jednostavno nemam access u root
je, na prompt je postavljen
jednostavno nemam access u root
Jbg, ne znam onda. Ako imaš instaliran custom recovery preporučam instalaciju Cyanogenmoda:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1293188
To je Android 2.3.7, i radi puno brže i responzivnije nego stock rom.
Ako nemaš, onda pokušaj napraviti hard reset, navodno bi trebalo ići tako da ugasiš mobitel i onda pritisneš odjednom dvije fizičke tipke na dnu telefona i donju tipku za glasnoću, i tako drži desetak sekundi.
EDIT:
Jesi pokušao u Gingerbreaku unrootati mobitel? Pa nakon toga opet root?
Hard reset sam napravio oko 20 sati, i sve je po starome, neznam niti sam moram još malo googlati, svejedno hvala ti na savijetima. pomoglo je koliko toliko.
Jesi pokušao napraviti unroot pomoću Gingerbreaka?
jesam i napiše faild, only read
E ovako. Program SetCPU napiše mi ovako Root access not detected. If you checked Superuser Premission and SetCPU still cannot get root, there may be a premission issue with you rom
Zna li tko kako rucno rootati P350?
Kod pokretanja Gingerbreak aplikacije prijavi mi grešku
"Parse Error
There is problem parsing the package"
Pokušao pokrenuti verzije 1.0 - 1.2. Uvijek isto.
Ostale aplikacije prihvača instalaciju.
Hvala
PS
Može li problem biti zbog instalirane aplikacije apk advisor. Ako da kako ju deinstalirati - blokirati?
Zadnji uredio Dambo : 03-11-2011 u 11:10
Ja svoj problem još nisam uspio rješiti, superuser apsolutno nedozvoljava pristup niti jednoj root aplikaciji. Neznam više šta napraviti. Kada pokrenem Gimgerbreak imam opciju root i unroot, a kada kliknem unroot piše faild only read write.
Ja bi molio za pomoć, ako je ikako moguće..
Ovako, imam problema sa rootanjem ovog mobitela, naime, nakon svega što na početku treba napraviti, znači od prebacivanja .apk na mobitel, do uključivanja debuginga, i pokretanja gingerbreaka, te prilikom što pritisnem tipku root u tom programu, mali prozorčić u kojemu piše kako ovaj proces može potrajati par minuta meni stoji cijelo vrijeme..znači nije mi se maknuo s te pozicije i duže od sat vremena čekanja da roota mobite...
Pa ako ima netko objašnjenje da mi napiše bio bih mu zahvalan..![]()
Bilo bi dobro kad bi instalirao Android SDK na računalu. Pa spojiš mobitel USB-om na računalo (s uključenim debugging modom), pokreneš ddms program iz /android-sdk/tools mape, i onda na mobitelu pokreneš Gingerbreak i ponoviš cijeli postupak za rootanje. U ddms prozoru bi trebao vidjeti output s mobitela, odn. problem zbog kojega rootanje ne ide.
Nemoj me tražiti da ti objasnim kako se instalira i podešava SDK, pisao sam ovdje na forumu, a i na internetu postoji mali milijun uputa, pa potraži..
Hvala na odgovoru..evo me jedino zezalo, jer nisam znao da bi tako mogao riješiti problem, a SDK več imam instaliran i podešen..
Evo sad kad sam isprobao, ne javlja mi nikakav problem taj program niti išta, normalno i dalje mi je na mobitelu učitavanje root-anja te se ne ukazuje nikakav napredak..čini mi se da ću odustati od root-anja..
Zadnji uredio dodok : 16-11-2011 u 17:46
evo mene s istim problemom i istim mobitelom.
Sve probao, Superoneclick, gingerbreak, z4root i uvijek ista stvar....sve do pola...i dalje ne ide
@Rodney
mogu li instalirati cyangenmod i bez root ovlasti ???
i kako? ne tražim esej...ali vidim da ti je sve već poznato pa me samo karatko uputi...brzo učim![]()
Ne možeš ništa od toga napraviti na mobitelu bez administratorskih prava. Ukratko, moraš prvo rootati mobitel, pa instalirati custom recovery, i onda pomoću tog custom recoverya eventualno napraviti backup postojećeg roma i instalirati novi rom. Simple as that.
Zašto vi ne možete rootati, nemam pojma. Ja sam bez ikakvih problema dobio root ovlasti. Koristio sam Gingerbreak.
Preporučam da i dalje pokušavaš s Gingerbreakom rootati mobitel, jer tko zna, možda uspiješ. Ako saznam u čemu bi mogao biti problem, javim se ovdje.
evo ukratko zašto ne možemo root-ati: radi jbng stock firmwarea. dakle, primjetio sam da je moguće root-ati samo one p350 koji imaju verziju v10C ili nižu. ja sam imao v10G pa zato nije išlo. ugl, downgradeo sam mob ( 3sata sam tražio taj firmware i jedva ga našao jer je lgmobile.com izbrisao taj stari firmware), kasnije sam probao rootati sa SuperoneClick ali nije išlo, ali uspio sam sam sa Gingerbreakom 1.2![]()
a poslije je išlo sve od šale...custom recovery, pa cyanogenmod 7.1.0
i sad radi ko raketa
napokon.
Postoji neki tutorial kako se vraća stock rom? Preletio sam temom, ali se ništa ne spominje..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
evo ovdje: http://www.sleetherz.com/2011/09/how...irmware-v-10c/
btw tu je i onaj v10c firmware na kojeg sam downgrade-ao
Hvala
Ovaj v10c mislim da već jest na mom mobu (ne mogu provjeriti, nije kod mene). A koja je caka s dvije verzije v10f? ACISSV i ABALSV.
v10f je pretpostavljam najnovija verzija usprkos tome što svi na prvo mjesto stavljaju v10c?
@Rodney i vi koji malo duže vozite custom romove:
Da li je Cyanogenmod vrijedan truda jer mob bi koristila cura koja sve što od njega traži je brzina i barem neka stabilnost (u rangu sa stockom). Uvjet je da wifi i 3G rade bez problema (da se ne prekida veza dok je mob duže u standbyju - čest problem na jeftinjacima, ali na stocku radi super) i opet da je malo brži generalno (tu bi uletio OC). Ili imate prijedlog nekog drugog stabilnijeg roma? Froyo, GB, svejedno.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
najnovija verzija je v10g i ta se lako nadogradi sa LGMobile update-om. Verzije su različite po region kodovima (ACISSV i ABALSV, AC.....)
i mogu ti reći da je ta zadnja verzija užasna....sve je usporeno...pa me to ponukalo da stavim cyanogenmod
i sve radi brzo i dobro, samo malo imam problema sa postavkama za 3G
lega hvala jako si mi pomogao
još nešto daj link za cyanogenmod i kratke upute pleas
evo link je tu: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1293188
a ja sam ovdje pročitao kako se moda: http://forum.cyanogenmod.com/topic/2...0/page__st__60
Cyanogenmod definitivno. Onaj stock rom je malo žešći šrot. Mobitel mi je j*beno prodisao kad sam stavio Cyanogenmod, ne bi ni rekao da ima tako malo RAM-a, kako leti u odnosu na ono stock govno.
Bio sam koristio i neki ruski Froyo, no to je neki tip samo malo modificirao stock rom, povećao heap size, promjenio framework, i neke sitnice, a u suštini nije bio puno bolji nego originalni LG rom.
Ovaj Cyanogenmod je čudo Božje, za ne povjerovati. Nema nikakvih zastajkivanja, učitavanja ikona na home screenu (kao kod stock roma) i ostalih gluposti. Tek sad mogu normalno raditi na mobitelu.
Sve radi osim vibre za soft tipke, ali sam se navikao i sad mi ni ne treba. Uglavnom, nemaš se šta misliti, stavljaj Cyanogenmod.. BTW, taj Cyanogenmod ima uključen overclock kernel, i proc može maksimalno na 844 MHz, ali ga ja držim na 806 MHz jer na više postaje nestabilan..
Bookmarks