Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1094

Hybrid View

Banned Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2011
    Bodovi
    1.737
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Bodovi: 1.737, Nivo: 9
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eto, Ico, ljudi mene zovu na Častilicu i ja razgovaram besplatno jer su dolazni pozivi uvijek u većini. To znači da Bonbon nije najpovoljniji. Jest, Častilica naplaćuje 39 lipa (ne 25) za uspostavu poziva, usto ima minutni obračun, ali to ne smeta ako se radi o većemu broju primljenih poziva.

Inače, ako nekima smeta činjenica što sam pronašao jeftiniju tarifu, onda neka ne čitaju moje tekstove. I neka ne podmeću jer ja ne kopiram svoje tekstove. Svaki pišem s najvećom pomnjom.
    Zadnji uredio DŠ... : 03-10-2011 u 14:12

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post
    Eto, Ico, ljudi mene zovu na Častilicu i ja razgovaram besplatno jer su dolazni pozivi uvijek u većini. To znači da Bonbon nije najpovoljniji. Jest, Častilica naplaćuje 39 lipa (ne 25) za uspostavu poziva, usto ima minutni obračun, ali to ne smeta ako se radi o većemu broju primljenih poziva.
    WTF??
    Ako će mo tako, onda ja mogu isto besplatno razgovarati, bez obzira na kojoj sam mreži. po tvojoj logici ti pričaš besplatno, jer drugi zovu tebe.
    Bravo Kolumbo.
    Možeš i sa bilo koje druge mreže zacimati nekoga i kasnije te ta osoba nazove. opet ne plaćaš ništa.

Pogledaj malo cijenu odlaznih poziva i to uspoređuj! (a ne to što tebe netko zove i normalno da ti onda ne plaćaš ništa)
    Meni je 70-80 % poziva odlaznih.

Ali dobro. ti si uvjeren u svoje i nek bude.

I PS: ubuduće koristi tipku EDIT ili koristi multi-qoute, umjesto nabijanja postova
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Nokia N8
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    10.840
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Bodovi: 10.840, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao DŠ... Pregledaj post

Inače, ako nekima smeta činjenica što sam pronašao jeftiniju tarifu, onda neka ne čitaju moje tekstove. I neka ne podmeću jer ja ne kopiram svoje tekstove. Svaki pišem s najvećom pomnjom.

Nisam se mislio ukljucit u ovu raspravu, ali moram komentirat ovo... Ti tvrdis da HT koristi trikove i vara ljude kako bi privukao korisnike sebi, a ti radis isto (koristis trikove) kako bi uvjerio ljude da si u pravu. U boldanoj recenici, izostavio si kljucnu rijec, meni. Odnosno najpovoljniju tarifu za tvoje potrebe. Ne znam tocno kako castilica funkcionira ali pretpostavljam da za minutu dolaznog poziva dobijes odredjenu lovu na racun. Dakle, za ljude koji primaju puno poziva, to mozda je najpovoljnija tarifa. Ali za one koji imaju vise odlaznih nego dolaznih (a i takvih je dosta), to nije najpovoljnija tarifa

4. 'Hvala' kažu:

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2009
    Operater
    BonBon
    Godina
    30
    Bodovi
    15.229
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Bodovi: 15.229, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao macgyver Pregledaj post
    Nisam se mislio ukljucit u ovu raspravu, ali moram komentirat ovo... Ti tvrdis da HT koristi trikove i vara ljude kako bi privukao korisnike sebi, a ti radis isto (koristis trikove) kako bi uvjerio ljude da si u pravu. U boldanoj recenici, izostavio si kljucnu rijec, meni. Odnosno najpovoljniju tarifu za tvoje potrebe. Ne znam tocno kako castilica funkcionira ali pretpostavljam da za minutu dolaznog poziva dobijes odredjenu lovu na racun. Dakle, za ljude koji primaju puno poziva, to mozda je najpovoljnija tarifa. Ali za one koji imaju vise odlaznih nego dolaznih (a i takvih je dosta), to nije najpovoljnija tarifa
    Tako je, ako imaš puno (al stvarno puno) dolaznih poziva, to ti se fakat isplati.
    Ali, tu je uvijek ALI.. jasno vam je da je ciljana publika Bonbon-a mladež (ok, ljudovi do nekih 30-etak godina, ak se ne varam, ispravite me ovdje), točnije, oni koji ne koriste mobitel za npr posao, nego za malo manje "ozbilje" potrebe (facebook, twitter, mailati frendice štiklice, poslati frendu sliku novog auta, ili možda se na twitteru pohvaliti kako finu pizzu upravo jede (lupam bezveze)).
    Meni je bonbon mrak mračni, cijene su mi taman, interneta dobijem točno kolko mi treba mjesečno, i dosta mi je 40 kn uplatit, i miran sam
    A sad, DŠ, sada te i ja molim (koj fala bogu zna kaj znači spamati i živcirati ljude ), daj stvarno prekini govoriti o toj častilici, kako je super, jer, vidiš, ovo je Bonbon tema, a ne t-mobile častilica. Ja ne kužim svrhu tvojih postova, kaj očeš ti time reći? Ako ti je častilica super, nek je, tobože, koristi ju, al nemoj tu spamat imaš i t-mobile temu, odi tam piši
    i sad sam se raspisao i opet bu rekli da spamam
    One day, sky went blue...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove