Koji broj si zvao? Broj korisničke službe je 091 7700. Ako ne, probaj 091 7788.
Danas sam isao nesto prijatelju riješit(neki problem s internetom) i nisan mogao pa san zvao službu za korisnike,
kad tamo automat nudi 30 opcija sa 900 podopcija i nigdi agenta, pa zovem opet, opet isto, nude ovo nude ono, al s agentom nemozes pricat da ga ....., i onda nakon pola sata muke sam odustao.
Dakle jel se meni cini jel jos haluciniram od 35 kilometara hodanja, il su oni uklonili sve agente? ili su mozda promjenili broj a da ja neznan, ili nešto?
Koji broj si zvao? Broj korisničke službe je 091 7700. Ako ne, probaj 091 7788.
To je ista prica kao i za Simpu, ljudi su prije par mjeseci dijelili savjete koja kombinacija tipki da se dodje do agenta!
Tako na fini nacin filtriraju tko ce sve dobiti SZK, a samim time mogu smanjiti njihov broj i ustedjeti novce!![]()
Nazovi s kucnog ili s druge mreze,javljaju se odmah!!
al onda se poziv naplačuje
HC4L
Nazovi i čekaj. Kad ne odabereš niti jednu opciju onda te preusmjeri na agenata. Čekanje ovisi o tome kad zoveš, nekad kratko, nekad jako dugo. Koliko se sjećam nekad se sa "0" dolazilo direktno do agenta.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
cudno ja utipkam 0917700 i poslje razgovor s agentomje pod 4 i jave se odmah ,a ja bi slusala stvar u pozadini ,koju nazalost oni ne znaju kaj im svira.
S pretplate se lako dođe ali s bonova je lutrija kombinaciju pogodit-.-'
---
- Sent from my iPhone using Tapatalk
ma nepomaze ni cekanje, nepomaže ni 7788 nepomaže ni nula, ama baš ništa nepomaže agente je izgleda nemoguce dobit, a stric mi ima pretplatu pa cu probat sa njegovog nazvat, al ovo je stvarno katastrofa....
3-2-2, samo čekati dok počne nabrajati
Sve je ovisno o tome koliko trosis na broju s kojeg zoves. vecina ljudi zove i pita gluposti i traze rjesenje"problema" koji zapravo to i nije. Vecina toga se moze rijesiti citanjem uputa telefona ili na njihovom webu.
dobar grah daleko se čuje
to je zato jer si ti "zlatni" korisnik, a on "drveni "![]()
nezz znan da su se meni uvik javljali dok sam ja bio na njemu(od 100 do 150 kn svaki mjesec) , a prijatelju nikako(on je puno manji potrošač,kupi kada mu račun ističe jedan od 100, mada ima broj vec 6-7 godina)
a ugl posto nije moga dobit agenta nazva je VIP imenik pa mu je taj agent posla na email kako rijesiti problem i izgubio nekih 5 kn na poziv![]()
Sada se i meni pojavio taj problem, nikako odabrati pravu kombinaciju za razgovor s operaterom. Uvjek neki govorni automat. Način na koji sam došao do razgovora sa operaterom je bila kombinacij za prelazak ne pretpatu, pale se na to, slabi su na tome. Stoga shortcut za razgovor s operaterom je prelazak na pretplatu te potom pitajte što ste već naumili![]()
HC4L
Da tu kombinaciju sam već gore naveo, pogledaj, otipkaj pa ćeš dobiti operatera, da prelazak na pretplatu, bitna je kombinacija nema veze zašto
Bookmarks