svatko ima svoje mišljenje.
dugogodišnji sam korisnik t-mobile pretplate, i sad sam odlučio maknuti sve brojeve sa pretplate i prebaciti kod drugih operatera.
zašto? ima x razloga, dobro kaže kokibj, upakiraj sve to lijepo, ponudi nekakve bodove i masno naplaćaju
imao sam nekoliko puta prigovor prema t-mobileu, a i prema t-com-u. pa su uvijek muljali "danas-sutra", "nemate mogućnost" (premda svagdje piše drugačije) i td i td, na x poziva i mailova nisam dobio nikakv konkretan odgovor
ali, sve je stvar u stavu.
odlučio odigrati malo "žešće", poslati službeni mail (ili direkt u t-centar) i na kraju se predstaviti kao komptentna osoba koja o problemu zna više od njihovih djelatnika
ali, prigovora malo pišem, preferiram otići u dućan i porazgovarati (i ne otići dok se problem ne riješi)
PS: bio sam ja u garažama (jedan-dva kata ispod zemlje) gdje nitko nije imao signala na mobitelu (a bili korisnici svih mreža (osim bonbon-a jer tad nije postojao)
Kao što malena kaže, što te ne ubije, ojača te. ja svjesno potpisujem ugovor, pa ću za dvije godine vidjet...

Bookmarks