Mislim da treba ponovo proć postupak instalacije
Ovako, da bih rasteretio memoriju telefona na mojoj n70, preko FEexplorera sam kopirao sve programe na MMC. Tako sada imam slobodnih 20MB, a zauzetih samo 1MB.
Problem je što mi je mob obrisao sve aplikacije koje su se koristile iako ih imam u FEexploreru. S njima ne mogu ništa, ikone su nestale...
Sad, imam li je te programe ili nemam?![]()
Mislim da treba ponovo proć postupak instalacije
A, toliko mi je jasno. Znači mogu izbrisati sve što imam? Glupo što sam odmah brisao sve kopirano, a opet tko bi pomislio da se neće kopirati picikato!![]()
Jedino ako imaš oriđiđi SYS fajlove pa ih odma na mobiu instaliraš
EDIT: Možda ipak pričekaj Sodoma, možda on ima neku ideju. Ipak je expert.
Caka je što nemam te sis fajlove. Sve je u mobu. Sad ako bi se dalo nekako isčupati te fajlove na PC pa ih opet poslati u mob.
Recimo, imam igru Milijunaš, ali mob nema pojma da je ima...
nokia stranica pod download skini programe zan 70
radio isto na 6680 i u exploreru to možeš naći kopirano na 10 mjesta i teža metoda je da otvaraš sve što misliš da je u vezi s milijunašem ili igricama - na taj bi naćin ja uvijek uspio otvoriti traženu datoteku bez obzira što je obrisana u memoriji telefona a učeniji način neznamIzvorno postao Mobyy
![]()
abdbda
U mobu imam nekakvu datoteku. Unutra su nekakvi fajlovi koje mob ne može otvoriti.
Dosta stvari, SlovoED, WorldMate, Milijunaš, Lifeblog... ali ne mogu ništa s njima.
Sad me stalo proganjati, da nisam izbrisao i neke bitne programe koji su u mobu, jel mi je ostao samo 1MB zauzet...
A, ludnice!![]()
Najjednostavnije, ponovo instaliraj sve. ******. Nadam se da imaš instalacijske fajlove na kompu.
imas jedan program koji ti instalirne filove protvara u INSTALACIJSKE..jako dobro.. s tim ces sve biti ok.
inace.. ako su jednom instalirani filovi,bez toga, ih ne mozes kopirati nigdje.
Koji? Jel misliš makesys?
Neke programe imam, neke sam izgubio.
A što je s tim programom koji instalira programe? Kako se zove i gdje ga skinuti?
ne, makeSIS t i je za na kompu praviti SIS filove,ovo je program..koji instalas na mob..i onda on od instaliranih programa pravi intalcijske koje mozes prabaciti na drugi mob ili komp...
ne mogu se sjetiti imena, al pogledat cu.
Ajde sjeti se i mene zanima.
ma sjetit cu se,smao trebam pogledt svoju arhivu.
zove se INSTANT SIS
nikako ne istalirajte 2.1 verziju ako ju nađete jer je to gadan virus.
InstantSISIzvorno postao khideg
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
dobar program služi i za slanje aplikacija na drugi mob, pričalo se o tome na forumu
Evo sam skinuo .zip file, ali sam instalirao samo onaj prvi .zip u fileu. Ne kužim za što oni drugi .zip fajlovi služe.
I, mob, odn. InstantSIS mi čita samo one aplikacije koje imaju ikonu odn. one "skrivene" (koji su mi vidljivi samo via FEexplorer ne čita.
e to je visa sila..moras ih prebaciti tamo gdje su originalno instalriane onda ce ih prepoznati..
Ps. imas milijunasa za poslat?
Za sad još nemam niš. Kako to da prebacim tamo gdje su originalno instalirane? Ne kužim.
Pa sve mi je na MMC. Kako sad namjestit da mi program čita iz FEexplorera?
ne mozes to? kako je uopce doslo do situacije da ti mob ne prepoznaje filove?
Ne znam. Izgleda da ih je obrisao. Jedino objašnjenje.
mob ih je sam obrisao?? nemoguce. jesi nesto ti sam briso, nesto se događalo? kad si to primjetio?Izvorno postao Mobyy
Ovako, kupih mob od Xianfua. On je sve aplikacije stavio u memo moba, tako da se jako usporio, imao je nekih 16MB full.
Preko FEexplorera ram označio čitavu memoriju i kopirao je na disk, a ovo sam jednostavno Delete. Poslije toga su mi nestale sve ikone.
Ostale su samo neke datoteke u MMC koje mob ne može otvoriti.
Bookmarks