Moilim nekog tko ima da postavi apk neke bolje navigacije... ako može navigacija gdje je potreban samo apk i onda da se može sve skinuti i postaviti.... TNX
P.S znam da puno tražim
Moilim nekog tko ima da postavi apk neke bolje navigacije... ako može navigacija gdje je potreban samo apk i onda da se može sve skinuti i postaviti.... TNX
P.S znam da puno tražim
Definiraj pojam bolje navigacije. Koje zahtjeve bi ta navigacija trebala ispuniti?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma samo da je ok, da radi kako treba. Bilo bi dobro da je nešto kao što je bio navigon gdje si ga instalirao i skidao sam mape i ostalo što ti je trebalo. Hvala!
Imaš na Google Play HEREWeGo. Aplikacija je besplatna, a karte i ostalo skidaš isto besplatno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Znam da si riješio to je vrlo jednostavno i prosto ako si ikada radio normalno da je program i APK bio u redu jer ja nikada ne šaljem ništa što nije komplet i funkcionalno samo je stvar bila u brzini i skidanju treba samo pogledati a ako antivirus blokira privremeno ga isključiti preuzeti datoteku raspakovati i gotov APK prebaciti na mobitel i instalirati i ostalo ide kao luk i voda
Pa direkt na mob skini i raspakiraj.
Kakav komp?
![]()
Zadnji uredio imart : 30-05-2022 u 10:03
Bookmarks