Prijedlog .... da probas maknuti gmail acc i ponovo postavit gmail
(pod racuni i sink.)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Prijedlog .... da probas maknuti gmail acc i ponovo postavit gmail
(pod racuni i sink.)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Napokon sam ga malo isprobao uživo. Šta reći, mobitel ko mobitel, ništa revolucionarno, ali opet me nekako privlači. Dizajnom mi se sviđa (doduše ne kao Xperia Arc), ali to je sve više manje isto kao i na mom SGS I. Jedva čekam ICS 4.0
Gledao sam ga i jako mi se sviđa izgledom, pogotovo stražnja maska. Tražio sam prodavačicu ako mogu vidjeti bijeli SGS, a ona ga je izvadila iz ladice i prerezala onu traku što bude na ćošku (znači neotpakiran mob mi dala) i mogao sam ga gledati. Lijep je i bijeli, pogotovo sprijeda, otraga mi se nesviđa, ljepši mi je crni. Došlo mi je par puta samo da maznem cjelu kutiju i bjež što dalje
Sve u svemu, uskoro će jedan biti moj![]()
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Crni bez previse razmisljanja,i sam sam imao te slatke muke :-) kada sam dosao u t-centar lik izvadio crni i bijeli,dvojba je trajala citavu sekundu
bijeli mi je nekako gay,previse sminkerski...
A koja je razlika između AT&T verzije i ove "obične"?
Koliko sam primjetio, samo u vizualnom izgledu mobitela, AT&T ima četiri touch tipke ispod ekrana i Samsungov logo, dok je ova druga verzija u biti indentična prethodnom modelu SGS.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Pozdrav,
koji custom rom preporučate za SGS2?
Na XDA ih ima više pa ne znam koji se pokazao kao najbolji/najbrži/najstabilniji, itd.
Hvala!
moze samo jedno pitanje koje sam mozda trebao prije pitati jer mob je kupljen i stize za 2 tjedna.
daklem, obzirom da je mob kupljen u Dubaiu (pretpostavaljm da je za Azijsku regiju i ona oznaka mu je drugacija nego za EU), dali ce biti problem nalazit custom ROM (odlucio sam se za GalnetMiui) i/ili neke druge bitne dijelove SW-a ili je taj dio kompatibilan sa svim SII?
hvala
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
Probao sam nekoliko Romova, od originalnog , Darky, Gingermod, Vanilla....pa do CM7 i MIUI-a.
Svi osim MIUI i CM7 su više manje slični, isti u 75% slučajeva.
CM7 i Miui su priča za sebe, po meni najbolji romovi. Baterija traje najduže na njima i imaju mali milion postavki, imaju nekoliko manjih bagova, recimo zna mi puknut wi-fi veza ponekad.
Sa CM7 sam prešao na Miui samo iz razloga što me užasno nervirao vibro kod govornog poziva, a nisam ga znao ugasiti, jednostavno nisam mogao naći postavku. Vibrirao je kod početka spajanja, kod javljanja osobe, kod paljenja ekrana tokom poziva, svake minute trajanja poziva, kod novog dolaznog poziva, kod završetka poziva, jednostavno za popizdit.
Trenutno sam na MIUI i oduševljen sam baterijom. Jest da ima izgled sličan Iphoneu, ali sa launcerom se to poštela.Ustvari koji god sam rom imao uvijek sam koristio isti launcer ADW , isti raspored ikonica po ekranima više manje imao instalirane iste aplikacije.
Što se CM7 i vibriranja kod poziva tiče: Settings - Call pa onda tu ima svih tih opcija: Vibrate on answer, Vibrate every 45 sec, Vibrate on hangup, Vibrate call waiting.
I mene je to isto živciralo na početku ali srećom u CM7 se gotovo sve može namjestiti po vlastitim potrebama![]()
A Oxygen nitko ne spominje?
http://forum.oxygen.im/viewtopic.php?id=1111
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Kakav je taj Oxygen, nema screenshota ni ništa...
Frend ga prvo koristio na Desireu pa prešao na SGS2 - zadovoljan je. Na Desireu je jedan od boljih AOSP romova, ali nema toliko điđa kao CM7. Estetski je kao svaki AOSP Gingerbread i screenshotovi ti neće ništa pokazati. Ako te ne smeta spartanski look i manjak CM dodataka, možeš probati. Ako ništa drugo, rom je stabilan kao kuća.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Što se tiče oxygena, rom je super. Kod njega je ˇjedini" problem da ne koristi hardversku akceleraciju. Browser, prikaz multimedie, kamera, itd.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Zadnji uredio Mirkina : 30-10-2011 u 16:15
Još jedan palac gore za Oxygen. ROM je sjajan. A i community je odličan sa super moderiranim forumom. Na Desireu mi je bio najjači, a i na SGS2 mi je bolji od Liteninga - suvišan mi TouchWiz. Jedino nema FM radio, al tu pomaže Slooshaj!
Također, za očekivati je da će AdamG među prvima izbaciti ICS verziju Oxygena.
Sent from my GT-I9100
vidim da je par puta postavljano isto pitanje vezano za obavijest kada dolazi sms ili dolazni poziv medutim bez konkretnog odgovoran
dakle kako iskljuciti da mi telefon izgovara pozivatelja/posiljatelja
hvala unaprijed!
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
Evo može jedno pitanje korisnicima Galaxy S2 a posebno onima koji su bili i korisnici iPhone filozofije.
Imam priliku nabavit si S2...i tako ostavit svoj iphone4 i cijeli iOS i prijeć ma Android malo.
Glavno pitanje mi je da li će na S2 sve biti tako fluidno, brzo i tečno kao u iOS-u, znam da i iOS i Android imaju svoje prednosti i mane, nećemo o tome, samo me zanima da li ću se razočarat prelaskom na S2 ili će mi biti zadovoljno iskustvo?
Bojim se prijeć jer iOS zadovoljava sve moje potrebe, brdo aplikacija koje se nude, brzina i mogućnosti sa njim su mi super, ali ako može bolje, zašto ne
Savjeti?![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2
Bookmarks