Poz ekipa.
Zanima me sljedeće. Sad imam Desire i kao što znate čim ga povežem sa svojim google accountom odmah mi povuće kontakte, kalendar i mail. Da li je to moguće i na iOS-u. Znači da mu ubacim na neki načim svoj gmail acc i da mi on to sam sve potegne, ispuni imenik i kalendar s kontaktima i obvezama i još da mi to sync-a kad hoću? Android to radi defaultno, znam zato jer je od googla, ali može li to Apple?
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Još nemam iOS pa pitam ako ču prelaziti na njega jer mi je to dosta potrebno.
Da li je netko probao kako ide usklađovanje promjena? Recimo dodam neki sastanak u kalendar na kompu i nakon koliko vremena mi se to pojavi na Iphone-u?
Isto je pretpostavljam i s kontaktima kaj ne?
Da, zapravo je sve skupa praktičnije rješeno nego na Androidu, jer imaš unified inbox i moguće je više accounta sinkronizirat koristeći jednu aplikaciju s više postavljenih accountova. Inače, u postavkama imaš default account za kontakte, tako da je moguće spremiti ih samo u mob, ili na default postaviti gmail, pa se odmah syncaju s njegovim phonebookom.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Ma to je to, hvala puno ekipa.
prije godinu dana napravio sam ovaj kratki tutorial, pa baci oko:
http://cafe.mobil.hr/threads/69632-T...%29?highlight=
Dodao bih samo, ako imaš više kalendara na gmailu, trebaš na mobitelu otići na m.google.com/sync, logirati se, zatim odabrati engleski jezik, otvoriti svoj uređaj na popisu i tamo označiti sve kalendare
Hvala na savjetu.
Bookmarks