Baš me žarko zanima gdje su nestali preklopni telefoni? Meni najomiljeniji oblik kućišta. Pregledao sam sva tri operatera. Na stranicama svi zajedno ne nudi NITI JEDAN preklopni model. Pa zar je to moguće....?
Meni nedostaju takvi modeli...prilično.
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
hehehehehehehehe, i ja sam se to nedavno pito di su!
žena imala 5800 i nesviđa joj se više, prodo ju i sad ona htjela preklopni...
tražio svuda, bio je još neki u ponudi, neznam koji operater, LG ili Motorola, nekih 200, 300kn je bio u paketu na bonove...i nedavno sam ga opet vidio...
al našli smo samsung diva neki srebrni, preklopni i neko kučište ko sa dijamantima, orginal za žene!![]()
Šteta, ali istina-nema preklopnjaka više.
Sada su u điru mobiteli na touch koji me ne zanimaju previše i vjerojatno lagano dolazim do kraja svog dugogodišnjeg druženja s mobitelima i mobilnom tehnologijom.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ali stvarno su poceli pretjerivat sa touch modelima, ima ih na bacanje, nigdje vise posteno nac neki "normalan" mob.
Kakva glupost! I dalje ima jakooooooo puno telefona sa klasicnom tipkovnicom tako da mi nije jasno o cemu pricas... TS je naravno trend koji iz godine u godinu raste ali svaki proizvodac i dalje ima non TS modele u ponudi i bas radi klasicnih korisnika koji ne zele prihvatiti TS ce ih i dalje imati.
Sto se tice preklopnjaka situacija se s godinama stvarno "stanjila" ali daleko od toga da se ne proizvode ili da ih nema...
Evo i popisa AKTUALNIH preklopnih modela >
Preklopni flip up:
BlackBerry
Style 9670
Nokia
2720 fold
Nokia
3710 fold
Sony Ericsson
W508
BlackBerry
Pearl Flip 8220
Nokia
7020
Alcatel
OT-808
Motorola
CUPE
Sony Ericsson
W980
Nokia
Mural
Nokia
N76
Sony Ericsson
T707
LG
GD580 Lollipop
Sony Ericsson
Jalou
LG
A130
Nokia
6600 fold
Nokia
6350
Nokia
2760
Nokia
N93i
Sony Ericsson
W380
Motorola
RAZR2 V8
BlackBerry
Pearl Flip 8230
Motorola
XT810
Samsung
S3600
Samsung
E1150
Motorola
RAZR2 V9
Sony Ericsson
TM506
Nokia
6555
Sony Ericsson
Jalou D&G edition
Nokia
6650 fold
Sony Ericsson
R306 Radio
Motorola
A1680
LG
KH3900 Joypop
Motorola
MT810lx
LG
KF350
Motorola
Rambler
Samsung
U320 Haven
Motorola
XT806
Nokia
7510 Supernova
Sony Ericsson
Z750
Motorola
A1260
Samsung
W9705
Sharp
940SH
Nokia
7070 Prism
Samsung
C270
Samsung
A847 Rugby II
Motorola
RAZR2 V9x
Motorola
WX265
Nokia
3610 fold
Samsung
S5510
Philips
X606
Samsung
U360 Gusto
Samsung
E2210B
Samsung
E2510
Motorola
U9
Philips
X712
Samsung
S5150 Diva folder
O2
Cocoon
Sony Ericsson
Z555
LG
GD350
Pantech
S902
Motorola
ROKR W6
Motorola
W270
Sony Ericsson
Z780
LG
GB220
Samsung
T559 Comeback
Nokia
6263
Alcatel
OT-565
Samsung
G400 Soul
Samsung
SCH-W699
Preklopni flip down:
Sony Ericsson
W350
LG
KM380
LG
KM338
LG
KM386
Istina je da se ponuda smanjila, ali se još uvjek nešto nađe, istina manje. Evo aktualnijih modela
HC4L
Pa možda ako se neko dosjeti proizvedu i neki preklopni mob gdje je unutra bar 3" ekran na dodir a vanjski ekran klasičan manji na par tipaka...taj bi isto bio ok model!
A koji su od tih modela dostupni kod nas u ponudi nekog operatera?
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Ja koristim samsung gt-s5510 (http://www.jeftinije.hr/gps-i-telefo...0_-_CX0013A4ED)
http://www.youtube.com/watch?v=5_a7qCoBNkY
Ovdje na snimci se malo previše sjaji - valjda su dali previše svjetla, u stvarnosti je manje sjajan...ali sjajan je svakako, nije mat.
kupio ga prije par mjeseci u konikomu za 799kn u slobodnoj prodaji. Sada vidim ima u mercatoru za 750-ak kn...Preklopni, odličan...uzeo sam ga baš zato što je preklopni i nije skup, baterija traje 2-3 dana i jako je tanak. Više je ženski mobitel jer je tako sjajan i to, ostaju prsti...ali recimo da može proć i pod muški - takav mi je i netbook sjajan prstoljepljiv (eeepc 1005ha)...
Tko voli preklopne - svakako preporučujem ovaj mobitel. Nije skup, dolazi u slobodnoj ponudi, ima 3,2 megapiksela kameru koja je dovoljna za uslikati za nuždu...ali je u biti trula do bola! Instalirao sam operu mini, snaptu i ebuddy tako da imam osnovne mogućnosti koje mi trebaju. Mogu nazvani, poslati poruku, ići na internet...osobno mrzim touch mobitele, androide, aplikacije i ostale gluposti koje sada forsiraju...Telefon mi primarno služi za telefoniranje i to je to...za ostalo postoji kompjuter koji ne može prismrditi ni jednom mobitelu. Da ne spominjem fotoaparate kojima se slikaju slike i hd kamere za snimanje...To u mobitelu kamera, hd video, office, antivirus i ostalo su marketing i loša imitacija originala!
Dakle, samsung gt-s5510 --> odlična stvar tko voli preklopne mobitele! Ide microsd kartica unutra, ima radio s rds-om, i zanimljivu stvar: može se staviti ona traka dolje kao u pametnim telefonima, kao brzi izbornik-isključio sam to jer je glupo i smeta mi...osim toga postoji i tipka brzog izbornika (drugog).
Ovaj gore spomenuti S5510 nije loš...a evo i malo jačeg konkurenta: http://www.gsmarena.com/samsung_g400_soul-2314.php
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
http://www.gsmarena.com/samsung_s515...tures-3031.php
ovo mi žena ima!njoj je prekrasan!
je da je košto 1000kn (ko i iPhone ili bilo koji drugi mob.sa puuuuno više funkcija), al kad se ženi sviđa nepitaš![]()
![]()
a i njoj je bitno samo da ljepo izgleda
Naruci iz japana..oni imju hardware fensi look
zzzzzZ
ja isto sebi tražim neki preklopni telefon ali izbor je jako mali. Koliko vidim ameri isfuravaju te preklopne mobitele ... barem u filmovima.
Bookmarks