Procitao Metro 2033., svaka preporuka, knjiga je odlicna![]()
ade ne lazi, ruzno je to, okrivit telekome, VrbovAc i tako to. priznaj, nije te bilo dva tri dna jer se nisi stigao otrijezniti od martinja
OT: muz spava, dete spava, ja uzivam u svojih par minuta mira s vrucom cokoloadom.
samo sam malo pretjerala s cimetom, al dobro, popit ce se![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Procitao Metro 2033., svaka preporuka, knjiga je odlicna![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Da, izgleda da je to u pitanju
A ništa onda, očito moram svaki, ali baš svaki dan biti tamo i spamm... ovaj, pisati smislene postove![]()
Došel mi je onaj kalkulator kaj ste mi rekli da uzmem. Fora stvarčica
ali kolke su to upute...kaj ja sad to sve moram pročitat?
![]()
One day, sky went blue...
Mislim da sam vidio t-macu...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ajde sad rješi ovo
http://www.facebook.com/kolektiva/po...50465253675763
Prepisujem njihova imena na listu za odstrijel![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jesam ja to upravo napisao "rješi"? Sramota mi oči pokrila![]()
Ma daj...
Ajde da je neko natjecanje pa da moraš što prije odgovoriti (makar- i onda...)- ali još uz neograničeno vrijeme ljudi fulaju...
Kad smo mi bili mali (), fore su bile tipa ono zbroji sa umnoškom od ova, pola padne u potok, trećinu ti ukradu... na kraju ti pogodim koji si broj zamislio
I ova:
"Tri prijatelja iznajmila su hotelsku sobu i platili po 10 dolara svaki.
Soba je kostala 25 dolara umjesto 30 dolara tako da je vlasnik hotela
poslao radnika da im vrati 5 dolara. Svaki od prijatelja je uzeo
po 1 dolar a radniku su dali 2 dolara za njegovu uslugu. Dakle:
Svaki od prijatelja je platio po 9 dolara za sobu.
To je ukupno 27 dolara.
Radniku su dali 2 dolara.
Što se dogodilo sa jos jednim dolarom kojega nema?"
A, danas je "mind blowing" zadatak sa redoslijedom prioriteta najosnovnijih operacija...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Ja to još dan danas nisam shvatil. Da, popljuvajte me i špotajte no nisam upregnuo vijuge da skužim
btw ako nitko nije skužio T-maca se javio![]()
Da, zdravo T-Maco!![]()
Україна
Prošla T-maca preko puta...
OT: Upala grla,antibiotici vec dva dana,al ja i dalje ne mogu ni slinu progutat,ni jest ni pit ni ptičat. Totalno sam u banani i sutra idem zatuć doktoricu jer onakav pregled od 12 sekundi ni krepani miš ne zaslužuje. Kao zini,ajme šta ti je grlo crveno. Sestro napišite mu Klavax ili koji je već quratz i neke za kašalj,a ja ne kašljem...![]()
te ket te ket teeeeeeekeeeeeeet![]()
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Zato baš!
"Produktivni kašalj"- kako pišu na reklamama u autobusu (na kojima su napravili odraz krive bočice).
Stvarno ne znam tko to radi u tim oglašavačkim/tiskarskim tvrtkama... Ako ja primjetim tu grešku sa polovice autobusa...
OT: Sutra pišem matematiku.
Nemam visoka očekivanja![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Stavil sam si novi avatar. Malo se igram sa Gimp-om, pa eto, iz dosade
OT: učim povijest....
One day, sky went blue...
Čeprkam cio dan po Android emulatoru, pokušavam dignuti custom ROM u njemu, ali nejde![]()
Bem ti rupe u rasporedu, imam faking 6 sati pauze između predavanja, srećom pa se mogu zaletit na 2-3 sata doma na ručak i odmaranje![]()
A gle, na vlak mi ode 35-50 minuta, ovisi kojim vlakom putujem i da li kasni ili je na vrijeme. Od doma do kolodvora mi treba cirka 15 minuta a toliko mi treba od kolodvora do faksa. Naravno, računaj vrijeme čekanja vlaka kao i povremeno čekanje busa jer neka predavanja imam skroz na drugom kraju grada![]()
evo sta se je radilo
Uploaded with ImageShack.us
Jel' to sipa?![]()
Україна
Bookmarks