instalirao sam si Alarm For Cobra 11 Crash Time,i nemogu ju pokrenuti jer traži ditect3D device,i ja sam tako nešto slićno našao na tu foru (nisam našao baš to što je tražio takvo) i metnuo i dalje ne radi,ali dok sam imao stariji komp i slabiji od ovoga što ga sad imam mogao sam bez problema igrati,pa me zanima ako netko zna kako da si to složim!
imam windows xp service pack 2!
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
dobro,ali problem je to što ja nemam cd od grafićke jer sam mjenjao kućišta a nisam dobio cd od grafićke i našao sam si neke slićne drivere ali znam da nije to taj driver za tu grafićku! treba mi cd za grafićku radeon 9200 se family i tu takve drivere nisam našao!
Zato što ne znaš tražiti. Kako ni po forumu,tako ni po internetu. Na službenim stranicama postoje driveri koji se mogu skinut ali ti bi da ti to netko drugi nađe jer po dosadašnjim iskustvima,ništa sam nisi našao. Ja sam mislio da je neki neriješiv problem kad si me onako pitao za temu,al stvarno se sad vidi da se ne trudiš niti se želiš potrudit. Jest da je grafička stara,al svejedno lako se dođe do drivera.
Evo izvoli:
http://support.amd.com/us/gpudownloa...rer300-xp.aspx
pa ne kažem ja da sam neki haker i da sve znam kao ti (bez uvrijede) ,ali ja sam napisao u google RADEON 9200 SE FAMILY DRIVER FREE DOWNLOAD i nisam našao! i ne ja ne tražim da meni sve netko drugi nađe i ja kada sam tražio te drivere za grafićku tražio sam dosta dugo,svakako sam bio napisao,kako god sam se sijetio i nisam našao,ali hvala! možda smulac imaš i pravo,možda i neznam baš predobro tražiti ali se trudim da nešto što tražim da pronađem! ja kada tu napišem neku temu tražim samo da mi pomognete da se neki problem riješi i to je to,a to što vi još više nešto nađete i date mi to je vaša dobra volja i HVALA VAM na tome! evo recimo ova tema,mogao sam ja dobiti samo onaj prvi odgovor i još možda nešto napisano gdije da nađem drivere za grafićku i to je to,ali ovo što su mi oni i ti dali to je vaša dobra volja! HVALA VAM! nadam se da se tu nitko nije naljutio zbog ovoga mojega što sam napisao jer znam da se nebi trebao nitko naljutiti! : )
Nema ljutnje kolega,treba bit uporan i sve ćeš nać. Nema tu kod tih stvari FREE DOWNLOAD jer grafička je stvar koju si ti kupio i njima dao novce i dužni su da ti besplatno daju drivere na internetu i na CD-u koji te pripada prilikom kupnje. Zato si i vidio besplatne drivere na njihovim službenim stranicama baš iz tog razloga.![]()
hehe! hvala,smulac! još samo jedna stvar: otišao sam na ovu str http://www.pcpitstop.com/drivers/dow...ration%29.html i nemogu nikako skinuti drivere za grafićku,vidio sam tamo piše download,stisnuo sam ono pokraj toga da mi kao skine taj driver i neće i da bio sam i na tim stranicama i nisam kao i sada mogao skinuti,tj. samo na ovoj str što sam ju tu ostavio nemogu skinuti! : )
Skini s ove šta sam ti dao gore i to je to.![]()
e to jesam skinuo,ali ove druge nisam mogao,neznam zbog ćega! : )
Nemojmo sad i o tome,to su sve isti driveri i najbitnije da si ih skinuo.
ajd da ne pravim drugu temu ako mogu (JA SE ISPRIĆAVAM AKO NISAM SMIO) tu da pitam jednu stvar: koja grafićka je starija,radeon 9200 ili nvidia geforce fx?
Mlitarac,postaješ naporan. Sve imaš na internetu na wikipedii ali opet trpaš svašta u jednu temu a sve ti je pod nosom. Radeon je iz 2001. a nVidia iz 2003. Pokaži bar malo da se trrudiš nešto pronać i ne ponašaj se ovako kako se ponašaš. Ostavljaš dojam ko da nas svih prcaš. NHF
Bookmarks