To se kaže TROLANJE kada netko u svim postovima vrti istu priču, stalno kontrira i priča o zavjerama, navlakušama, upozorava, predviđa, sve zna i vidi najbolje od svih! Na forum.hr su to riješili, očito se ovdje preselila vjerujem ista spika... Ja bih stvarno molio pozitivne kritike, pohvale, savjete...a ne ove frustrirajuće postove - čim vidim DŠ...znam šta će pisat! To tvoje nije kritiziranje/hvaljenje nego lupanje prazne slame i ispiranje mozga. Dovoljno bi bilo da si rekao: Meni se ovo ne čini ništa posebno, samo 30 kn uštede...onome tko je na bonbonu dobro dođe! Usto, čini mi se kako drugi operateri nude više (navedeš primjer konkretno)... I ljudi bi shvatili sami jel to dobro ili loše. Meni koji trošim 40 kn/mj tih 30 kn je velik postotak - eto sada uplaćujem 80 kn zbog tih akcija, nagradne igre i sl. A ti sa svojih 5 brojeva sigurno više potrošiš pokušavajući nešto uštedjeti - zaboga miloga pa treba imati samo 5 mobitela...nek su svaki po 100kn to je 500kn - toliko ja za godinu dana na bonbonu potrošim! Aj se lijepo zbroji i oduzmi...
A bonbon planiram hvaliti dok je dobar, pošten, jeftin, kvalitetan...tako sam hvalio prije tele2 jer je bio solidan, jako jeftin...sada više nije pa ga ne hvalim - ali ako nekom paše, neka izvoli! Meni moja računica kaže da je bonbon opcija izbora za do 2020...nakon toga ćemo vidjeti... I što je najbolje, mozak mi ne mora biti zapošljen traženjem najbolje ponude i opcije i tarife - nego ga mogu koristiti za nešto pametnije, npr. učenje za faks, spavanje, ili ga samo pustim na pašu...![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks