...Igore,nemam ništa protiv novih tema,ali ipak malo pretjeruješ...pa ako nemaš pitanja,ili u ovom slučaju mrtvih pixela na mobu,čemu ovaj thread...
...znam da ću nekima izgledati kao neko,šta ja znam,zanovijetalo,ali to je moje mišljenje...hvala...
He he moja nokia 6600 stara manje od 1 god nema mrtvih piksela,zašto?Jer je kupljena na crnom tržištu-prvoklasna roba iz švabije.
Eto sjetih se malo prije tih pixela(a mr.Igor zna gdje treba kupovati da se dobije dobro,a ne mrtvo)Da čujem tko sve ima problema s mrtvima,i gdje ste kupili uređaj?
...Igore,nemam ništa protiv novih tema,ali ipak malo pretjeruješ...pa ako nemaš pitanja,ili u ovom slučaju mrtvih pixela na mobu,čemu ovaj thread...
...znam da ću nekima izgledati kao neko,šta ja znam,zanovijetalo,ali to je moje mišljenje...hvala...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pitanje je ''kako izbjeci mrtve pixele na mobu?'' (naravno kod kupnje)
...tako nešto...a ne *Mrtvi pikseli....6600*...Izvorno postao coma_zgb
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam imao dva,prek oglasnika nabavio,bila je original finska ,kupljena u njemačkoj
uopće ne izgledaš ko zanovijetalo, to bi i mene jako smetalo (mrtvi pikseli)...Izvorno postao Eminem
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks