Na tvom bi mjestu definitvno stavio novi soft na mob... Nešto to previše zeza...
Ovo za alarm mi je čudno... Meni normalno zvoni...
Evo mene ponovno u problemu!
Osim onoga što mi je zvonila samo Nokia tune melodija (dok nisam sve kontakte prebacio u jednu skupinu), sada imam jedan drugi problem.
Naime, alarm mi u zadnja dva dana uopće ne zvoni (kada je mobitel isključen).
Ništa nisam namještao, samo me jučer i prekjučer jednostavno nije probudio. Zasvijetli zaslon i to je to, ništa ne zvoni.
Sve mi se čini da moram do Zagreba po novi software.
Na tvom bi mjestu definitvno stavio novi soft na mob... Nešto to previše zeza...
Ovo za alarm mi je čudno... Meni normalno zvoni...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Novi firmware stavi, ja sam sa N73 dobio zadnji firmware i sve ide glatko... nikakvih sličnih problema...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Zna li tko hoće li mi u Zagrebu moći staviti novi firmware za jedan dan, budući da sam iz Osijeka? Ne bih slao mobitel preko Mobisa jer se čeka i više od tjedan dana.
Ma, ja bi ti preporučio da ih prije nazoveš i kažeš da ćeš doć da ti stave soft, jer te ovaj, zahebava...Izvorno postao Fras84
I onda kad dođeš u Zg, u Mobis, kažeš im da si iz Osijeka, da ti mob hitno treba, i da ga nemožeš ostavit... Malo složiš neku priču, i trebo bi biti brzo gotov....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Čeka ti se najviše zbog slanja... ali firmware ti odmah mogu složit, meni je na 7610 u istom danu za 4 sata... (ostavio sam ga oko 13h došao po njega odo 17h)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
ubaci ti ipak novi firmware.
malo je meni cudno da ti ne radi ovo, pa ono. nije to ok sto se tice nokije.
******, kad te ne ide, ne ide te.![]()
Always Nokia 3510i.
Teško, nema novi softver ovaj tel. Ima neka mali apdejt, ali nista znacajno. Jedino da ga reinstalira.Izvorno postao PrimalConcrete
SKR. je SKR. za SKR.
Bookmarks