Jel se zna kad ce sluzbeno izac Belle za N8?
Baterija meni traje isto, a to je uvijek puna tri dana. Najvise koristim za internet wlan/3g, slanje mailova, slusanje muzike preko fm transmittera u autu. Znaci s Anna-om ili Belle potrosnja baterije je identicna. Aplikacije koje su radile na Anna-i rade i na Belle bez problema, a sto se tice tema ne znam jer uvijek koristim defaultne. Hardverska tipka za meni i dalje sluzi za to, i za task manager. Za ulazak u meni na Belle imas i tipku na ekranu, tako da ovu hardversku koristim za multitasking.
Jel se zna kad ce sluzbeno izac Belle za N8?
ne zna se, nadam se da će bit do kraja godine
Naišao sam na glasine koje spominju tjedan-dva, ali osobno sam malo skeptičan.
Ne mogu se sada sjetiti odakle te glasine, ali kad/ako se sjetim javim![]()
26.11. bi trebalo službeno Belle izaći za sve Symbian^3 telefone.
Ma, možeš misliti! Ja za N8 još nemam update na v0.25.007...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ja sam na tu vijest naleto neki dan, ali sad više ne mogu naći gdje. Niti me to jako dira jer na svojoj N8 imam Belle već nekoliko dana, koje je pravo osvježenje za mobitel.
BTW-ima li Belle mogućnost stavljanja sata u sleep modeu, a da je vidljiv bez da se mora stisnuti tipka, kao što je imao original Symbian 3 i Anna?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
http://www.gsmarena.com/symbian_carl...-news-3394.php
Izgleda da je Belle zadnji update za nase (sadasnje) mobitele
Misliš na "Power saving"? Meni je sat prikazan kad uključim tu opciju.
v25.007 nije isto kao v22 i v24 već je update obe verzije, nemogu više naći službeni change log ali uglavnom ništa drastično
Nije bitno. Ako ti dođe preko OTA updejtaj ali sada flashat zbog toga nepotrebno.
Procurila Belle i za C7 danas, jedino negativno u odnosu na N8 je sa šta se na C7 ne može se downgrejdati softver pa tako na vlastitu odgovornost...
http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=57985.0
Pojavila se jedna verzija Belle za N8 na NaviFirm-u!
Istina
uskoro bi se trebao pojaviti i ostatak na navifirmu (navodno brze nego anna)
Do polovice prosinca bi trebala izaći za većinu regija preko OTA, NSU-a i Nokia Suite-a.
To su opet samo neka nagađanja, ali ako stave i druge verzije na navifirm danas/sutra trebalo bi za par dana počet sa updejtovima. Jedino čudno je što su stavili samo ovaj jedan i to neki brandirani T-mobile poljski, inače prvo uvijek idu ne brandirani.
kostantno navifirm zapinje, tako da.. neshto se dešava!!
Ona verzija je čini mi se maknuta sa navifirma a druge nisu još stavili, tako čini mi se da je netko greškom stavio tu verziju pa tko zna oće ta belle tako brzo...
Izleda ništa od službene Belle ove godine...a stvarno sam mislio da su Nokiji došli sebi ali izgleda sve po starom.
Bila je informacija prije odprilike mjesec dana na gsmareni da će službeno doći Belle za N8, C7, E6 itd. u prvom kvartalu 2012.
Bookmarks