Pozdrav svima,

nadam se da sam na pravome mjestu da bi mi netko opisao svoja iskustva o tome da li mogu vratiti kupljeni mobilni uređaj ako nisam zadovoljan s njime. Kupio sam prije par dana Sony Ericsson Xperia Neo V u Tele2, ali samo mobilni uređaj bez ikakve obaveze. Prodavačica mi je rekla da mogu vratiti proizvod ukoliko nešto nije ok u roku od 8 dana, al mi je poprilično to nejasno rekla, pa i nakon drugog upita. Dakle, kupio sam ga 9.12 i evo sad ga koristim peti dan, mobitel je na prvi pogled ok, lijepo izgleda, nagodan je, moze se sa njim radit. Prvi dan kad sam ga kupio baterija je bila pola napunjena, malo sam tipkao po njemu i nakon par sati mi se ispraznila tako da sam ga priključio na punjač. Punio mi se cijelu noć i ujutro sam ga normalno počeo koristit. Nakon nekog vremena sam počeo pratiti stanje baterije i uočio da mu se status baterije drastično snižava. Nisam puno koristio mobitel niti stavljo ikakve aplikacije na njega, baterija i dalje se brzo prazni. Sa mojoj apstinencijom i par nužnih poziva koje sam obavio i nekoliko poruka koje sam poslao, baterija mi je izdržala 1 dan i 1 sat bez punjenja. Kažem, mobitel je ok, al baterija mu jee koma i s takvim mobitelom ne mogu baš nešto započeti, budem na faxu cijeli dan, baterija gotova i uz to ću vjerovatno morat nosit svoj stari mobitel sa sobom koji je u raspadnom stanju, al kojem baterija traje vise od 2 dana i to nakon 3 godine korištenja. Nisam imao do sada ovakvih situacija sa mobitelom, znam da sam kućnu antenu i dvd player te jos neke ostale uređaje bez problema i bez ikakvih objašnjenja mogao vratiti u trgovinu u određenom roku i dobiti svoj novac natrag. Ali kako je sa mobitelima? Dakle, ako imate iskustava vlastitih, od prijatelja, poznanika, nekakvih saznanja o tome molio bih da mi nešto kažete o tome.

Unaprijed hvala!