Eto, Ico, ljudi mene zovu na Častilicu i ja razgovaram besplatno jer su dolazni pozivi uvijek u većini. To znači da Bonbon nije najpovoljniji. Jest, Častilica naplaćuje 39 lipa (ne 25) za uspostavu poziva, usto ima minutni obračun, ali to ne smeta ako se radi o većemu broju primljenih poziva.
Inače, ako nekima smeta činjenica što sam pronašao jeftiniju tarifu, onda neka ne čitaju moje tekstove. I neka ne podmeću jer ja ne kopiram svoje tekstove. Svaki pišem s najvećom pomnjom.

Odgovori uz citat
jasno vam je da je ciljana publika Bonbon-a mladež (ok, ljudovi do nekih 30-etak godina, ak se ne varam, ispravite me ovdje), točnije, oni koji ne koriste mobitel za npr posao, nego za malo manje "ozbilje" potrebe (facebook, twitter, mailati frendice štiklice, poslati frendu sliku novog auta, ili možda se na twitteru pohvaliti kako finu pizzu upravo jede (lupam bezveze)).
), daj stvarno prekini govoriti o toj častilici, kako je super, jer, vidiš, ovo je Bonbon tema, a ne t-mobile častilica. Ja ne kužim svrhu tvojih postova, kaj očeš ti time reći? Ako ti je častilica super, nek je, tobože, koristi ju, al nemoj tu spamat

Bookmarks