Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2011
    Godina
    44
    Bodovi
    5.707
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.707, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Gmail - outlook2003 - iPhone

pozdrav.
    moze pomoc . pokusavam podesit vec 2 ure, vec sam lagano lud.
    znaci ovako, imam 2 kompa (desk + lap; MailWasher; outlook 2003) i na njima oduvijek koristim meil preko POP-a (nisam nikad u zivotu koristio IMAP). kad je komp upaljen drzim MailWasher aktivan i on provjerava meil svakih 5min i to mi funkcionira odlicno vec godinama.
    e sad je u igru uletio iPhone. htio bih namjestit i na njemu da dobivam meilove, ali da mi ostanu na serveru ili jos bolje da kad primim meil ako odem na delete ili nesto slicno da ga makne sa servera, a ako ga pustim u inboxu mi bude normalno dostupan na kompu preko POP-a.
    ne uspijevam naci u iphone-u opciju "leave message on server", jel to uopce postoji?
    probao sam se poigrati sa IMAP-om, ali ne svida mi se kako to funkcionira na kompu. presporo mi je i cijelo vrijeme u biti komunicira sa serverom.
    hvala.

edit1: za poludit, otisao sam u account postavke od gmail-a na webu. iskljucio kompletno IMAP jer je bio na enabled po defaultu. namjestio u iphone-u Gmail accountu POP3 i stavio onu opciju to remove messages ili kako vec na NEVER i opet ako se spojim s njime skine meil i nakon par sekundi meila na serveru vise nema :-(. WTF, pa sta se to stvarno nemoze namjestit?
    Zadnji uredio marklari : 17-07-2011 u 22:01
    Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2

Apple Moderator
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    109.480
    Nivo
    80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Bodovi: 109.480, Nivo: 80
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam si napravio ovako. Imam "glavni" mail i otvorio sam si jedan za iphone. Na glavnom napravio da svaki mail koji mi dodje, proslijedi na ovaj za iPhone. Znaci, na iphone pod dolazni stavis taj za iPhone, dok za odlazni stavis postavke od tog "glavnog"
    iPhone 5s 16 GB

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2011
    Godina
    44
    Bodovi
    5.707
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao imaticx Pregledaj post
    Ja sam si napravio ovako. Imam "glavni" mail i otvorio sam si jedan za iphone. Na glavnom napravio da svaki mail koji mi dodje, proslijedi na ovaj za iPhone. Znaci, na iphone pod dolazni stavis taj za iPhone, dok za odlazni stavis postavke od tog "glavnog"
    uh, nadao sam se da cu to moci izbjeci :-(. imam jedno 4 accounta koja bih spojio na iphone (2x gmail, t-com, Net4U). znaci ni ti se nisi igrao sa IMAP-om bas previse? mislio sam da u njemu lezi rjesenje nekakvo.

dali bih mogao namjestiti IMAP izmedu iphonea i desktopa, ali namjestiti na nacin da ako mi dode meil na iphone i ja ga samo procitam, on ostane u inboxu available za POP3 (za lap ili desktop), a ako ga izbrisem ili nekako oznacim da ga izbrise odnosno posalje u bin/trash?

forwarding vec imam namjesten na mail na jobu tako ako sad napravim jos jedan, to ce bit kaos :-).

hvala ti.
    Samsung Galaxy SII (stock 2.3.3, CF-Root v4.1, AData micro SDHC 16GB Class 10) - Tele2

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 3
    Posljednji post: 05-11-2010, 15:37
  2. Odgovora: 4
    Posljednji post: 14-01-2009, 23:08
  3. Gmail na PDA
    By particle in forum Windows Mobile
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 21-10-2006, 11:17
  4. Gmail od 2GB
    By Dark in forum Internet i zaštita