Ovako, mobitel je mrak kaj se tiče kvalitete izrade, slajda, hrpe funkcija, brzine itd. Međutim moram istaknuti 3 osnovna problema na koja sam ja naišao:
1. bluetooth se voli pogubit i jednostavno ne "responda" (nema odziv) - dogodilo mi se i sa pc-om i sa bt sluškom
2. iz slušalice mobitela čuje se neki zvuk viskoke frekvencije koji prestaje dok fon ode u onaj standby ili sleep ili kak da to čovjek nazove - nije da se čuje dok si udaljen od fona, nego se čuje kad se prisloni slušalica na uho
3. baterija nije predugotrajna - iako dosta tipkam po fonu mislim da trajanje od 1-2 dana nije dovoljno (punio sam ga s nedjelje na ponedeljak po noći i sad mi se opet javlja da je gladan

)
Sve u svemu, neznam da li tko ima taj telefon i da li ima sličnih problema, ali mislim da ću ga odnjeti natrag i reklamirati...još bateriju mogu prežvakati, ali to pištanje iz slušalice i nepouzdani bluetooth me nerviraju...iako možda to rješi neki update firmwarea (kod mene je trenutno 102.07.81)...i da - NSU još ne podržava E66

Bookmarks