Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 87 od 108 PrvaPrva ... 37 77 83 84 85 86 87 88 89 90 91 97 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 2.151 do 2.175 od 2682
    Registered User Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao meta_123 Pregledaj post
    ozbiljno?? pa to je nevjerojatno, mislim da je to dovoljan razlog za raskid pretplatničkog odnosa! stvarno nevjerojatno
    prosle godine nije radila provjera preko tri mjeseca. Ja ni ispriku nisam dobil...
    = Citat = Izvorno postao malena Pregledaj post
    na koju foru radi ovaj tele2 ebill? se to sta placa? novi sam pretplatnik pa sve pitam prije nego napravim, jer kad slusam neke pretplatnike ispada da svarno sve moras pitat!
    dobrodosla u tele2. To ti je jedna od losijih odluka u zivotu

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    hello DEFY
    Operater
    BoNbOn
    Godina
    37
    Bodovi
    12.018
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tele2
    Draga ekipo, svjesni smo svih poteškoća koje trenutačno imate sa provjerom potrošnje. Jamčimo da će s vašim računima sve biti u redu i molimo, imajte malo više povjerenja u nas. Naravno da smo svjesni mogućih neugodnosti s kojima se susrećete zato što neko vrijeme nećete moći sami, svakoga dana provjeravati potrošnju, ali to ne znači da će s vašim računima na kraju mjeseca postojati bilo kakav problem. Naime, podaci o vašoj potrošnji se prikupljaju bez ikakvih smetnji i bit će točno iskazani na računima na kraju mjeseca.
    Na problemu zbog kojeg vi trenutno ne možete provjeravati svoju potrošnju radimo doslovno dan i noć i dajemo sve od sebe da vam omogućimo korištenje usluge što prije. Nastavite zvati, slati poruke i surfati onako kako to radite uobičajeno svaki mjesec, bez straha.
    to je napisao tele2 na fejs..
    mislim da laže kako biju ljudi trošili a nakraju sve naplate..
    inače nisam više tele2 i živim već 5 mjeseci bez briga i iznenađenja s računima..
    vidim da mreža ne napraduje nego nazaduje..
    u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri

3. 'Hvala' kaže:

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cickova13 Pregledaj post
    prosle godine nije radila provjera preko tri mjeseca. Ja ni ispriku nisam dobil...

Zasto?
    Ja planiram u pon potpisati ugovor (prijenos broja napravljen), jer tele 2 za iste novce nudi, bar po meni, vise od drugih operatera (t-mob i vip). A ljudi s kojima sam pricao, a imaju tele 2, su zadovoljni, a nemaju problema sa racunima ili uslugama

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Zasto?
    Ja planiram u pon potpisati ugovor (prijenos broja napravljen), jer tele 2 za iste novce nudi, bar po meni, vise od drugih operatera (t-mob i vip). A ljudi s kojima sam pricao, a imaju tele 2, su zadovoljni, a nemaju problema sa racunima ili uslugama

Mislim da danas ljudi vise vole kada je sve to upakirano u celofanu sa masnicom. Koliko kosta neka kosta, samo neka oni meni daju bodove, salju razne ponude na kucnu adresu, nagrade, extra minute, no koliko cu to nakraju platiti ili koliko cu manje usluga u konacnici dobiti to nije bitno.
    Usluga stanja na tele2 ne radi......pa sta, svi imate neki oblik "brojcanika" u telefonima pa se kontrolirajte sami. Ako imate neki od smartphone-a halooo skinite si program i pratite potrosnju.
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iPhone
    Operater
    HT
    Bodovi
    14.685
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Bodovi: 14.685, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zasto?

cujemo se za dvije godine

koja ti je racunica? koju tarifu mislis uzeti i zasto?

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Bodovi: 20.517, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam koristija tele2 na pretplatu i nije mi se isplatilo,a na drugom mobitelu od vipa mi je manji raćun dolazija kada sam skužija dame kradu koristija sam više vip i manji raćun. Hvala bogu prekinija sam s tele2 i spasija se. neželim nikoga nagovarati samo govorim svoje iskustvo

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prošli put kada im je zakazala provjera potrošnje, to je trajalo skoro pola godine (ugrubo).

Nemam ništa protiv njihovog prepaida, ali preplata... Ne znam baš, ako mogu birati, radije ne bih.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

9. 'Hvala' kaže:

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao SrKi Pregledaj post
    cujemo se za dvije godine

koja ti je racunica? koju tarifu mislis uzeti i zasto?
    Bussines unlimited tarifa, 200kn
    Zasto: prema tele2 bez ogranicenja, 650min prema svim mrezama, 200 sms, 1,5gb interneta
    (nakon 4mj prelazak na tarifu 100, 300min, 100 ili 150 sms i 500MB)
    + nema naknade za uspostavu poziva

Da ne kazem da mi je sada racun u t-mobu oko 200, najcesce 250-270kn, nekad i 300kn, a potrosnja minuta kao u gore navedenoj tarifi 200, s manje sms-ova i puno manje MB

S obzirom koliko koristim mob, meni se ova opcija visetruko isplati.
    To sto im provjera stanja ne radi, ne zanima me. Na t-mobu sam mogao provjeravati preko moj.t-mob, a nikad nisam to koristio
    Jer kako kaze X, imam brojac na mobu.
    A szk nikad skoro i ne zovem...

Meni je cijena glavni uvjet prelaska

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to je sve lijepo i divno i krasno. Dok ne dodje do sranja (a moglo bi, bilo kakav problem) i cekat ces po tri tjedna da ti se odgovori na upit, a odgovor cxe naravno bit kriv. Poslat ces zahtjev za nesto, a isti ce misteriozno nestat, bit odbacen, storniran i ti neces bit o tome obavijesten. Uci ces negdje u garazu, pucat ce ti veza tokom razgovora....

ma radi kaj oces

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.876, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hvala što te ne ubije, to te ojača bumo vidli
    Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way

13. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Dec 2010
    Bodovi
    20.517
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam s tele2 na 2 raćuna vodija rat 3 mjeseca i dok nisam poslao mail udruzi potrošaća nisam ništa rješijo.<<<<<nevirujem im ništa

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2005
    Operater
    T,T,T
    Bodovi
    5.659
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Bodovi: 5.659, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Ukupna aktivnost: 0,4%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mislim da su ljudi razočarani jer su očekivali da će se tele2 ponašati fer prema korisnicima za razliku od dotadašnjih operatera.
    Ja sam tako mislio, ali oni su isti kao i ostala dva operatera, radio sam u njihovoj szk pa znam odnos prema korisnicima, laži i muljaj što više.

Al svako zlo za neko dobro, nakon ovog ugovra prelazim na prepaid te ću maksimalno skratiti pozive i poruke, back to 2004.

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    to je sve lijepo i divno i krasno. Dok ne dodje do sranja (a moglo bi, bilo kakav problem) i cekat ces po tri tjedna da ti se odgovori na upit, a odgovor cxe naravno bit kriv. Poslat ces zahtjev za nesto, a isti ce misteriozno nestat, bit odbacen, storniran i ti neces bit o tome obavijesten. Uci ces negdje u garazu, pucat ce ti veza tokom razgovora....

ma radi kaj oces
    svatko ima svoje mišljenje.
    dugogodišnji sam korisnik t-mobile pretplate, i sad sam odlučio maknuti sve brojeve sa pretplate i prebaciti kod drugih operatera.
    zašto? ima x razloga, dobro kaže kokibj, upakiraj sve to lijepo, ponudi nekakve bodove i masno naplaćaju

imao sam nekoliko puta prigovor prema t-mobileu, a i prema t-com-u. pa su uvijek muljali "danas-sutra", "nemate mogućnost" (premda svagdje piše drugačije) i td i td, na x poziva i mailova nisam dobio nikakv konkretan odgovor
    ali, sve je stvar u stavu.
    odlučio odigrati malo "žešće", poslati službeni mail (ili direkt u t-centar) i na kraju se predstaviti kao komptentna osoba koja o problemu zna više od njihovih djelatnika

ali, prigovora malo pišem, preferiram otići u dućan i porazgovarati (i ne otići dok se problem ne riješi)

PS: bio sam ja u garažama (jedan-dva kata ispod zemlje) gdje nitko nije imao signala na mobitelu (a bili korisnici svih mreža (osim bonbon-a jer tad nije postojao)

Kao što malena kaže, što te ne ubije, ojača te. ja svjesno potpisujem ugovor, pa ću za dvije godine vidjet...

17. 'Hvala' kažu:

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Huawei G6-L11
    Operater
    BonBon
    Godina
    41
    Bodovi
    15.390
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.390, Nivo: 29
    Bodovi: 15.390, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ista stvar je kod mene što sam već par puta napisao.. ne hvalim tele2, ali za moje potrebe je najjeftiniji..

svi moji ukućani su na tele2, niko nema nikakvih problema s računima, potrošnju nitko nije pogledal otkad su prenesli broj, a ja NIKAD nisam zvao SZK.. sve što me zanimalo nađem na netu.. a hvala bogu sve mi radi, nikad nikakvih problema... osim onih mušica koje imaju, da ne radi provjera potrošnje ili par puta dok se sistem srušio.. koristim običnu knockout tarifu, bez ikakvih data paketa, ili neznam čega..

još čekam da mi uleti neki drugi operater da odhebem t-smrad (tel, net i tv) jer su preskupi.. jes da sam zadovoljan uslugom al ima i jeftinijih..

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svatko ima svoje mišljenje.
    dugogodišnji sam korisnik t-mobile pretplate, i sad sam odlučio maknuti sve brojeve sa pretplate i prebaciti kod drugih operatera.
    zašto? ima x razloga, dobro kaže kokibj, upakiraj sve to lijepo, ponudi nekakve bodove i masno naplaćaju

imao sam nekoliko puta prigovor prema t-mobileu, a i prema t-com-u. pa su uvijek muljali "danas-sutra", "nemate mogućnost" (premda svagdje piše drugačije) i td i td, na x poziva i mailova nisam dobio nikakv konkretan odgovor
    ali, sve je stvar u stavu.
    odlučio odigrati malo "žešće", poslati službeni mail (ili direkt u t-centar) i na kraju se predstaviti kao komptentna osoba koja o problemu zna više od njihovih djelatnika

ali, prigovora malo pišem, preferiram otići u dućan i porazgovarati (i ne otići dok se problem ne riješi)

PS: bio sam ja u garažama (jedan-dva kata ispod zemlje) gdje nitko nije imao signala na mobitelu (a bili korisnici svih mreža (osim bonbon-a jer tad nije postojao)

Kao što malena kaže, što te ne ubije, ojača te. ja svjesno potpisujem ugovor, pa ću za dvije godine vidjet...
    to nije moje misljenje, to je moje iskustvo s njima

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    Nokia E72
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

50 kn zauvijek ???

Imam sljedeće iskustvo:
    na pretplati sam skoro 2 godine knockout 150 i do prvih godinu dana pretplate sam dobivao popust od 50 Kn (zbog promjene broja s t-mobile), naveden u svakoj specifikaciji na računu. Sve je bilo vidljivo a računi su dolazili u očekivanom iznosu. Uz sve aljkavosti od TPO-e i neznanja djelatnika SZK-a nekako sam progledavao kroz prste.
    Nagovorio sam sestru, šogora i mamu da pređu na Tele 2 barem zbog nižih računa i zbog promocije 50 Kn zauvijek. No nakon već prvog mjeseca stigli su im iznimno veliki računi i kad smo proučavali specifikaciju i ispis poziva nigdje nije naveden popust od 50 Kn.
    Zvao sam SZK i dali su mi objašnjenje da kad se potroši iznos tarife na kojoj jesmo, nakon toga pričamo 50 Kn besplatno ali se to nigdje ne evidentira niti kroz ispis niti na specifikaciji! Ono što mi je nezamislivo je da najajaći adut u kampanji na reklamama je upravo tih 50 Kn ZAUVIJEK a nigdje se ne spominje na računu. S objašnjenjem se nisam složio i tražio da me kontaktiraju odgovorniji ljudi no još poziva nije bilo. Tu vidim jednu veliku rupu za manipulaciju s računom jer nitko ne garantira da li sam potrošio 2 kn ili 50 od tih besplatnih minuta. Nisam uzeo uslugu s povjerenjem i da još budem analitičar koji bi pratio svaki poziv i kaklulirao iznose svih usluga, te da usporedim s konačnim računom. Srećom u mojoj obitelji nisu svi vezani ugovorom i ovaj tjedan prekidaju pretplatnički odnos s TELE2. Za sestru koja je na pretplati obratiti ćemo se i HAKOM-u za prevaru. Kao što je već netko napisao - kao da žele namjerno propast i izgubiti klijente.
    Da li je netko proučavao svoje račune vezano za popust 50 Kn i ima li sličnih iskustava?
    Zadnji uredio press : 17-10-2011 u 16:22

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Bodovi
    8.439
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Bodovi: 8.439, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa zbog tog njihovog ispisa računa sam ja otkazao pretplatu. Jer želim transparentni ispis i jasno vidljivo što sam i kada potrošio.
    Ako smatraš da su te zakinuli, morat ćeš ručno zbrajati sve stavke. Negdje sam pročitao da taj popust nije vidljiv na računu, ali da ga stvarno na kraju obračunaju. Meni osobno tako nešto nije padalo na pamet računat, ali ti provjeri pa javi.

7 days registered

Datum registracije
    Oct 2011
    Mobitel
    Nokia E72
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

50 Kn zauvijek

Na žalost, nije prikazano na obračunu tih 50 kn.

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    SE xperia neo
    Godina
    41
    Bodovi
    11.876
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...ali kod njih u sustavu trebalo bi biti vidljivo. ja sam na smart 200, uspostave poziva naplacuju se van paketa, zapravo meni 0 kn jer bi kakti trebala dobiti tih 50kn (zbog prelaska sa bonova na pretplatu) vidjet cemo kakav ce biti prvi racun, ali vec drugi dan nakon sto sam presla na pretplatu, imala sam neki upit prema SZK i usput sam pitala da li negdje u ugovoru treba pisati da dobivam te novce.... uglavnom, da skratim, nije proslo ni 24 sata da sam na pretplati, poslan je prigovor jer nigdje u sustavu nije bilo edidentirano da dobivam tih 50 kn. no comment.
    Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way

VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao malena Pregledaj post
    ...ali kod njih u sustavu trebalo bi biti vidljivo. ja sam na smart 200, uspostave poziva naplacuju se van paketa, zapravo meni 0 kn jer bi kakti trebala dobiti tih 50kn (zbog prelaska sa bonova na pretplatu) vidjet cemo kakav ce biti prvi racun, ali vec drugi dan nakon sto sam presla na pretplatu, imala sam neki upit prema SZK i usput sam pitala da li negdje u ugovoru treba pisati da dobivam te novce.... uglavnom, da skratim, nije proslo ni 24 sata da sam na pretplati, poslan je prigovor jer nigdje u sustavu nije bilo edidentirano da dobivam tih 50 kn. no comment.
    Na racunu se nigdje ne vidi da imas popust od 50 kn, barem je tako meni, no po broju uspostava i ostalih usluga vidim da mi je racun ipak umanjen.....e sada za 50 ili koju kunu manje to ne znam
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Xiaomi Mi 4i, Nexus 5
    Operater
    HT
    Godina
    42
    Bodovi
    11.683
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bussines unlimited tarifa, 200kn
    Zasto: prema tele2 bez ogranicenja, 650min prema svim mrezama, 200 sms, 1,5gb interneta
    (nakon 4mj prelazak na tarifu 100, 300min, 100 ili 150 sms i 500MB)
    + nema naknade za uspostavu poziva

Da ne kazem da mi je sada racun u t-mobu oko 200, najcesce 250-270kn, nekad i 300kn, a potrosnja minuta kao u gore navedenoj tarifi 200, s manje sms-ova i puno manje MB

S obzirom koliko koristim mob, meni se ova opcija visetruko isplati.
    To sto im provjera stanja ne radi, ne zanima me. Na t-mobu sam mogao provjeravati preko moj.t-mob, a nikad nisam to koristio
    Jer kako kaze X, imam brojac na mobu.
    A szk nikad skoro i ne zovem...

Meni je cijena glavni uvjet prelaska

ummm, prijelaz s 200 na 100?
    ja sam izricito u shopu frenda 2 put pital, i reko da nemozes na nizu tarifu za trajanja ugovora, iako, to se odnosilo na smart, a i sad dok gledam, dode mi ovaj unlimited business isplativiji od smarta..
    jel treba imat firmu da se uzme ta tarifa?
    i moje isprike ak to vec bilo negdje diskutirano

edit, ok procital uvjete
    Zadnji uredio kapica : 17-10-2011 u 21:52

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Sep 2006
    Mobitel
    LG kf 510, Nokia N8
    Operater
    tele2, BONBON
    Bodovi
    7.660
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Bodovi: 7.660, Nivo: 20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tako je, ne moze se na nizu tarifu....naravno,ako ste kupili mobitel, tj ako ste pod ugovornom obvezom.

ne treba biti firma,moze i obrt
    opg ili nesto, samo fizicka lica ne mogu.

a sto se tice problema sa telcima, da ih ima...o da ima. ne cijene korisnike niti malo...ne poklanjaju nista, kao sto to poklanja t-mobil, nemaju finu szk kao vip,ali ipak jeftiniji su.

imao sam sva tri operatera, i najmanje duplo su mi manji racuni na tele2,a iskreno, to mi je jedino sto je stvarno bitno.
    pa ipak, vise se ne zelim vezati niti jednom operateru, jer biti pretplatnik kod telaca nije nikakva prednost nego biti prepaid korisnik.

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kapica Pregledaj post
    ummm, prijelaz s 200 na 100?
    ja sam izricito u shopu frenda 2 put pital, i reko da nemozes na nizu tarifu za trajanja ugovora, iako, to se odnosilo na smart, a i sad dok gledam, dode mi ovaj unlimited business isplativiji od smarta..
    jel treba imat firmu da se uzme ta tarifa?
    i moje isprike ak to vec bilo negdje diskutirano

edit, ok procital uvjete
    Da, mora se imati firma/obrt

Ako sam ja uvjete dobro shvatio, može se proći nakon 4 plaćena računa

21. Poslovni korisnik koji želi promijeniti Tele2 Unlimited Business tarifu priključka u neku drugu Tele2 Unlimited Business, Smart Business ili Knock-out Business tarifu može to učiniti u sljedećim slučajevima:
    - ako ima obvezno trajanje, tijekom obveznog trajanja može promijeniti tarifu (bez ponovne kupnje mobitela po povlaštenim cijenama):
    a) na tarifu iste ili više vrijednosti minimalne mjesečne potrošnje jednom mjesečno;
    b) na tarifu neposredno niže vrijednosti; promjena je moguća jednom tijekom obveznog trajanja i to nakon 4 plaćena i proknjižena mjesečna računa od početka obveznog trajanja

7 days registered

Datum registracije
    Oct 2011
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Akcija koja to nije

Ja nisam zadovoljna s TELE2. Prešla sam na tele2 temeljem akcije prijenosa broja i trebala po toj akciji dobiti 50 kn popusta na mjesečnom računu "zauvijek". Popust se trebao primijeniti nakon što tijekom određenog mjeseca dosegneš odabrani iznos minimalne mjesečne potrošnje-tako kažu u akciji. Međutim , ja sam dobila račun od TELE2 bez ikakvog popusta, u službi za prigovore rečeno mi je da je on obračunat već u impulsima, što mi je totalno nelogično, pa sam poslala prigovor i sada čekam godoa i žalim što sam uopće prešla u TELE2.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2011
    Bodovi
    7.986
    Nivo
    21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Bodovi: 7.986, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao madakaskar Pregledaj post
    rečeno mi je da je on obračunat već u impulsima, što mi je totalno nelogično
    Iako je nelogično, to je istina.

30. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu
Stranica 87 od 108 PrvaPrva ... 37 77 83 84 85 86 87 88 89 90 91 97 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Bonbon - kritike/pohvale korisnika
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 1093
    Posljednji post: 05-02-2022, 22:45
  2. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  3. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579