Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 15 od 44 PrvaPrva ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 351 do 375 od 1094
    Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mlesic Pregledaj post
    To se kaže TROLANJE kada netko u svim postovima vrti istu priču, stalno kontrira i priča o zavjerama, navlakušama, upozorava, predviđa, sve zna i vidi najbolje od svih! Na forum.hr su to riješili, očito se ovdje preselila vjerujem ista spika...
    Problem Vas mladih jest u tomu što ne želite da vam netko kvari vaš idealni svijet koji samo vi smatrate takvim. Stvarnost je sasvim drugačija i ne vidim zašto se ne bi istaknulo kako stoje stvari. Nemoćni da odgovorite argumentima, hvatate se nakaradnih stranih riječi koje su i prosječno obrazovanima, koji ne dolaze iz vaše sredine, potpuno nerazumljive. I tako kočite slobodno mišljenje. Ne valja vam politika i tako ne ćete nigdje stići. To su obrasci ponašanja iz nekih drugih vremena koje nikako da izađu iz svijesti prosječnoga Balkanca. No vratimo se na temu...

Nema tu nikakvih zavjera. Bonbon je proizvod HT-ovih salonskih menadžera kojima je prilagođavanje korisnicima zadnja rupa na svirali. Bonbon je poput zeca u atletskim utrkama. On nametne tempo, vuče utrku da bi primorao konkurenciju da bude aktivnija i na kraju boljima prepusti da završe utrku. HT Bonbonom želi smanjiti utjecaj Tele2 i Vipa. To je sasvim legitimno, ali legitimno je i kada se njihove zamaskirane akcije javno razobliče. Pa valjda nam je svima u interesu da uštedimo.

Ja bih stvarno molio pozitivne kritike, pohvale, savjete...a ne ove frustrirajuće postove - čim vidim DŠ...znam šta će pisat!
    Ne pretjeruj. Pogledaj koje teme komentiram i vidjet ćeš da je Bonbon samo kap u moru.

To tvoje nije kritiziranje/hvaljenje nego lupanje prazne slame i ispiranje mozga. Dovoljno bi bilo da si rekao: Meni se ovo ne čini ništa posebno, samo 30 kn uštede...onome tko je na bonbonu dobro dođe! Usto, čini mi se kako drugi operateri nude više (navedeš primjer konkretno)...
    Ja sam naveo da je Častilica trenutačno najbolja tarifa, ali ona nije za one koji ne primaju desetke minuta poziva. Ako ja besplatno razgovaram preko Častilice, a ti daješ 80 kuna u Bonbonu, onda je jasno koja je tarifa povoljnija. No problem HT-a jest u tomu što su njihove akcije, u T-mobilu i Bonbonu, kratkoga vijeka i čovjek nikada ne zna kada će se sjetiti da ih ukinu. A to je neozbiljno. Naime, Hrvatski telekom ide na obmanu, napadnu reklamu i na ljude koji vole blještavilo, iphone i slične preskupe proizvode. Baš zato na forumima želim upozoriti da je to politika koja podržava potrošačko društvo, rasipanje novaca i nikako nije u interesu korisnika. [/QUOTE]

I ljudi bi shvatili sami jel to dobro ili loše. Meni koji trošim 40 kn/mj tih 30 kn je velik postotak - eto sada uplaćujem 80 kn zbog tih akcija, nagradne igre i sl.
    Problem je što to ljudi ne shvaćaju jer bi u suprotnomu masovno otkazivali sve usluge Hrvatskoga telekoma. HT daruje bodove, organizira nagradne igre, a to je sve navlakuša. Rade to i ostali, ali ne tako bezočno poput Mudrinićeve kompanije. Umjesto da smanje cijene, oni daruju bodove koji su zapravo milostinja i poniženje korisnika.

A ti sa svojih 5 brojeva sigurno više potrošiš pokušavajući nešto uštedjeti - zaboga miloga pa treba imati samo 5 mobitela...nek su svaki po 100kn to je 500kn - toliko ja za godinu dana na bonbonu potrošim! Aj se lijepo zbroji i oduzmi...
    Ja imam dvocifreni broj mobilnih priključaka, ali se služim samo najpovoljnijim u određenomu trenutku. Većina ih skuplja prašinu i ne stoji ništa u neaktivnomu razdoblju. Sada je u igri Častilica, idući mjesec bit će neka druga tarifa itd. Dakle, nema razbacivanja novaca, samo se mijenjaju kartice u nekodiranim mobitelima. Do sada nijedna nije bila Bonbonova. Da imaju nešto povoljno, ja bih prvi uplatio 40, 60 ili 80 kuna. Kada osjetim da daju više od ostalih, ne ću štedjeti novac. O tom potom…

A bonbon planiram hvaliti dok je dobar, pošten, jeftin, kvalitetan...tako sam hvalio prije tele2 jer je bio solidan, jako jeftin...sada više nije pa ga ne hvalim - ali ako nekom paše, neka izvoli! Meni moja računica kaže da je bonbon opcija izbora za do 2020...nakon toga ćemo vidjeti... I što je najbolje, mozak mi ne mora biti zapošljen traženjem najbolje ponude i opcije i tarife - nego ga mogu koristiti za nešto pametnije, npr. učenje za faks, spavanje, ili ga samo pustim na pašu...
    Moj mozak toliko je napredan da je traženje najpovoljnije tarife za njega dječja igra jer samo treba znati kako pojedini operator funkcionira. Nema tu nekih iznenađenja. Uvijek je to varijacija na istu temu. Njihove skupo plaćene menadžere odavno sam pročitao jer oni prvenstveno razmišljaju kako povećati dobit tvrtki, što je legitimna politika. No istodobno su daleko od stvarnoga svijeta maloga čovjeka koji bi zato trebao dobro promisliti kada kupuje njihov šareni proizvod.

= Citat = Izvorno postao bonbon Pregledaj post
    mac, copy/paste:

* Svi bonbon korisnici koji u periodu od 1. listopada 2011. do 31. siječnja 2012. godine nadoplate svoj račun bonom od 80 ili 160 kn, ostvarit će popust od 50 % na iduću aktivaciju/reaktivaciju odabranog mjesečnog paketa. Pravo na aktivaciju/reaktivaciju paketa u pola cijene korisnik ostvaruje sa svakom nadoplatom računa od 80 ili 160 kn, a nakon primitka SMS poruke o izvršenoj nadoplati.

* Zadnji datum za aktivaciju paketa u pola cijene je 29. veljače 2012. godine.

* U Promotivnoj ponudi Paketi u pola cijene mogu sudjelovati svi bonbon korisnici osim korisnika bonbon Internet tarife.

Ova se ponuda može ocijeniti manje-više korektnom, ali Hrvatski telekom opet vrti istu ploču. Vremenski ograničava akciju na nekoliko mjeseci i time samo dokazuje onu moju tvrdnju da se radi o neistreniranomu zecu koji nije igrač na duge staze. Ako nešto valja, onda pustiš da se lavina zakotrlja. Ovako ispada da HT-u, a dokaz tomu jest i T-mobilovo žongliranje Častilicom, nije u interesu da doista bude na usluzi korisniku. Kada se samo sjetim one Simpine tarife koja je ukinuta nakon dvadesetak dana. To je bila prvorazredna sramota!
    Zadnji uredio Inovator : 02-10-2011 u 23:42 Razlog: spamanje

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    od svih tarifa na bonove, bonbon je najpovoljniji (najbolji omjer uloženo/dobiveno)
    za 60kn mjesečno 200min (+300 prema bonbon) (+1000 min gratis unutar bonbon-a)
    da ne spominjem da ne naplaćuju onih 25lipa za uspostavu poziva!!
    Ako se računa samo ovih 200min, ispada da je minuta poziva 30lipa!

Simpa je dosta skuplja.
    Častilica je OK, ako tebe ljudi zovu. ali ako ti zoveš druge, skuplje je.
    Treba računati da se plaća 25lipa za uspostavu poziva. i ako imaš 50 i 100 uspostava poziva fini su to novci

Kod Vipa je ista stvar. najbliža opcija bonbonu je Hoću Sve+
    ali treba nadoplatiti bon od 100kn i onda je minuta poziva 0,39 lipa (+ neizostavna naknada za uspostavu od 25 lipa)

Tele2 nudi Smart tarifu (koja je po meni najbliže bonbon-u), tj nudi za 60kn 100min poziva + 1GB prometa + 50 SMS-ova
    (ali se plaća i ovdje 0,25 lipa uspostava)

Prema gore navedenom, bonbon je ispred drugih mreža po omjeru uloženo/dobiveno
    Kad bi imao pretplatu, to bi bilo super.

Danas odlazim po novu sim karticu (naravno odabirem broj ), nadoplatim bonom od 80kn (da me odma izvuku za dobitnika HTC Flayera ) i pičim po jeftinim pozivima
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto, Ico, ljudi mene zovu na Častilicu i ja razgovaram besplatno jer su dolazni pozivi uvijek u većini. To znači da Bonbon nije najpovoljniji. Jest, Častilica naplaćuje 39 lipa (ne 25) za uspostavu poziva, usto ima minutni obračun, ali to ne smeta ako se radi o većemu broju primljenih poziva.

Inače, ako nekima smeta činjenica što sam pronašao jeftiniju tarifu, onda neka ne čitaju moje tekstove. I neka ne podmeću jer ja ne kopiram svoje tekstove. Svaki pišem s najvećom pomnjom.
    Zadnji uredio DŠ... : 03-10-2011 u 14:12

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
    Eto, Ico, ljudi mene zovu na Častilicu i ja razgovaram besplatno jer su dolazni pozivi uvijek u većini. To znači da Bonbon nije najpovoljniji. Jest, Častilica naplaćuje 39 lipa (ne 25) za uspostavu poziva, usto ima minutni obračun, ali to ne smeta ako se radi o većemu broju primljenih poziva.
    WTF??
    Ako će mo tako, onda ja mogu isto besplatno razgovarati, bez obzira na kojoj sam mreži. po tvojoj logici ti pričaš besplatno, jer drugi zovu tebe.
    Bravo Kolumbo.
    Možeš i sa bilo koje druge mreže zacimati nekoga i kasnije te ta osoba nazove. opet ne plaćaš ništa.

Pogledaj malo cijenu odlaznih poziva i to uspoređuj! (a ne to što tebe netko zove i normalno da ti onda ne plaćaš ništa)
    Meni je 70-80 % poziva odlaznih.

Ali dobro. ti si uvjeren u svoje i nek bude.

I PS: ubuduće koristi tipku EDIT ili koristi multi-qoute, umjesto nabijanja postova
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čak je i moja mama kao starija žena skužila da joj je bonbon super - nadoplati samo 40 kn i može pričati sa svima koliko hoće (jer su svi na bonbonu) i što joj je bitno, nema uspostave poziva...zato jer je prije imala tele2 zero in tarifu gdje je uspostava 69 lipa bila mislim, a pričaš džaba prema tele2 mreži (svi su bili tele2)...i svejedno joj se nakarika pozamašna svotica (iako je besplatno). Čak ovdje kaže u bonbonu si eto aktivira najmanji paket razgovora, samo da joj bude obračunska sekunda - pa da može kraće i češće zvrcnuti tko nije na bonbonu...

Ljudi nemojte obraćati pažnju na DŠ, i njegovo ne korištenje tipke edit, quotanje unedogled, trolanje, demagogiju i serendanje uglavnom offtopic - prepustite to moderatoru, kad upadne u oči modaratoru problem će biti riješen! DŠ namjerno želi ulaziti u te neke besmislene rasprave...Mučki provokator!

6. 'Hvala' kažu:

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko sam cuo od 16-17 sati je Lordan na chatu pa ga mozete pitat sve kaj hocete
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    zar nije očito? :)
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.197, Nivo: 17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobro si čuo

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Bodovi: 62.269, Nivo: 60
    Ukupna aktivnost: 64,0%
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zašto bonbon ne šalje SMS obavijest o uskorom isteku bona!? Sve druge mreže to rade. Pogotovo je trajanje bona nije usklađeno sa brojem dana u mjesecu (nije ni kod drugih točno, ali je tu negdje), nego je 10, 20, 40, 80....dana. Ne znam broji li netko precizno dane do isteka bona, ai vjerujem da većina ljudi ne i ne bi imali ništa protiv da ih se dva tri dana prije podsjeti da kupe novi bon. Umjesto da dožive neugodno iznenađenje i slušaju poruku kako im je bon istekao.
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post

Inače, ako nekima smeta činjenica što sam pronašao jeftiniju tarifu, onda neka ne čitaju moje tekstove. I neka ne podmeću jer ja ne kopiram svoje tekstove. Svaki pišem s najvećom pomnjom.

Nisam se mislio ukljucit u ovu raspravu, ali moram komentirat ovo... Ti tvrdis da HT koristi trikove i vara ljude kako bi privukao korisnike sebi, a ti radis isto (koristis trikove) kako bi uvjerio ljude da si u pravu. U boldanoj recenici, izostavio si kljucnu rijec, meni. Odnosno najpovoljniju tarifu za tvoje potrebe. Ne znam tocno kako castilica funkcionira ali pretpostavljam da za minutu dolaznog poziva dobijes odredjenu lovu na racun. Dakle, za ljude koji primaju puno poziva, to mozda je najpovoljnija tarifa. Ali za one koji imaju vise odlaznih nego dolaznih (a i takvih je dosta), to nije najpovoljnija tarifa

11. 'Hvala' kažu:

SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao macgyver Pregledaj post
    Nisam se mislio ukljucit u ovu raspravu, ali moram komentirat ovo... Ti tvrdis da HT koristi trikove i vara ljude kako bi privukao korisnike sebi, a ti radis isto (koristis trikove) kako bi uvjerio ljude da si u pravu. U boldanoj recenici, izostavio si kljucnu rijec, meni. Odnosno najpovoljniju tarifu za tvoje potrebe. Ne znam tocno kako castilica funkcionira ali pretpostavljam da za minutu dolaznog poziva dobijes odredjenu lovu na racun. Dakle, za ljude koji primaju puno poziva, to mozda je najpovoljnija tarifa. Ali za one koji imaju vise odlaznih nego dolaznih (a i takvih je dosta), to nije najpovoljnija tarifa
    Tako je, ako imaš puno (al stvarno puno) dolaznih poziva, to ti se fakat isplati.
    Ali, tu je uvijek ALI.. jasno vam je da je ciljana publika Bonbon-a mladež (ok, ljudovi do nekih 30-etak godina, ak se ne varam, ispravite me ovdje), točnije, oni koji ne koriste mobitel za npr posao, nego za malo manje "ozbilje" potrebe (facebook, twitter, mailati frendice štiklice, poslati frendu sliku novog auta, ili možda se na twitteru pohvaliti kako finu pizzu upravo jede (lupam bezveze)).
    Meni je bonbon mrak mračni, cijene su mi taman, interneta dobijem točno kolko mi treba mjesečno, i dosta mi je 40 kn uplatit, i miran sam
    A sad, DŠ, sada te i ja molim (koj fala bogu zna kaj znači spamati i živcirati ljude ), daj stvarno prekini govoriti o toj častilici, kako je super, jer, vidiš, ovo je Bonbon tema, a ne t-mobile častilica. Ja ne kužim svrhu tvojih postova, kaj očeš ti time reći? Ako ti je častilica super, nek je, tobože, koristi ju, al nemoj tu spamat imaš i t-mobile temu, odi tam piši
    i sad sam se raspisao i opet bu rekli da spamam
    One day, sky went blue...

Datum registracije
    Apr 2003
    Bodovi
    18.317
    Nivo
    32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Bodovi: 18.317, Nivo: 32
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BonBon nema pretplate, pa tako niti cilja na poslovne korisnike. To je jedan od razloga zašto ih ja ne koristim, bonovi mi nisu opcija. A korištenje Facebooka u "ozbiljne" svrhe među njihovom ciljanom skupinom... LOL. Možda ako se pod tim podrazumjeva da klinci updateaju statuse i slično. A ako Facebook koristiš ozbiljno, koristiš na ga računalu.

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hranite trola, to vam je valjda jasno..?

Nitko ne spominje današnji chat? Jeste nešto pitali, saznali...?
    Keep calm and fastboot oem unlock.

15. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Sljaka Pregledaj post
    Zašto bonbon ne šalje SMS obavijest o uskorom isteku bona!? Sve druge mreže to rade. Pogotovo je trajanje bona nije usklađeno sa brojem dana u mjesecu (nije ni kod drugih točno, ali je tu negdje), nego je 10, 20, 40, 80....dana. Ne znam broji li netko precizno dane do isteka bona, ai vjerujem da većina ljudi ne i ne bi imali ništa protiv da ih se dva tri dana prije podsjeti da kupe novi bon. Umjesto da dožive neugodno iznenađenje i slušaju poruku kako im je bon istekao.
    e Sljaka, ovo prvi put čujem i ne pamtim da smo ikad primili pritužbu ove tematike.

Istek valjanosti prikazuje se i pri svakoj provjeri računa unosom koda *100#. Ako želiš, na PM mi pošalji podatke pa ćemo vidit što se tu dogodilo na tom broju.

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao target Pregledaj post
    BonBon nema pretplate, pa tako niti cilja na poslovne korisnike. To je jedan od razloga zašto ih ja ne koristim, bonovi mi nisu opcija. A korištenje Facebooka u "ozbiljne" svrhe među njihovom ciljanom skupinom... LOL. Možda ako se pod tim podrazumjeva da klinci updateaju statuse i slično. A ako Facebook koristiš ozbiljno, koristiš na ga računalu.
    Pa da, uglavnom si deca uzimaju bonbon zbog fejsa ali ok, za nas (mislim na djecu sa malim đeparcem, i one koji se tako osjećaju), ovo je super. I vidi se da su ljudi baš super prihvatili bonbon, iz puno kojekakvih razloga. I to je super.
    @xlr ma nek se on samo hrani samo kažem mu, ima i tema za tu njegovu častilicu (ak ju možda nekim čudom nije zamjetio )
    EDIT: sad vidim da je DŠ dobio ban.

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    e Sljaka, ovo prvi put čujem i ne pamtim da smo ikad primili pritužbu ove tematike.

Istek valjanosti prikazuje se i pri svakoj provjeri računa unosom koda *100#. Ako želiš, na PM mi pošalji podatke pa ćemo vidit što se tu dogodilo na tom broju.
    Također, ni ja nikad nisam dobio SMS da će bon uskoro isteć.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Jun 2005
    Mobitel
    hello DEFY
    Operater
    BoNbOn
    Godina
    37
    Bodovi
    12.018
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Bodovi: 12.018, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jupiiiiiiiii jeeeeeeeeeeeeee DŠ ima ban, napokon malo mira,
    a da se vratimo na bon bona ta akcija u pola cjene je jako dobra samo nebi bilo kako ljepo da je i produže,bar samo na obnovu s većim bonom.
    i iman veliku pohvalu za njihovu službu koja rješava sve moguće i nemoguće problema..
    a i jedno pitanje možda primjerenije u T-stranice ali pošto sada testiraju LTE dali je moguće širenje 3G signala po čitavoj hrvatskoj ili barem istri?
    u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, to je malo loše riješeno. Pošto broj istječe za 3mj. trebalo bi da masu poruka ljudi dobiju upozorenja radi.. A možda da razmisle da produže taj period nekad kasnije na npr. 180 dana.. A istjecanje bona, a valjda se primjeti kad više nemožeš zvati-pa te to opomene.. Ja nemam s tim problema jer uvijek kad svane 1. u mjesecu kupujem bon..navika! Ujedno odmah i opcije aktiviravam.. ali sestri je propao bonbon broj,koristila ga kao drugi broj i eto,desilo se..
    Čini mi se kako svako malo bonbon ima neke akcije..50posto popust nadoplatom, dovođenjem korisnika.. Pa sada do 2012. da se može dobit 1000min..a u biti ja na bonbon gledam kao na jednu veliku akciju tj. popust..

@bonbon-jel ima kakva riječ o novim mobitelima? Pošto nemate pretplatu možda neka akcija tipa: kupiš mob od 1000kn a na račun dobiješ taj iznos kroz godinu-dvije..uz uvjet nadoplate bonom 80kn.. Ipak je puno 1500-2000kn za neki malo bolji mob..ovako bi to izgledalo kao pretplata. Ja sam jedva izdvojio 1100Kn za x10mini.. a na taj način bi i skuplji mobiteli došli u obzir,tj. bolji...
    Zadnji uredio mlesic : 03-10-2011 u 22:25

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cherwar, za 3G/LTE ti nemam informacije kako će se to širiti i kad će krenuti live.

mlesic, novi mobiteli su u pripremi, vidit ćemo kroz mjesec dana što će biti. Tvoj prijedlog je ok, ali je copyy/paste ostalih operatera. A mi se trudimo što više biti svoji, originalni. Kolko je god to moguće u ovom svijetu ispucanih fora Iskreno, nije bilo razgovora o takvom načinu prodaje mobitela. Možda ponajviše iz razloga što se bonbon trudi biti simple.

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok. Uredu je što se bonbon trudi biti simple, ali meni nije bilo simple izdvojiti 1100kn - ne toliko da nemam koliko mi je to puno novca za "baciti" na mobitel... Znači, na bonbonu nije tako "simple" kupiti mobitel - 4440kn za iphone nije malo za izdvojiti...ali kada bih dobio nazad 40 ili 80 kn/mj kroz dvije godine bilo bi mi daleko lakše kupiti mob... Bilo bi mi simple! Ne kažem da cijeli iznos mobitela treba biti vraćen, ali pola - zašto ne....Bonbon dobije 4440 kn odmah od mene a ja dobijem 2220kn nazad kroz dvije godine (uz nadoplatu bonom 80kn/mj), znači kupujem bonove redovito...
    Znam da sam tako nešto viđao i u t-mobile i u vipu - ono reklama, mobiltel za 0kn (a zapravo platiš 500kn mob a nazad dobivaš 20kn/mj ili tako nešto...) - ako imaju drugi operateri tako nešto, to ne znači da je to loše...samo nemojte copy/paste njihov lažni makretnig da je mobitel 0 kn...Nego jednostavna, zasebna akcija: ako kupiš mob u bonbonu, svakom nadoplatom bona od 80 kn dobiješ 40kn, ili dobiješ popust 50% na aktivacije paketa... Ovisno koliko "skup" mobitel kupiš toliko dobiješ...Možda i gratis neka opcija. Dakle, napominjem zasebna akcija - ne kao ostali operateri zbrajat, oduzimat pa reklamirat da je mob za 0kn (A NIJE)!

Bila je akcija da ako dovedeš korisnika novog dobiješ 50% popusta na pakete, a dovedeni dobije 3mj po 50% pospusta...evo, ista takva akcija samo uvjet je da kupiš mob u bonbonu i dobiješ 12-24 mj. 50% popusta na pakete.. To mi je prilično simple

Na taj način bih iskoristio nešto od tih svojih 1100kn (koliko je x10mini) za pričanje - kao u pretplati...Simple as that!
    Zadnji uredio mlesic : 03-10-2011 u 23:47

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jesi se uhvatio za ovaj simple a kužim ja sve to, ima smisla to što govoriš. Al kažem, nije se još pričalo o tome. Al pošto svi u bonbonu prate i ovaj forum, nemoj sumnjat da će im tvoj post promaknut.

very old s-mod Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points
    Nagrade:
    Community Award

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    Vidi gore i još neki HTC
    Operater
    samo ne A1
    Godina
    62
    Bodovi
    62.269
    Nivo
    60
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Nije mi jasno, ima li bonbon navedeno upozorenje pa meni nije stiglo ili bonbon nema uopće takvo upozorenje? Provjeru stanja uglavnom ne koristim, uključim si pakete koje trebam i pratim njihovo stanje. Znači ako sam npr. od 40kn aktivirao male razgovore onda znam da imam još 30 kn i nemam potrebe provjeravat stanje računa. provjeravam samo koliko mi je minuta još ostalo. Analogno tome vrijedi i za SMS i internet.
    Kad već spominjem pakete moglo bi se u izvještaj o iskorištenom dijelu paketa dodati i izvještaj o stanju računa. Jednim udarcem dvije muhe
    In vino veritas !
    Omnia mea mecum porto !
    Alea iacta est !

Datum registracije
    Nov 2010
    Mobitel
    Xperia X8
    Operater
    Bodovi
    5.197
    Nivo
    17
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sljaka, imamo tu poruku. Zato molim svakog kome se dogodi da SMS ne stigne, javite da provjerimo.

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni se niti jednom nije dogodilo ja sam brijala da niti nemate tu uslugu...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Forum Admin Postignuća:
    SocialYour first GroupVeteranTagger First ClassOverdrive

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Nokia 8, Xperia X Compact
    Operater
    tomato, Vip
    Godina
    33
    Bodovi
    57.688
    Nivo
    58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Bodovi: 57.688, Nivo: 58
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Također, nijednom mi se to nije pojavilo.

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tutlek Pregledaj post
    meni se niti jednom nije dogodilo ja sam brijala da niti nemate tu uslugu...
    +1
    doduše, ja sam samo jednom do sad doživio da mi je bon isteako (još kad sam kupio karticu, i čekao da si kupim iPhone), ali SMS-a nije bilo.

+ Odgovori na temu
Stranica 15 od 44 PrvaPrva ... 5 11 12 13 14 15 16 17 18 19 25 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove