full ili demo
Evo zadnje verzije za download...
DON’T PANIC 4.4.2 4,3 MB
Code:http://s3.amazonaws.com/mireo/dontpanic/apk/global/2011-09-05/Dontpanic-Android-4.4.2.release.apk
full ili demo
Aplikacija je i ovako free/full. Karte (licence) se plaćaju.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Citaj malo bolje sto pise. Nije karta besplatna nego update karte.
Promjenio sam u 6 mjeseci 6 mobitela androida i više ne mogu koristiti Mireo jer je limitiran na 5 mobitela, evo pa vi hvalite mireo a da bi mogao opet imati karte moram ih kupiti i staviti drugi google ID, što je po meni glupost. Uvijek koristim isti google ID i imam ga samo na jednom mobu!
A jesi li sa prijasnjih mobitela deinstalirao mireo?
Ja sam ba drugi i treci android bez problema instalirao Don't panic i bez problema preuzeo placene karte
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
skinuo sam sa torenta mape za Mireo Maps 2011.03 dali se to moze koristiti na androidu bez kupnje?ja sam instaliro mireo v4.4 i ubacio sam te mape u folder maps na sd karticu ali mapa nema dok pokrenem aplikaciju stalno me trazi da skinem probne mape na 7 dana
Zato sto to ne ide u taj folder. Ja bi na tvom mjestu ipak kupio, nisu to bas tolike pare.
pa poslao sam im ot kuda bi inaće znao da ide samo na 5 mobitela i da moram drugi google id uzeti i kupiti ponovo karte da bi opet radio na 5 mobitela?
rekli su mi da sam prvi koji je u 6 mjeseci promjenio 6 mobitela, glupost
Evo ti njihov odgovor:
"Googleovo pravilo na sve in-app kupovine je da jamče da ćete dobiti sadrľaj za jedan uređaj. To ąto mi dajemo naąim korisnicima pravo na koriątinje aplikacije na pet uređaja je čisto naąa dobra volja.
Ukoliko ľelite koristiti DONT PANIC na drugim uređajima, morati ćete koristiti drugi Google ID da kupite novu kartu. "
znam da nisu tolike pare ali kad vidim da treba njih stalno zvat ako mijenjas mobitel i te spike jednostavnije mi je samo copy pase i instal i ne imat brige sad sa korisnickim racunima zvanjima simo tamo a dali znas mozda gdje se ubacuju te mape ja sam instaliro taj program i na sd kartici je sam napravio par foldera cemu onda taj folder maps ako unutra nejdu karte? karte koje sam skinuo imaju 2.5gb i uz svaki file od karte ima jos dodatni file za licencu
u folder dontpanic root ne u folder karte
Eto, toliko muke i gnjavaze, a na kraju jos zavrsis sa ilegalnom kopijom.
Ne znam kako rade te karte s torrenta, no koliko znam karte su zasticene i ne mozes ih samo tako ubaciti pa da rade. Ja sam presao na drugi mobitel, prebacio sam SD karticu na kojoj su bile legalno kupljene karte i svejedno ih nisam mogao koristiti samo tako.
Stvarno ne vidim sto se toliko patiti oko ilegalnih kopija, mislim da se uopce ne isplati.
Izasao je update. Sucelje je nesto poboljsano, stavili su forsquare poi. Odlican potez.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Meni se automatski updejtao...
PREDATOR
Koja vam je točno verzija mape?
S obzirom da u changelogu pišu kako su updejtali mape odlučio sam provjeriti updateove iz aplikacije - i nije ih bilo.
Imao sam Croatia MR Cell 2011.06 i instalirao free mapu 2011.09. Kasnije sam skužio kako doći do plaćenih mapa, pokazuje da ima 2011.09, ali me traži pare ili unlock kod. E sad ne znam jesam li sj* licencu ili šta... Trenutno mi piše da imam Croatia MR Cell 2011.09.
edit: ah, mislim da sam zeznuo. Skinuo sam neku bezveze free mapu i također piše na sličan način, nema nikakav "free" u nazivu... Budem pričekao 7 dana pa vidio što će biti s licencom.
Kod mene je ista stvar. Imam hr 2011.06 kartu, check update-your content is up to date, a 2011.09 ima za kupiti. Slovenija je čak 2010.12.
Javi što će biti nakon 7 dana.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Na fejsu su napisali da ce nova karta biti dostupna za update kroz nekoliko dana. Obrisao sam na kraju sve i reinstalirao kartu 2011.06. Cekam update...
Updejtao se samo program a za karte onda treba pričekati još par dana...
PREDATOR
Mi može netko pomoći sa problemom sa Don't panic aplikacijom?
Instalirao sam je na SGS2 i radilo je sve kako treba. Još sam imao map Hrvatske na trialu od 7 dana. Došao je novi update najnovije verzije i to se sve updatiralo bez problema. Tada mi je ponovo ponudilo da izaberem neku kartu na trial od 7 dana. Pošto nisam bio siguran dali mi je isteklo 7 dana ponovno sam izabrao kartu Hrvatske. I sada mi pod "Trgovinom" i "Skidanje sadržaja" stalno stoji karta "Croatia(Mireo)trial..."veličine 19,3 MB i stalno se downloadira 0 do 100% i tako stalno. U medjuvremenu sam kupio kartu Hrvatske preko Paypala i ona mi je druga po redu u trgovini pod skidanjem sadžaja, ali nikako da dojde na red da se instalira jer ova prva (trial karta) se stalno downloadira.
Već sam bio poslao mail Mireu u vezi toga, ali bez ikakvog odgovora. Probao sam deinstalirat i ponovno instalirat aplikaciju, ali se sve ponovno vratilo na isto kao šta je bilo.
Ima li netko kakvu ideju kako to riješit da mi se instalira kupljena karta Hrvatske i makne ta trial šta se stalno downloadira u krug?
Dali bi se riješilo ako bi napravio factory reset moba šta se nadam da neću morat raditi? Hvala na pomoći.
Sa sd kartice obriši Dontpanic folder, upali aplikaciju i u posavkama odi na reinstal sadržaja i odaberi samo kartu koju si platio.
Bookmarks