Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 1094

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    Asus Zenfone 3
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    19.680
    Nivo
    34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Bodovi: 19.680, Nivo: 34
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To se kaže TROLANJE kada netko u svim postovima vrti istu priču, stalno kontrira i priča o zavjerama, navlakušama, upozorava, predviđa, sve zna i vidi najbolje od svih! Na forum.hr su to riješili, očito se ovdje preselila vjerujem ista spika... Ja bih stvarno molio pozitivne kritike, pohvale, savjete...a ne ove frustrirajuće postove - čim vidim DŠ...znam šta će pisat! To tvoje nije kritiziranje/hvaljenje nego lupanje prazne slame i ispiranje mozga. Dovoljno bi bilo da si rekao: Meni se ovo ne čini ništa posebno, samo 30 kn uštede...onome tko je na bonbonu dobro dođe! Usto, čini mi se kako drugi operateri nude više (navedeš primjer konkretno)... I ljudi bi shvatili sami jel to dobro ili loše. Meni koji trošim 40 kn/mj tih 30 kn je velik postotak - eto sada uplaćujem 80 kn zbog tih akcija, nagradne igre i sl. A ti sa svojih 5 brojeva sigurno više potrošiš pokušavajući nešto uštedjeti - zaboga miloga pa treba imati samo 5 mobitela...nek su svaki po 100kn to je 500kn - toliko ja za godinu dana na bonbonu potrošim! Aj se lijepo zbroji i oduzmi...

A bonbon planiram hvaliti dok je dobar, pošten, jeftin, kvalitetan...tako sam hvalio prije tele2 jer je bio solidan, jako jeftin...sada više nije pa ga ne hvalim - ali ako nekom paše, neka izvoli! Meni moja računica kaže da je bonbon opcija izbora za do 2020...nakon toga ćemo vidjeti... I što je najbolje, mozak mi ne mora biti zapošljen traženjem najbolje ponude i opcije i tarife - nego ga mogu koristiti za nešto pametnije, npr. učenje za faks, spavanje, ili ga samo pustim na pašu...

2. 'Hvala' kažu:

Slične teme

1. T-mobile- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 815
    Posljednji post: 22-11-2021, 15:05
  2. A1- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum A1
    Odgovora: 579
    Posljednji post: 15-11-2021, 22:10
  3. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  4. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Bonbon
    Odgovora: 189
    Posljednji post: 04-10-2010, 15:35
  5. Peta mobilna mreža u Hrvatskoj BONBON !??
    By krokan in forum Usporedbe operatera # Novi operateri
    Odgovora: 67
    Posljednji post: 30-09-2010, 17:55

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove