baš me zanima jel blok motora dobio?...imam laganini osječaj da ti je podvozje dost` dobilo...isto kao prednji dio karoserije...teško da će se prednji dio sredit bez "rekonstruiranja" karoserije ili čak uzimanja od druge acure...
Evo ovo uzeo nakon sto je stari slupo onaj stari auto...
![]()
Zadnji uredio Jamal : 14-03-2005 u 20:57
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Izvorno postao Player 4 ever
e pa dobro ga je slupo onda![]()
procjena: stari je malo "dodao" gasa, vidio je ajmo reći kamion i zakočio naglo, kako su vam ceste šugavo loše očišćene, malo je proklizao i grunuo....![]()
jesam blizu![]()
iskusno oko bi primjetilo oštećenje zadnjeg branika i shvatilo da se ne radi o klasičnom frontalnom!Izvorno postao kinfa
ontopic-šteta acure
![]()
ma vraco se kuci highwayom i bilo stvarno nevrjeme proslog vikenda kod nas ( puno snjega, onda drugi dan puno hladno ) ceste nisu bas bile najbolje ociscenje i tek kad se ukljucio na highway neki lik mu sa pick upom presjeko put, i on da prikoci da ga ne udari... zadnji kraj poceo plesat i okreno se dva puta na cesti i udario u zid koji razdvaja one treake... ima srece da se nije odbio na cestu i da ga jos netko nije udario... no njemu nije nista bilo...
americki auti su najsigurniji![]()
nadam se da je bio osiguran auto...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
da samo što to nije američki auto, već japanski...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
mada...? ma.. recimo da je americki![]()
Mozda nije vezano za ovu temu,ali mislim da cete mi ovde najbrze odgovoriti.Negde s pocetka mog posecivanja ovom forumu,neko od vas je bio postovao link za sajt gde se nalaze snimci ilegalnih ulicnih trka iz celog sveta.Fajlovi na tom sajtu su bili ogromni... e,posto sada ortak moze da koristi malo brzi prenos,voleo bih,ako se mozete prisetiti tog sajta!?
Inace,ja sam svog 309GTi u zadnjih 40 dana 3 puta lupao.Nijednom nisam bio kriv,prvi put popravak 1500 eura,drugi put 500,a treci put me neka riba samo malo okrznula,pa nisam ni isao majstoru!!!!
Ova Acura koju sam ja vozio je only made in Canada and only sold in Canada...
a inace acura=honda
Ma to je verzija za vaše tržište, ali djelovi su većinom japanski made by honda...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
vidi se!
@pinocio googlaj
ma znam sta pricam... idi na acura.com i vidi koje sve modele prodaju, pa onda idi na acura.ca i vidjet ces da ima jedan model vise, EL... na sajtu ce biti one 2001 verzije a ne kao mojaIzvorno postao whiteboy
šta nije acura nešto tipa nissanovog infinitija i toyotinog lexusa-luksuzna marka za US tržište? ja se nesjećam da sam vidio hondu koja izgleda poput ove tvoje acure!
Malo o autu
-2001 Acura El
-Front-wheel drive
-1.7 litre, 4-cylinder SOHC 127 hp @ 6300 rpm
4 valves per cylinder with VTEC®
-Potrosnja City/Highway - 7.8/6.1
-Kozna sjedala, ima ono drvo oblozeno kao sto se vidi malo na slici
-Normalno AC
-Sunroof
-Tilted steering volan
-cruise control
-grijana sjedala (prednja)