Vidim ja da me svejedno nisi skontao.
Evo ti crtež nabrzaka.
http://www.slike.com/?v=q4vQ5.png
lampica je u tipkalu
znaci samo zice od zvona dalje za povuc. to mi je najlakse jer nema busenja iz kuce van a zvono premjestam na drugi zid cca 30 cm dalje
hvala
Vidim ja da me svejedno nisi skontao.
Evo ti crtež nabrzaka.
http://www.slike.com/?v=q4vQ5.png
aha,to je slika..al...
krivo sam ja napisao,pod zvono sam na tipkalo mislio![]()
A ne znam, u dosta ovih tipkala s kojima sam ja radio idu dvije zice bez obzira jel ima lampicu ili ne. Lampica svijetli jer u stanju "cekanja" preko trosila (zvona/zarulje) dobiva nulu. To se vidi i po tome sto kad stisnes tipkalo, lampica prestane svijetlit (jer je krug zatvoren mimo nje).
To je bar moje iskustvo.
A ti Rus najbolje otvori tipkalo pa pogledaj sam, tako ce biti najlakse.
@Smuchac,
Kad su vec metalne, mogao si ih pod struju stavit... Da vidim tko ce ih onda ukrast.![]()
Ja znam gdje ću ih naći pa se ne sekiram. Ako su tamo gdje mislim da jesu,dobit ćete link na 24 sata.
![]()
sutra cu ga odstemat van(posto danas to nije u redu) pa cu vidit sta je unutra al kako stvari stoje trebat cu ipak stematpo kuci i stavit cijev jer i stara oce internet pa da ne placa provuc cu joj zicu i nek surfa
Uzmi si WLAN adapter pa da ne štemaš ako ne treba...![]()
imam ja wlan al ga ona nema. ma zastemat cu ja,to mi ide dok sa strujom bas nisam najbolji prijatelj i pustit cu ja to tipkalo na miru i samo ga prebacit na drugo mjesto![]()
kad vec picim sa pitanjima onda evo jos jedno.
skinuo sam igricu F1 2010,upalio ju i on me pita da moram imat online racun inace nece nista spremat. krenuo sam se regat i naravno product key nevaljadal se to moze kako zaobic? ista stvar je bila i na colinu nekom ili dirt 2 nisam siguran
e jeb* ga ja sam mislio da je ovo forum pa se moze pitat nesto...
a za sta je ovo tema?
edit-mozda za zaje*anciju?
dal znas zasto dalmatinci vole ici u crkvu?
zato jer jedino tamo mogu vidit covjeka u bijelom da dize pehar
pozz
Zadnji uredio Rus : 01-11-2011 u 23:28
Dok radiš profil spusti malo dolje sve dok ne vidiš link za pravljenje local profila![]()
hvala Mario probat cu
Nemoj na*ebat za ovo s peharom...![]()
OT: Idem spavat.
Za danas prognoziraju pad facebooka.evo samo reminder
![]()
One day, sky went blue...
Gledam film Rosemaryna beba.
Film mi je preporucio prof. iz hrvatskog i reko da mu je to bio najstrasniji film koji je gledao do sada.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
u mjesec dana vec drugi sudar pred mojom kucom
pa sta im je!?
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Okrenulo je Jugo još jučer i to debelo,bolila me glava za popiz*it...
3310-> K750i-> D750i-> K800i(X2)-> V640i-> C510-> Motorola ZN5-> 5800XM-> N82-> N79-> N85->N86-> iPhone 3G-> iPhone 3GS-> iPhone 4-> HTC Evo 3D-> Galaxy S3-> Galaxy S5-> Lg G Flex2 -> Huawei Mate 8 x2
+1 za glavu
muz spava, dete spava, ja sjedim vani i cekam novi sudar :rofl:
11. o9. 2oo9. & 14. o8. 2o11.
26.04.1986. Припять (Pripyat)
“No measure of time with you will be long enough. But we’ll start with forever.”
Bookmarks