malo teže dobiti na taj broj
Uz ovo, imam sejvan i sljedeći broj kojeg sam nekada zvao:
051 525 727
Zadnji uredio xlr : 25-11-2011 u 12:42 Razlog: Greška u pozivnom broju, ispravljeno u 051
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hvala, pokušat ču...
nema vece face od Isusa
Kako je proslo...jesi rijesio sta?
Bookmarks