pozdrav.
moze pomoc. pokusavam podesit vec 2 ure, vec sam lagano lud.
znaci ovako, imam 2 kompa (desk + lap; MailWasher; outlook 2003) i na njima oduvijek koristim meil preko POP-a (nisam nikad u zivotu koristio IMAP). kad je komp upaljen drzim MailWasher aktivan i on provjerava meil svakih 5min i to mi funkcionira odlicno vec godinama.
e sad je u igru uletio iPhone. htio bih namjestit i na njemu da dobivam meilove, ali da mi ostanu na serveru ili jos bolje da kad primim meil ako odem na delete ili nesto slicno da ga makne sa servera, a ako ga pustim u inboxu mi bude normalno dostupan na kompu preko POP-a.
ne uspijevam naci u iphone-u opciju "leave message on server", jel to uopce postoji?
probao sam se poigrati sa IMAP-om, ali ne svida mi se kako to funkcionira na kompu. presporo mi je i cijelo vrijeme u biti komunicira sa serverom.
hvala.
edit1: za poludit, otisao sam u account postavke od gmail-a na webu. iskljucio kompletno IMAP jer je bio na enabled po defaultu. namjestio u iphone-u Gmail accountu POP3 i stavio onu opciju to remove messages ili kako vec na NEVER i opet ako se spojim s njime skine meil i nakon par sekundi meila na serveru vise nema :-(. WTF, pa sta se to stvarno nemoze namjestit?

. pokusavam podesit vec 2 ure, vec sam lagano lud.
Odgovori uz citat

Bookmarks