Ne znam za tu aplikaciju ali spominješ particioniranje. Iz toga zaključujem da moraš napraviti ext particiju a to je onda slično app2ext ili kako već tko to nazove. Tamo se također linka dio sd kartice (ext particija) da glumi internu memoriju.
Link2SD je vec prastara fora i radi apsolutno isto sto i app2sd, a2sd+ i slicni, samo sto ima lijepo sareno sucelje preko kojeg mozes birati koje aplikacije hoces idu na SD a koje ostaju na internoj.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919326
WifiKill - disable internet for network hoggers
ps. molim te ugasi u Tapatalku "Sent from...."
trebalo bi mi naziv nekog programa koji bi mi zakljucavo ulaz u poruke ili slike npr
hvala
App Lock
App Lock - App Protector
No u samom GO SMSu možeš to napravit, također i u QuicPicu
pozdrav. napokon mi je stigao SII (android ver 2.3.3.).
namjestim meil account (POP3) preko Email default aplikacije (iskreno jos ne kuzim koja je razlika izmedu toga i Gmail default aplikacije) i ponekad kad skine meilove odjednom nestanu. ne odu u trash ili negdje drugdje, nego jednostavno nestanu. vidio sam na netu da dosta ljudi ima problema stime, ali nisam uspio naci rjesenje.
samo da napomenem da se ne radi o "leave the message on server" ili nesto slicno jer je ovo meil account napravljen specificno samo za mob. na njega forwardam sve ostale meilove.
jel ima neka slicna aplikacija za meil koja podrzava google meil (POP3) ili se jednostavno trebam bacit na noviji FW jer je ovaj bugovit :-(. mislio sam ostat na defaultu tjedan/dva dok se ne naviknem na adnroid, a onda rootat i upucat galnet ili cyanogen.
hvala.
Zadnji uredio marklari : 08-11-2011 u 12:48
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
Koristi gmail aplikaciju, vjerojatno je bolja i odmah ti radi push.
Da stvano, kad vec radis sa gmailom, odakle uopce ideja komplicirati sa generickom Email aplijacijom i (danas vec prilicno zastarjelim) POP3 protokolom kad ako nista drugo postoji moderniji i puno bolji IMAP? A pogotovo kad postoji i sluzbena Gmail aplikacija koja je upravo zato i napravljena.
(Ne vidis razliku? Pogledaj bolje.)
Rasprava o KIES-u i opcenito o azuriranju OS-a je ovdje off-topic.
Zadnji uredio ravilov : 08-11-2011 u 12:40
IMAP mi se ne svida kako funkcionira i njegova usporenost. ja sam old school i zelim meilove primit na pop3 nacin. netreba mi syncanje sa servorom i sta ti ja znam, to su za mene samo komplikacije.
kompletna prica ide ovako. imam 2 gmail accounta koji mi dolaze na komp/laptop. bilo je prebolno to nastelat da dolazi i na iphone kako spada pa sam odlucio napravit dodatni gmail account koji je upucan u iphone (sada u SII) sa pop3 i sa one 2 adrese forwardam na taj account u mobu. tako mi je najednostavnije jer zelim da mi meilovi dolaze i na komp. radi se o ogromnim kolicinama meilova i zato mi to treba na taj nacin.
dakle iz tvog komentara zakljucujem da Gmail aplikacija nema mogucnost POP-a vec samo IMAP?
poz
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
To da si old school, to sam vec shvatio po tome sto se po svaku cijenu zelis drzati prastarog POP3.
Sluzbena Gmail aplikacija nema veze ni sa POP3 ni sa IMAP vec radi na svoj vlastiti nacin (push, sync i slicno), te je po meni najbolji nacin povezivanja kad se radi s gmail accountom.
Ne znam, osobno ne koristim mail na mobitelu osobito cesto, no sigurno ima razloga zasto su isli raditi bas posebnu aplikaciju za to...
No ako bas inzistiras na tom POP3, probaj K9 Mail. Osobno ga nisam nikad probao no vecinom ga hvale.
OMG, IMAP je kompliciran a ovo tvoje nije?
FYI, mailovi dolaze paralelno na komp i na mobitel. Kad obrišeš, pošalješ, arhiviraš... vidljivo je na svim uređajima. Gmail aplikacija omogućava više accounta i prilično detaljno podešavanje što će se sinkronizirati, notifikacije za svaki account, mail grupu... I još si staviš power widget kojem po potrebi pališ/gasiš sinkronizaciju da ne dolaze mailovi bez veze na mobitel dok sjediš za računalom.
dali koristite antiviruse na mobitelima sa android platformom, i koje? hvala
A cemu bi to sluzilo?
Ukratko - ne, ne koristimo. Nema ni smisla ni potrebe.
Dobrodosao iz windows svijeta, ovdje je sve drugacije.![]()
Nije da baš nema smisla, samo je pitanje odakle skidaš aplikacije. S marketa su jako male šanse da ćeš nešto pobrati osim ako ne skidaš 'njavu. A upitno je i koliku štetu mogu napraviti.
http://twitpic.com/7c2ebj
Ne koristim antiviruse, ali imam Lookout koji eto slučajno ima i taj neki spyware detektor...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
O itekakvu štetu mogu napraviti ako se napiše baš pravi virus. Poslati kompletan phone book, mailove i kalendar, poslati SMS/MMS svima iz phone booka ili ih nazvati, nazvati neki broj u inozemstvu i nabiti ogroman račun, kupiti gomilu aplikacija na marketu, pratiti GPS-om korisnika... To su samo neki od primjera koji mi padaju na pamet. Sjeća se netko dialera u doba modema? Čudi me što se još nije pojavio takav virus.
Antivirus nisam koristio do prije mjesec, dva. Ne znam koliko je istina ili ne, ali ne zelim riskirati da mi neka aplikacija pocne slati poruke, zvati... Koristim NetQin Security, odlicna aplikacija. Provjerava aplikacije, mail, pozive...
Sent from my Desire HD using Tapatalk
M. U. F. C. - Not arrogant, just better
Trebam pomoc...
Dal ima koja aplikacija slicna ovoj "punch bag buddy", ova je na iOS-u.
Post je obrisan ali nisam ja.
Da, slazem se da na svakoj platformi uvijek postoje maliciozne aplikacije, no tome bi na Androidu trebala sluziti potvrda davanja prava prilikom instalacije. Vise od toga sumnjam da moze i bilo koji a/v napraviti (pogotovo na nerootanom telefonu) bez da bjesomucno prati tijek izvrsavanja svake pojedine aplikacije te time znatno uspori i zagusi cijeli sustav. A ako instaliravas raznorazne cudne aplikacije iz svakojakih neprovjerenih izvora, sam si si kriv.
Ovo doduse ne pricam iz iskustva jer nisam nikad imao nikakav a/v ni nista slicno, niti imao zelju ni potrebu za time. Moja filozofija je da je na Androidu common sense korisnika najbolji a/v, i to me dosad odlicno sluzilo.
Mozete li reci neke igrice koje se mogu igrati preko bluetooth-a. Znaci frend na svom droidu, ja na svom. Ili jos bolje, da nas vise moze igrati :-)
Sent from my LG-P920 using Tapatalk
Evo nesto zanimljivo
Kupio sam kameru za auto(za parkiranje u nazad),ali nemam neki monitor na kome cu da gledam sta se desava iza mene,pa da li je moguce tu kameru skopcati na xperiux10(ima tv out) preko nekog prikljucka ?
A evo i slika kamere sa kablovima koje imam:
http://www.hottestdealever.com/prod_.../HDE-N92-Z.jpg
Koristim trenutno Dropsync za sinkronizaiju sa dropbox-om i ok je, koristim na ručno...Zanima me jel postoji kakva aplikacija (ili nekako da dropsync podesim) da mi jednosmjerno sinkronizira DCIM folder tj. slike - samo da ih šalje na dropbox i ništa više. Nove slike ako imaju lijepo pošalje i gotovo. Ne želim DCIM staviti da je sinkroniziran kao ostali folderi pa onda ako pobrišem na kompu (slučajno) ili se dropbox poblesavi pa obriše štogod u DCIM-u...
Imam i sugarsync account ali sam ga maknuo jer ljudi vele da stalno uploada iste fajlove iako nije bilo promjene...a osim toga, dropbox-dropsync kombinacija mi radi odlično. Jedino sam eto nepovjerljiv prepustiti brisanje dropboxu-dropsyncu kad su u pitanju bitnije stvari...
Bookmarks